LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- albertcamus
- Juventino

Pamiętasz jak Conte wystawiał Borriello ?ewerthon pisze:Nie o to chodzi, że grał mniej, tylko o to, żeby zrozumieć decyzje Antonio, a nie pisać głupoty o tym, iż nie wiadomo po co Conte go wystawia, jak nic daję drużynie.albertcamus pisze:Mirko grał w pierwszym składzie w 19stu meczach tego sezonu?ewerthon pisze: To dziwne, że cały sztab szkoleniowy na czele z Conte twierdzi inaczej niż fanboye Sebastiana, wystawiając kiepskiego Vucinicia od początku meczu. Kto ma większe pojęcie o taktyce, wy czy oni?
http://www.juvepoland.com/news.php?id=23116
- ewerthon
- Juventino

I co z tego? Jego decyzja, najwyraźniej miał ku temu powody. Ludzie... naszego trenera bronią rewelacyjne wyniki i te roszady w składzie, to na pewno nie jakieś jego "widzimisię", tylko przemyślana decyzja poparta tym co się dzieje na treningach. Też np. dziwi mnie granie 3-5-2 przy kiepskich wing-backach, ale trzeba przyznać, że jak na razie Conte ma po prostu rację. Zresztą, sami widzicie, ilość meczów jakie Giovinco zagrał w tym sezonie pokazuję, że Antonio również widzi po części to co wy, którzy chcecie Sebastiana w pierwszym składzie. Dlatego dajcie też spokój z Vuciniciem, skoro zagrał wczoraj w pierwszym składzie, to znaczy, że było to lepsze rozwiązanie.
Tymczasem Di Matteo został właśnie zwolniony z Chelsea. Dla nas nie ma to już żadnego znaczenia, bo całe siły musimy postawić na mecz z Szachtarem.
Tymczasem Di Matteo został właśnie zwolniony z Chelsea. Dla nas nie ma to już żadnego znaczenia, bo całe siły musimy postawić na mecz z Szachtarem.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 10:15 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pierwszy link pokazuje reakcje Agnelli'ego na bramki.
Takiego prezydenta chce ogladac! I ta jego Żonka.. ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- albertcamus
- Juventino

http://www.rp.pl/artykul/576012,953858- ... ascia.html
ciekawy artykuł:
"Może dzięki temu zwycięstwu ktoś sobie wreszcie przypomni, że świat nie kończy się na Premiership i że jest taka drużyna, która wygrała ligę w imponującym stylu, jest liderem również w tym sezonie, ze swojego stadionu zrobiła twierdzę, dała kręgosłup Reprezentacji Włoch - wicemistrzom Europy."
oj poszło w świat, oj poszło.
ciekawy artykuł:
"Może dzięki temu zwycięstwu ktoś sobie wreszcie przypomni, że świat nie kończy się na Premiership i że jest taka drużyna, która wygrała ligę w imponującym stylu, jest liderem również w tym sezonie, ze swojego stadionu zrobiła twierdzę, dała kręgosłup Reprezentacji Włoch - wicemistrzom Europy."
oj poszło w świat, oj poszło.
- bajbek17
- Juventino

Aha poruszyło się Mirko to już trzeba dać spokój? Jak ciśnie się ciągle Giovinco to wszyscy jednak uznają, że fakt Seba jest słaby. Mam gdzieś tę całą dyskusję, ale fanbojów i hejterów tu masa. Trochę to dziecinne i denerwujące.ewerthon pisze:I co z tego? Jego decyzja, najwyraźniej miał ku temu powody. Ludzie... naszego trenera bronią rewelacyjne wyniki i te roszady w składzie, to na pewno nie jakieś jego "widzimisię", tylko przemyślana decyzja poparta tym co się dzieje na treningach. Też np. dziwi mnie granie 3-5-2 przy kiepskich wing-backach, ale trzeba przyznać, że jak na razie Conte ma po prostu rację. Zresztą, sami widzicie, ilość meczów jakie Giovinco zagrał w tym sezonie pokazuję, że Antonio również widzi po części to co wy, którzy chcecie Sebastiana w pierwszym składzie. Dlatego dajcie też spokój z Vuciniciem, skoro zagrał wczoraj w pierwszym składzie, to znaczy, że było to lepsze rozwiązanie.
Co do Conte to owszem widać ma pojęcie i wizję, ale na litość Boską to tylko człowiek nie wszystko jest przemyślane i dograne na ostatni guzik i też popełnia błędy. Co można mu zarzucić to często jak już z kogoś zrezygnuje to już po nim, a z drugiej strony gdy kogoś sobie upatrzy to będzie go non stop wpuszczał mimo żadnych pozytywów. Jednak prawdą jest, że jego decyzje zdecydowanie częściej są trafne.
- whitesignus
- Juventino

Dzieki za pierwszy link ;] Widac jak chlopaki zyli tym meczem. Coz, Agnelli wiecej wyprzytulal Marotte niz zoneiltalismano pisze:
Ten mecz ogladalem z tata. Pierwszy jego mecz Juve od wielu lat, kiedys tez kibicowal zespolowi z Turynu. Byl pod wrazeniem naszej gry
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- Nedved1983
- Juventino

oj przypomniało mi to pamiętne 3:1 z Realem.iltalismano pisze:
Conte wróci naładowany na maxa, wyobrażam sobie co musiał wczoraj czuć oglądając mecz schowany a nie na ławce.
wracając do indywidualności to oczywiście trzeba docenić np. Oscara, ale tym bardziej należy docenić naszego bramkarza, defensywę i Vidala. indywidualności nie zawsze wygrywają mecze.
wczoraj pokazaliśmy siłę kolektywu, dobrze dowodzonego kolektywu.
dla mnie Vidal był wczoraj człowiekiem meczu. w defensywie robi swoje cały czas, dodajmy do tego ważne bramki kiedy trzeba, to jest serce naszej ekipy. mam nadzieję, że nasz prezydent wczoraj powiedział do Marotty: on jest bezcenny, nie na sprzadaż, chyba że po moim trupie.
- deszczowy
- Juventino

Gdzie twoje berło?/
Berło i korona?/
Gdzie twoje mistrzostwo?/
Chelsea....
Berło i korona?/
Gdzie twoje mistrzostwo?/
Chelsea....
- deszczowy
- Juventino

Wiem o tym, misiu. Ale jakoś tak samo cisnęło się na ustaVimes pisze:Deszczu, nie zapominaj, że do awansu potrzebujemy jeszcze punktu z Szachtarem, więc daj sobie trochę na wstrzymanie.
Poza tym nie powiedziałem złego słowa, o Chelsea, tylko się uśmiecham pod nosem.
Absolutnie nie szkoda mi Anglików, choć nawet w jakiś sposób lubię ten klub. Dostali wczoraj to, na co zasłużyli.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ale kwintesencja jest Chi non salta Nerrazurro w wykonaniu Żony Andreiwhitesignus pisze:Dzieki za pierwszy link ;] Widac jak chlopaki zyli tym meczem. Coz, Agnelli wiecej wyprzytulal Marotte niz zoneiltalismano pisze:
Pierwszy link pokazuje reakcje Agnelliego na bramki.
Takiego prezydenta chce ogladac! I ta jego Żonka.. ; )![]()
Ten mecz ogladalem z tata. Pierwszy jego mecz Juve od wielu lat, kiedys tez kibicowal zespolowi z Turynu. Byl pod wrazeniem naszej gryAle sie wydzieralismy po bramkach hehe. i komentarz taty po meczu "Mam nadzieje, ze w LM nakopia ostro Barcelonie do d*py. Bo tak grajac moga wygrac z kazdym" :-D
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 12:43 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 2 razy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pan Zambrotta
- Juventino

Mecz z Szachtarem meczem o wszystko. Oni nie chcą stracić pierwszego miejsca w grupie, nie chcą trafić na barse i manchester. Będą musieli zaatakować od pierwszej minuty, przecież nie umówią się z nami na 0-0, chyba że pertraktować z nami będzie Luiz Adriano :lol:
o_0iltalismano pisze:Ale kwintesencja jest Chi non salta Nerrazurro w wykonaniu Żony Adnrea'i
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widać, że Andrea autentycznie kocha ten klub i jak mu na nim zależy. Nie jak jego poprzednik....iltalismano pisze:
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Eric6666
- Juventino

Ciekawe ile "cigaretów" wypalił Andrea;d fajnie przeżywał widać, że kibicuje, a nie tylko "zarządza".
Wie ktoś czy był Pavel Nedved na meczu?
Szkoda, że ADP nie przyleciał na to spotkanie;/ ale w sumie Zizou i Pessoto też mogą być :C
Co do meczu to można mówić godzinami, powiem jedno: bravo!
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain