Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- dawid1991
- Juventino
no cos zaznaczyłem i wyskakuje mi inny błąd:
Zalogowanie na serwerze przy użyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasła jest niemożliwe. Konto: 'POP3.tlen.pl', Serwer: 'POP3.tlen.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR use USER name', Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC18 :płaczę:
Zalogowanie na serwerze przy użyciu bezpiecznego uwierzytelniania hasła jest niemożliwe. Konto: 'POP3.tlen.pl', Serwer: 'POP3.tlen.pl', Protokół: POP3, Odpowiedź serwera: '-ERR use USER name', Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 0x800CCC90, Numer błędu: 0x800CCC18 :płaczę:
JUVE!!!!! do Końca Zycia
- M.
- Juventino
Mylisz serwery. Serwer poczty przychodzącej to nie pop3.tlen.pl tylko poczta.o2.pl, a serwer poczty wychodzącej to nie smtp.tlen.pl tylko poczta.o2.pl. To, że na wp są serwery pop3.wp.pl i smtp.wp.pl to nie oznacza, że zawsze korzysta się według tego wzoru. Aha i nie zapomnij zanaczyć opcji: "Serwer wymaga uwierzytelnienia"
.
Edit. Gybyś nadal miał problemy, kliknij tutaj.
Edit. Gybyś nadal miał problemy, kliknij tutaj.
:roll:
- juventussek
- Juventino
macie moze jakieś strony z translatorem niemieckiego ?? takie cos jak www.translate.pl tylko ja potrzebuje niemiecki !!!! 

- Przemo90
- Juventino
www.ling.pl - a jak nie to wpisz na google "ling"

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Tevez10
- Juventino
Mam wileka prosbe ma ktos moze teks do pisenki kasta-rzucam???
PS. Prosze admini o niesusuwanie tego tematu pzrz jakis czas bardzo mi zalezy na tym tekscie
Ale po co zaśmiecać forum takimi tematami? :? Od tego jest ten topik
PS. Prosze admini o niesusuwanie tego tematu pzrz jakis czas bardzo mi zalezy na tym tekscie
Ale po co zaśmiecać forum takimi tematami? :? Od tego jest ten topik
- zlatan_sc
- Juventino
Chcialbym przegrac sobie piosenke na telefon, ale nie mam na tyle miejsca zeby zmiescil mi sie caly utwór. I tu rodzi sie pytanie, jakiego programu uzyc, zeby wyciac z piosenki tylko refren, badz jakis krotszy kawalek :-D Z gory dziekuje za odpowiedz 

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- gorczas
- Juventino
Ja osobiście używam programu Nero Wave Editor, któy jest razem z programem Nero (od wersji 6 na pewno jest). Umożliwia on różnego rodzaju obróbę audio (od wycinania fragmentów, zmiany głośności po łączenie kilku piosenek.zlatan_sc pisze:Chcialbym przegrac sobie piosenke na telefon, ale nie mam na tyle miejsca zeby zmiescil mi sie caly utwór. I tu rodzi sie pytanie, jakiego programu uzyc, zeby wyciac z piosenki tylko refren, badz jakis krotszy kawalek :-D Z gory dziekuje za odpowiedz
PozdrQ
- juve_pany
- Juventino
mam taki problem :
czy aktywujac w tak taku pakiet 100 sms'ow za 7 ziko moge wysylac je do kazdej sieci (mam wiekszosc kumpli w innych sieciach) prosze o odpowiedz na 100 % zebym nie stracil tej kaski
pozdrawiam
czy aktywujac w tak taku pakiet 100 sms'ow za 7 ziko moge wysylac je do kazdej sieci (mam wiekszosc kumpli w innych sieciach) prosze o odpowiedz na 100 % zebym nie stracil tej kaski

pozdrawiam
- Alexa Del Piero
- Juventino
regulamin promocjijuve_pany pisze:mam taki problem :
pozdrawiam
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Lypsky
- Juventino
Poszukuje nazw dwóch utworów (Wojtom oczywiście nie pomógł).
1.Motyw z filmu "Romeo i Julia", mogliście go usłyszeć w czasie trwania reklamy na polsacie.
2.W filmie "Seven" jeden z detektywów znajduje sie w bibliotece, w tym czasie w tle słychać wspaniałą muzyke.
Oferuje browara
1.Motyw z filmu "Romeo i Julia", mogliście go usłyszeć w czasie trwania reklamy na polsacie.
2.W filmie "Seven" jeden z detektywów znajduje sie w bibliotece, w tym czasie w tle słychać wspaniałą muzyke.
Oferuje browara

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- gregor_g4
- Juventino
Prosze oto caly soundtrack z filmu:DjJuve pisze:2.W filmie "Seven" jeden z detektywów znajduje sie w bibliotece, w tym czasie w tle słychać wspaniałą muzyke.
01. STATLER BROTHERS - In the beginning
02. GRAVITY KILLS - Gulity
03. MARVIN GAYE - Trouble man
04. GLORIA LYNNE - Speaking of happiness
05. J.S. BACH - Air
06. HAIRCUT 100 - Love plus one
07. BILLIE HOLIDAY - I cover the waterfront
08. CHARLIE PARKER - Now's the time
09. THELONIOUS MONK - Straight, no chaser
10. HOWARD SHORE - Portrait Of John Doe
11. HOWARD SHORE - Suite from "Seven"
Jesli tak bardzo zalezy Ci na tym kawalku to sciagnij wszystkie, jeden z nich powinien byc tym poszukiwanym przez Ciebie.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
witam tak jak temat tego posta wskazuje chcialbym was prosic zebyscie mi pomogli napisac rozprawke bo ja jestem w tym bardzo cienki a pani od polskiego na mnie sie uwziela temat brzmi tej rozprawki..."to,gdzie czlowiek zyje ksztaltuje jego charakter" wiec bardzo mocno was prosze bo wiem ze moge polegac na kibicach juve:Djakby ktos umial napisac niech napisze tutaj bo to dla mnie bbb wazne
:płaczę:
p.s--nie wiedzialem w jakim topicu umiescic ten post wiec umiescilem go tu prosze mnie o niekaranie jak zle wziolem bym byl wdzieczny"pozdro

p.s--nie wiedzialem w jakim topicu umiescic ten post wiec umiescilem go tu prosze mnie o niekaranie jak zle wziolem bym byl wdzieczny"pozdro
- ossy
- Juventino
YO, YO. spróbuje Ci pomóc ale muszę się zapytać, czy trzeba wskazać jakieś przykłady z literatury?? Dała wam to zadania bo przerabiacie jakąś lekturke??
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi