Liga Mistrzów 2017/2018
- Piotr Juvefan
- Juventino
PSG sfrajerzyło się bardziej od nas. Za pieniądze nie kupisz sukcesu. Verratti wracaj do Włoch
Doświadczenie Realu robi swoje. Oby Tottenhm się spalił u siebie. Możemy grać gorzej od nich w piłkę,ale wiecej może nam wpaść. Patrz gole Realu w końcówce.

- Sorek21
- Juventino
Piłka nożna to prosta gra.Zidane zrobił ofensywne zmiany aby wygrać mecz i go wygrał.Emery chciał bronić remisu więc został skarcony i przegrał.Zejście Cavaniego to była porażka.Chcieli wzmocnić prawą obronę i stamtąd stracili dwa gole.PSG nakupiło gwiazd a zapomnieli o trenerze.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Bo to TVP? Zaczęli z fatalną jakością dźwięku i tradycyjnie audio wyprzedzającym video a potem po prostu walnęło całkiem żeby do akcji mógł wkroczyć pan Jasina.Poprostu pisze:Ogarnia ktoś dlaczego jest tylko jeden komentator na TVP?
Patrzyłem z niedowierzaniem z jaką intensywnością obie ekipy zapierniczają. Człowiek przyzwyczajony do Juventusu mógłby przysiąc, że to jest po porstu niemożliwe, ponad ludzką fizjologię. My na drugą połowę musielibyśmy się wyczołgać.
Nie mam dużego pojęcia o przygotowaniu fizycznym ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że cierpienie katuszy większość sezonu żeby zrobić wiosenną formę to jest włoski relikt ubiegłego wieku podobnie co kult zera z tyłu.
calma calma
- joy
- Katalończyk
Czekałem na ten mecz nawet bardziej niż na swój. I w zasadzie nie zawiodłem się przynajmniej do 2-1. PSG całkiem nieźle grało z piłką przy nodze i mogli to rozstrzygnąć na swoją korzyść. Ale jak nie wykorzystujesz z Realem takich sytuacji jak miał Mbappe i Alves (co prawda nie 100%) to żegnasz się z LM. Podziwiam to jakie Real ma szczęście i instynkt do dość przypadkowych goli. Żeby z nimi wygrać musisz być o 2 klasy lepszy albo liczyć na ten jeden dzień w roku gdzie im nic nie wchodzi. Szkoda, bo to może być 3cia LM z rzędu.
- zuravski
- Juventino
Ja od początku uważałem, że to Barca jest faworytem jeśli chodzi o ligę mistrzów i sądzę, że tak to się skończy. Bayern, City ich spodziewam się w półfinale przynajmniej. Juve, cóż zobaczymy, wolę się zaskoczyć aniżeli rozczarować. Dzisiejszy mecz Psg-Real to sędziowski kryminał.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
PSG skasztaniło dziś dokładnie tak samo jak my wczoraj - mieli przeciwnika na widelcu, ale nie trafili sobie nim do pyska. I gdy już uznali że w zasadzie mają fajny wynik, to zaczęła się kalkulacja i bronieni wyniku. Efekt mamy, 1-3 w plecy, wynik biorąc pod uwagę dwumecz nie taki tragiczny, ale... to PSG, czyli europejscy frajerzy jakich mało.
Mam nadzieje że zdarzy się cud, nie wiem, Max potknie się na chodniku, uderzy się w głowę, oświeci go i chociaż odrobine zmieni swoje podejście do futbolu, bo kunktatorstwo dziś znów przegrało z chęcią dobijania przeciwnika.
Mam nadzieje że zdarzy się cud, nie wiem, Max potknie się na chodniku, uderzy się w głowę, oświeci go i chociaż odrobine zmieni swoje podejście do futbolu, bo kunktatorstwo dziś znów przegrało z chęcią dobijania przeciwnika.
- Sorek21
- Juventino
Jestem pewien,że grając na wyjeździe z Basel lub Porto i prowadząc 0-2 nasi chcieliby zejść już z boiska.Niestety tak się nie da więc pojawiłby się Barzagli i 3-5-2 oraz klepanie piłki w obronie do koñca meczu. Tymczasem City i Liverpool mieli inne podejście do tematu i naprali worek bramek.Rewanżowe mecze o pietruszkę.
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Asensio w 10 minut zrobił więcej niż Benzyna i Isco razem wzięci przed jego wejściem. Niesamowity chłopak, jak dobrze poprowadzi swoją karierę może masowo wygrywać złote piłki w przyszłości.

- pan Zambrotta
- Juventino
Real ma jaja, mentalnośc zwycięzców i świetnych zawodników. My mamy historię. Widać to było w Cardiff, widać to było też wczoraj.
Assensio - Neymar - Mbappe coś czuje, że za niedługo będą grali w jednym klubie
Assensio - Neymar - Mbappe coś czuje, że za niedługo będą grali w jednym klubie

- CzeczenCZN
- Juventino
Hmm, tylko w którą stronę oni przejdą? Ich 2 do Realu Madryt, czy 1 do PSG? Jeżeli masz na myśli Real Madryt to wątpię by kupili Mbappe, prędzej kogoś starszego bardziej ogranego, to bardziej pasuję do ich polityki transferowej.pan Zambrotta pisze:Assensio - Neymar - Mbappe coś czuje, że za niedługo będą grali w jednym klubie
- dzodzik
- Juventino
Wątpliwe, żeby poszli oni do Realu, bo jak pokazał przykład Verattiego szejk nie sprzedaje swoich zabawek.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Hmm, tylko w którą stronę oni przejdą? Ich 2 do Realu Madryt, czy 1 do PSG? Jeżeli masz na myśli Real Madryt to wątpię by kupili Mbappe, prędzej kogoś starszego bardziej ogranego, to bardziej pasuję do ich polityki transferowej.pan Zambrotta pisze:Assensio - Neymar - Mbappe coś czuje, że za niedługo będą grali w jednym klubie
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- pablo1503
- Juventino
Bardzo fajny meczyk na Stamford Bridge. Barcelona standardowa - 70% posiadania i dużo klepania, ale zbyt daleko od bramki. Zabierzcie Messiego i w ofensywie nie ma absolutnie nikogo. Suarez też już nie taki sam, jak przed laty. Teraz zbyt dużo czeka na ciasteczko, zamiast wziąć drużynę na barki i pociągnąć do zwycięstwa.
Warto też dodać, że William trafił w oba słupki, bardzo dużo szczęścia Barcelony.
Podoba mi się postawa Chelsea. Grają dość głęboko, ale nie przesadnie i szukają swoich szans, a także raz na jakiś czas presują podopiecznych Valverde.
Warto też dodać, że William trafił w oba słupki, bardzo dużo szczęścia Barcelony.
Podoba mi się postawa Chelsea. Grają dość głęboko, ale nie przesadnie i szukają swoich szans, a także raz na jakiś czas presują podopiecznych Valverde.