Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- blk01
- Juventino
Ale piłka nożna jest pieknacerb pisze:Hehe,,, obczajcie lepiej lige angielska... City tracą mistrzostwo.. ich kibice dopiero maja doła :C

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- klama 10
- Juventino
blk01 pisze:Ale piłka nożna jest pieknacerb pisze:Hehe,,, obczajcie lepiej lige angielska... City tracą mistrzostwo.. ich kibice dopiero maja doła :CNieprzewidywalna i neisamowita
Walka i determinacja, pokazuje nie tylko po nas, że można zrobić coś niesamowitego w krótkim czasie

- Fersztyk_szn
- Juventino
dawid91 pisze:Jakoś to będzie. Zobaczyć po tylu latach Del Piero podnoszącego puchar - bezcenne. Kto by pomyślał przed tym sezonem, że tak to się skończy? Naprawdę trzeba się cieszyć. Myślę, że dla Del Piero to najlepszy czas by pożegnać się z Juventusem. Doprowadził nas z powrotem na szczyt, mission complete :-D Gratulacje
Mądre słowa...dzięki, tak na to nie patrzyłem,teraz odrobine łatwiej się pogodzić z odejściem króla
- Juve4ever10
- Juventino
Bez obrazy dla reszty ale dla mnie Panowie to byla żenada, połaczona z bieda... chyba że Del Piero nie odejdzie w tym sezonie.... Jaaa.... i nie wstydze sie tego w ogole....dzisiaj ryczalem jak bobr.... jezeli odejdzie w takich okolicznosciach co dzisiaj zobaczylem, to bedzie jedna wielka kupa.... On zasluguje na SHOW..... ciagle wieze (10%) ze zostanie.... Nadzieja umiera ostatnia.....!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ni ma niestety żadnej niespodzianki. Agnelli miał pewnie na myśli te flagi i 30tki na stadionie. Co nie zmienia faktu, że do dekoracji ubrali pasiaki z tego sezonu z 2 gwiazdkami (liczyłem na nowe).
Przykre pożegnanie Alexa. Mistrz nie powinien żegnać się biegając wokół boiska w trakcie trwającego meczu. Wydaje się, że zasługuje na znacznie więcej ale widocznie faktycznie nie przepadają za nim tam na górze.
Przykre pożegnanie Alexa. Mistrz nie powinien żegnać się biegając wokół boiska w trakcie trwającego meczu. Wydaje się, że zasługuje na znacznie więcej ale widocznie faktycznie nie przepadają za nim tam na górze.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 18:22 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.
- wankej
- Juventino
Nie ma co się oszukiwać, pewna era, pewien rozdział w futbolu się kończą: nie grają Zidane, Figo, Maldini, Nedved, Ronlado. Teraz Alex, Pippo, odchodzą Nesta, Seedorf, patrzeć jak skończy grać Zanetti, a wcale tak dużo nie zostało Buffonowi i Pirlo.. Ojej. Kiedyś piłka nożna była lepsza, nie było zmanierowanych gwiazdek... 
- bajbek17
- Juventino
Canal + mnie wkurzył! Zamiast pokazać o wiele bardziej ciekawie zapowiadający się mecz Juve w dodatku z ceremonia wręczenia pucharu to wybrali Viole, która o pietruszkę grała już z pewnym spadkowiczem. Dramat.
- jarmel
- Redaktor
A co, mieli mu zrobić pożegnanie jak ma jeszcze jeden bardzo ważny mecz do rozegrania? :doh:
Spokojnie, mogę się założyć, że będzie mecz pożegnalny.
Tylko ta niespodzianka, jakoś jej nie widziałem.
Alex wznoszący puchar- bezcenne
Spokojnie, mogę się założyć, że będzie mecz pożegnalny.
Tylko ta niespodzianka, jakoś jej nie widziałem.
Alex wznoszący puchar- bezcenne

#AllegriOut
- Kuben
- Juventino
Uważam podobnie. Mecz pożegnalny, może nawet z Padovą? Kto wie. Ale patrząc przez pryzmat jak pożegnano Pavla to Alexa czeka co najmniej tak godne.jarmel pisze: Spokojnie, mogę się założyć, że będzie mecz pożegnalny.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 18:34 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus