Mercato (Lato 2016)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Chłopie...nie znasz mnie to nie wiesz czy jestem poważny czy nie a ja nie będę zniżał się do Twojego poziomu...nie głaskam go po główce za to co robił ale bez przesady...Ty jesteś kibicem na poważnie ? Jeśli tak to powinieneś wiedzieć, że od lat Juve wyznaje zasadę, że zawodnik musi w sposób właściwy dbać o wizerunek klubu na boisku i poza nim...tak było jest i będzie a skoro Vidal nawet z kolegami już miał nie po drodze to zdecydowanie nowość bo zawsze był dobrym duchem i nie miał wrogów w szatni...to są tylko domysły i słowa, które do nas docierają pocztą pantoflową...ja zachowuję się jak kibic Barcelony ? To dziwne wręcz bo to kibice Barcelony, Realu czy interu wyzywają swoich zawodników przy byle okazji więc to może Ty powinieneś zmienić stronę ? Ochłoń nieco bo pojawiasz się nagle w wątku i zaczynasz od wyzywania zawodnika, który serce zostawiał na boisku...
Dwa lata dobrej gry ?
Chyba jednak zmień stronę...
Dwa lata dobrej gry ?

Chyba jednak zmień stronę...

- meda11
- Juventino
Każdy kto po wypiciu wsiada za kółko wyraża w ten sposób brak jakiegokolwiek poszanowania dla zdrowia, życia swojego i osób postronnych. Jeśli dodatkowo tą osobą nie jest nastoletni smarkacz, któremu się wydaje że jest królem życia, a blisko 30 letni mężczyzna, który jeszcze grozi Policji, że przez nich reprezentacja nie zdobędzie mistrzostwa to nie należy być poprawnym politycznie tylko nazwać go po imieniu - idiota. Nie ma tutaj jakiegokolwiek pola manewru w dyskusji. I żadne łzy na konferencji czy tytuł mistrzowski tego nie zmienią.
Jest cała masa wielkich sportowców, aktorów, muzyków i innych celebrytów, którzy nie grzeszą wiedzą, inteligencją czy odpowiedzialnością. I Vidal należy do tej grupy.
Paratici zawijaj tego Draxlera i skupmy się na tym lewym obrońcy, bo szkoda okresu przygotowawczego.
Jest cała masa wielkich sportowców, aktorów, muzyków i innych celebrytów, którzy nie grzeszą wiedzą, inteligencją czy odpowiedzialnością. I Vidal należy do tej grupy.
Paratici zawijaj tego Draxlera i skupmy się na tym lewym obrońcy, bo szkoda okresu przygotowawczego.
- Cabrini_idol
- Juventino
Arturo to najlepszy zawodnik Juve na przestrzeni 4 lat.
48 bramek i ponad 25 asyst przy 170 występach. To są kosmiczne liczby jak na box to boxa. A ile udanych wślizgów odbiorów przy tym.
Trochę jednak szacunku, to co robi ze swoim prywatnym życiem, powinno zostać jak sama nazwa wskazuje PRYWATNE.
Dla mnie najważniejsze, że w każdym meczu zostawiał serce i płuca. W KAŻDYM.
Nie bez powodu mam 2 koszulki z jego własnie nazwiskiem.
48 bramek i ponad 25 asyst przy 170 występach. To są kosmiczne liczby jak na box to boxa. A ile udanych wślizgów odbiorów przy tym.
Trochę jednak szacunku, to co robi ze swoim prywatnym życiem, powinno zostać jak sama nazwa wskazuje PRYWATNE.
Dla mnie najważniejsze, że w każdym meczu zostawiał serce i płuca. W KAŻDYM.
Nie bez powodu mam 2 koszulki z jego własnie nazwiskiem.

- MRN
- Juventino
Zobaczymy co Pratici i Marotta zrobią...trzeba im zaufać i uwierzyć w to, że naprawdę zasili nas ktoś konkretny a nie Saponara na ostatnią chwilę...
Dzisiejsze media pełne są różnych nowych nazwisk, których nie warto przytaczać bo mogą być odebrane jako żart...w sprawie Draxlera i Sandro póki co konkretów brak...
Dzisiejsze media pełne są różnych nowych nazwisk, których nie warto przytaczać bo mogą być odebrane jako żart...w sprawie Draxlera i Sandro póki co konkretów brak...
Nie warto dyskutować bo do niektórych to nie przemawia...głupoty z życia prywatnego przesłaniają co niektórym atuty i osiągnięcia czysto piłkarskie...nagle, po 4 latach walki do upadłego dla Juve możemy dowiedzieć się, że to najemnik tylko dlatego, że odchodzi do Bayernu...przykre to bo on mimo wszystko zasługuje na szacunek kibica Juve !Cabrini_idol pisze:......

- LordJuve
- Juventino
Arturo Vidal jest osobą pełniącą funkcje publiczne. Jest reprezentantem kadry narodowej, idolem dla wielu młodych ludzi.
W przypadku takich ludzi rozróżnienie na sferę prywatną i publiczną nie jest tak ostre, jak w przypadku LordaJuve, alessandro1977 czy Cabrini_idola.
Widzę, że do niektórych ciągle nie dociera ta prosta prawda.
W przypadku takich ludzi rozróżnienie na sferę prywatną i publiczną nie jest tak ostre, jak w przypadku LordaJuve, alessandro1977 czy Cabrini_idola.
Widzę, że do niektórych ciągle nie dociera ta prosta prawda.
- meda11
- Juventino
Przecież w kontrakcie ma zapisy o tym jak ma się zachowywać i czego wystrzegać nie będąc w ośrodku treningowym i stadionie - chodzi o klasę i dobre imię klubu. To jest coś czym Juventus się szczyci - wzorem stajni Ferrari w F1. Tak więc o kant stołu potłuc Wasz argument o "prywatności" kiedy "blisko 30 letni mężczyzna" nie pierwszy raz wywija numer i łamie umowę z klubem. Gdyby w tym wypadku Vidal zabiłby kogoś albo tak się połamał, że już nigdy nie wróci na boisko to też nie jest sprawa klubu? Klub na tym nie traci sportowo i wizerunkowo? To nie jest stołowanie się w fast foodach, palenie fajek i chlanie co wieczór. Mi się wydaje, że kiedy nazwa Juventus jest wymieniania w jednym zdaniu z nazwiskiem piłkarza, który rozbił po pijaku auto z żoną w środku, a przy zatrzymaniu grozi Policji to jednak jest coś nie teges. Dzięki Arturo za te lata ale płakać nie będę, a po ostatnich miesiącach wręcz będę zadowolony z przytulenia 40 baniek.Cabrini_idol pisze:Trochę jednak szacunku, to co robi ze swoim prywatnym życiem, powinno zostać jak sama nazwa wskazuje PRYWATNE.
PS. Dla niektórych sukcesy w zabawie w ganianiu za piłką są najwidoczniej ważniejsze niż ludzkie życie. Świetne wartościowanie.
- Cabrini_idol
- Juventino
Życie ludzkie jest najważniejsze i Vidal, źle się zachował nie raz to prawda i FAKT...ALE na boisku nie można mu niczego zarzucić, a nazywanie go najemnikiem to już w gole niezły odlot. Teraz pytanie wolałbyś mieć ciepłego Poulsena, który jest wzorem poza boiskiem ale na boisku cieple kluchy, czy niesfornego Vidala, który strzela, biega odbiera itd... To jest klub piłkarski a nie stowarzyszenie chrześcijańskie. Nie popieram zachowania Arturo ale bez przesady z tym pojazdem.
Vidal dla mnie zawsze już będzie Juventino.
Vidal dla mnie zawsze już będzie Juventino.

- Astarot
- Juventino
Na życie prywatne piłkarzy to może nie zwraca się uwagi w Polsce. Od piłkarzy Juventusu wymaga się czegoś więcej niż oddania serca na boisku, wymaga się uporządkowania i klasy również poza nim. Nie bez powodu w czasach Gianniego do naszych piłkarzy przywarło określenie "styl Juve", co w zasadzie można zdefiniować jako: godność, klasę, elegancję i fair-play.Cabrini_idol pisze:....
- Piti
- Juventino
pieprzmy tego Draxlera, skupmy sie na tym Gotze bo zdecydowanie wole jemu dać te 5-6 mln za sezon niz Draxlerowi, w przeciwienstwie do Juliana Gotze juz cos w pilce osiagnal, ma bardzo duze doswiadczenie jak na goscia ktory ma 23 lata.
Bayern powinien nam puścić tego Gotze, my im Vidala a w miejsce Gotze niech sobie sprowadzą De Bruyne i bedzie wilk syty i owca cała.
Bayern powinien nam puścić tego Gotze, my im Vidala a w miejsce Gotze niech sobie sprowadzą De Bruyne i bedzie wilk syty i owca cała.
- Robaku
- Juventino
Możliwe, że w transfer Gotze będzie zamieszany Coman. Ja jestem temu stanowczo przeciwny. Coman ma fajną technikę, według mnie jedną z lepszych w drużynie i jak trochę poćwiczy i stanie sie bardziej stabilny będzie naprawdę w naszym teami robił dym. duzy dym
- Piti
- Juventino
skąd takie info? już nie wystarczy im Vidal? :doh: Coman coś płakał że wypozyczenie nie wchodzi w gre i chce walczyc o 1 skład, jeśli u nas rzadko gra to w Bayernie będzie inaczej? nonsens.Robaku pisze:Możliwe, że w transfer Gotze będzie zamieszany Coman. Ja jestem temu stanowczo przeciwny. Coman ma fajną technikę, według mnie jedną z lepszych w drużynie i jak trochę poćwiczy i stanie sie bardziej stabilny będzie naprawdę w naszym teami robił dym. duzy dym
Zresztą czemu Kingsley nie chce isc na wypozyczenie? regularnie pograłby w Serie A, ja rozumiem ze gosc ma ambicje, ale też ma 19 lat, jest na dobrą sprawe jeszcze szczeniakiem
- MRN
- Juventino
Zmienia się to strasznie wszystko bo dziś podobno znowu wyżej stoją akcje Goetze...Comana wszyscy chcą ale jego interesuje tylko Juve a Llorente póki co odrzuca wszystkie oferty...nie wiem na ile poważne tak naprawdę są zakusy Realu na niego bo tej pewnie nie odrzuciłby z powodu finansowego jak i sportowego...Llorente interesuje tylko klub, który przynajmniej nie ustępuje Juve pod względem sportowym...

- Yaro417
- Juventino
Transfer Gotze jest raczej nierealny, gdyż sam zainteresowany podobno chce zostać w Bayernie.
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/m ... osci/16632
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/g ... etem/16639
Na ile sa to wiarygodne informacje, tego jednak nie wiem.
http://www.bayern.munchen.pl/art/show/g ... etem/16639
- Piti
- Juventino
11stka Bayernu na Inter w dzisiejszym meczu, znów brak Gotze?1 Neuer; 13 Rafinha, 5 Benatia, 27 Alaba, 18 Bernat; 14 Xabi Alonso, 6 Thiago Alcantara, 20 Rode; 21 Lahm, 25 Müller, 11 Douglas Costa.

masakra ale jaramy sie tym gościem i śledzimy wszystko

Vidal do nie dawna też rozwiewał, mówił jak to szczęśliwy czuje sie w Turynie i jego rodzina również ;)_Yaro417 pisze:Transfer Gotze jest raczej nierealny, gdyż sam zainteresowany podobno chce zostać w Bayernie.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2015, 10:57 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.