Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 16:56

Wiadomo, słaba liga to i niski poziom przeciwników dla Juve, ale nie ukrywajmy, że w niektórych kontekstach to dla Juve bardzo przydatna rzecz, jak chociażby i ta spokojna głowa w lidze przed meczem z Romą przez co można się skupić na BVB.

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 16:58

sebatiaen pisze:Dlaczego tego Totti nie strzelił? :angry:

Kto jest wykartkowany na mecz z nami?
kto się orientuje w tych sprawach?
Chyba nikt wszyscy zagrozeni albo na ławie (Yanga,Torosidis) albo kontuzjowani (Maicon)
Edit: Łysy z Hellasa sciął Florenziego i możliwe ten nie zagra z nami

Wielkie brawa dla NAJLEPSZEJ DRUZYNY WE WŁOSZECH
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015, 17:10 przez kawek, łącznie zmieniany 1 raz.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 17:00

Rad dobrze tylko problem w tym że naszym ciężko wychodzi gonienie wyników i często zdarzają się momenty dekoncentracji, w lidze włoskiej to przechodzi a w LM jest to nie wybaczalne.
Rok temu 102 punkty, teraz zanosi się na kolejną deklasację w lidze i jak to Juve ma być konkurencyjne jak we włoszech nie mają z kim rywalizować?:(

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 17:01

Widac tak to jest w Italii, Roma zlapala zadyszke, my zreszta tez bo blado wygladamy w ostanich meczach.Ja tam sie ciesze z ich remisu i moze sie troche wycisza i zdystansuja.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 17:05

Z kolejnej wpadki romy "mamy lepszy skład" trzeba się cieszyć, a nie smucić, bo w najbliższym czasie i tak level ligi nie pójdzie w górę, a przynajmniej Juve zdobędzie kolejne Scudetto. W całym tym klubiku śmieszne jest to, że dają po 5 mln euro za cuda z Turcji czy innych zaścianków, a potem nie dają im grać. Dla przykładu w Juve był Peluso, ale był pożyteczny i strzelał bramki. Tam natomiast kopią się po czołach z dziećmi . BEKA :rotfl:
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015, 17:15 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 3 razy.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 17:06

sebatiaen pisze:Kto jest wykartkowany na mecz z nami?
kto się orientuje w tych sprawach?
Kto wykartkowany to nie wiewm, ale nie wiadomo czy im Florenzi nie wypadnie. Choć z taką formą jaką Roma prezentuje chyba nie ma się czego w ogóle obawiać. Dzisiaj przynajmniej człowiek oglądając mecz trochę się pośmaiał. Choć w Romie i tak już skończyli mówić o mistrzostwie a celem jest utrzymanie przez nich drugiego miejsca.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 17:42

Ech... no znowu się kompletnie nie znacie, jeśli chodzi o grę romy. To po prostu tylko brak szczęścia...

http://www.football-italia.net/62963/ga ... ly-unlucky

:prochno:

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 18:34

Osgiliath pisze:Ech... no znowu się kompletnie nie znacie, jeśli chodzi o grę romy. To po prostu tylko brak szczęścia...

http://www.football-italia.net/62963/ga ... ly-unlucky

:prochno:
Jeśli faktycznie grali tak tragicznie jak tutaj piszecie, to te słowa Garcii są niepoważne i dał kolejny pstryczek w nos kibicom Romy.

filipoj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 18:52

zbysioJuve pisze:Dzisiaj przynajmniej człowiek oglądając mecz trochę się pośmaiał.
Mnie zawsze bawi mina Tottiego po takich meczach :rotfl:
Osgiliath pisze:To po prostu tylko brak szczęścia...
Znam paru kibiców romy i przez około 15lat po nieudanych występach nasłuchałem się chyba wszystkich możliwych odmian słowa "szczęście", "fuks" i "fart" z ich ust :smile:
squinter pisze:Jeśli faktycznie grali tak tragicznie jak tutaj piszecie, to te słowa Garcii są niepoważne i dał kolejny pstryczek w nos kibicom Romy.
Grali tak, że w 2 połowie byłem przekonany, że Hellas Verona strzeli zwycięską bramkę :wink:

miki19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 19:17

Oglądałem tylko 2 połowę, ale jeśli Roma w pierwszej grała tak jak w drugiej, to mam nadzieje, że 2 miejsce zajmie Napoli.
Skład niby rzymianie mają nie najgorszy (na papierze), a oni nawet nie potrafią wymienić kilku podań, nie potrafili nawet podejść pod pole karne przeciwnika. Tylu niecelnych podań w jednej połowie to ja dawno nie widziałem. Tak więc druga połowa to taki remis ze wskazaniem na Hellas.
A no i nawet komentatorzy naszego trenera pochwalili, że w przeciweństwie do Garcii potrafi zmienić ustawienie :)

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 19:33

Roma poki co ma spory kryzys. Przeciez ich mecze w porownaniu do tych z poczatku sezonu to niebo a zmienia, jakby inne druzyny graly.
Skonczy sie pewnie z przewaga 10-15 pkt a i ktos pewnie wlaczy sie do walki o top3...

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 23:37

Za tydzien w Rzymie, Roma bedzie musiala wygrac badz conajmniej zremisowac zeby zachowac szanse w walke o majstra.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 23:41

Według mnie walka o mistrzostwo już praktycznie się skończyła...gratulacje dla Romy - najlepszej drużyny w Italii z niesamowitym trenerem...a na poważnie - Roma to dno do sześcianu, wypadałoby im wlać w przyszłym tygodniu i zakończyć na dobre ich marzenia...liczę na to, że Napoli ich pogoni z drugiego miejsca...

Obrazek
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2015, 06:32

Kolejny sezon buńczuczne zapowiedzi i kolejny sezon skończą z dwucyfrową stratą do pierwszego miejsca. Ale pewnie nie zdobędą scudetto przez ten mecz w ,,Turynie" :prochno:

Obrazek
rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2015, 11:18

alessandro1977 pisze:Według mnie walka o mistrzostwo już praktycznie się skończyła...gratulacje dla Romy - najlepszej drużyny w Italii z niesamowitym trenerem...a na poważnie - Roma to dno do sześcianu, wypadałoby im wlać w przyszłym tygodniu i zakończyć na dobre ich marzenia...liczę na to, że Napoli ich pogoni z drugiego miejsca...
I jak dobrze pójdzie, to może Lazio ich przegoni. Obecnie to chyba oni bardziej zasługują na to 3 miejsce.

ODPOWIEDZ