Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- madmax1897
- Juventino
no to ma nieźle przepieprzone - a tera bedzie taki numer że sie okaż że na tym dysku była galeria zdjęć pań których był klientem - wybuchnie skandal - opuści go żona i zabirze połowę majatku - on będzie zmuszony do opuszczenia Chelsea - zaszyje sie gdzieś u dziadka na Syberi i tam umrze z odmrożenia wszystkich członków - jego majątek przepije rodzina i za dwa lata nikt już nie bedzie o nim pamietal
- Nunez
- Juventino
czy on by trzymal wszystkie swoje informacje w biurze,klubowym w kompie ?!! raczej niee,on napewno ma te dane gdzies indziej,nie ma co sie martwic nic sie nie dowiemy za bardzo,bo oni nic nie znajda,a jak ukradli to tylko dla okupu............ :roll:
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Seiru
- Juventino
I to jest właśnie optymistyczne myślenie.... 8)madmax1897 pisze:no to ma nieźle przepieprzone - a tera bedzie taki numer że sie okaż że na tym dysku była galeria zdjęć pań których był klientem - wybuchnie skandal - opuści go żona i zabirze połowę majatku - on będzie zmuszony do opuszczenia Chelsea - zaszyje sie gdzieś u dziadka na Syberi i tam umrze z odmrożenia wszystkich członków - jego majątek przepije rodzina i za dwa lata nikt już nie bedzie o nim pamietal
non mollare mai
- Łyko
- Qualità Juventino
Jeżeli to nie jest plotka (a myślę że jest), to mamy spokój z tymi głupimi propozycjami od Romka :twisted:
Kiedyś jeszcze był nawet artykuł w PIŁCE NOŻNEJ na temat romka i jego zarobków, jak zarobił taką grubą kasę-oczywiście na PRZEKRĘTACH :!: :!: :!:
Kiedyś jeszcze był nawet artykuł w PIŁCE NOŻNEJ na temat romka i jego zarobków, jak zarobił taką grubą kasę-oczywiście na PRZEKRĘTACH :!: :!: :!:
- booyak
- Juventino
Hehe pewnie liste pożądanych piłkarzy prze Abramowicza...wicior pisze:No czekam z niecierpliwością, cóż oni tam znajdą??? :twisted: :twisted:
Chociaż wątpie, żeby taki bogaty człowiek jak on chował na dysku swoje sekrety :!:
Pół Ligi Włoskiej, Kilku piłkarzy z Hiszpani oraz Henry i van Nisterlooy z wysp

★ ★ ★
- Desperado---ALEX
- Juventino
No ja takze sie dziwie jak mogli go okras w jego posesji i jego budynkach :? ale widicznie jakas zorganizowana grupka to musiała zrobic, ateraz mnie najbardziej ciekawi co jest w tych komputerach i czy jakas afera z tego wyniknie 
- łyziu
- Juventino
jak myślicie czy nowonarodzone dziecko tegorocznego sezonu może coś zdziałać w LM? czy staniowi potencjalne zagrożenie dla JUVE?
[dla uzupełnienia - lubie JUVE ale jestem gorącym fanem tego londńskiego klubu :twisted: ]
[dla uzupełnienia - lubie JUVE ale jestem gorącym fanem tego londńskiego klubu :twisted: ]
blues is the colour, football is the game
- kouba
- Qualità Juventino
ja myśle, że nie. Ponieważ Chelsea gra jeszcze niestabilnie i zdarzają Im sie głupie wpadki. Czasem to przegrają ze słabiakiem jakimś...W LM też tak jest. Mają wspaniałe mecze, ale mają też słabsze. Jak w takiej fazie pucharowej trafi Im sie gorszy dzięń to 'po ptokach'.
Chelsea na pewno będzie bardzo groźna w przyszłym sezonie :!: Z tym trzeba sie liczyć :!: O ile sie nie rozpadnie
Chelsea na pewno będzie bardzo groźna w przyszłym sezonie :!: Z tym trzeba sie liczyć :!: O ile sie nie rozpadnie
- juvek
- Juventino
Chelsa to teraz nowa drużyna, mają bardzo wielu nowych graczy, którzy nie zdązyli się zegrać. W konfrontacji z ułożonymi i dobrymi kluba,mi europejskimi nie maja juz taki duzych szans , jak ze znanymi dobrze klubami z angli. Nie zdizwie sie jeżeli odpadna w tej rundzie.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .