Serie A (3): Siena 0-1 JUVENTUS
- strong return
- Juventino
Pomimo tego, że wygraliśmy trzy punkty-i cieszę się z tego(bo to jest jak pisałem najistotniejsza rzecz na koniec sezonu), to oczywiście zgadzam się z tymi, którzy widzą niedostatki w postaci skrzydeł. Przecież to było widać, to co wszyscy mają udawać, że tak nie było, bo wynik się zgadza? Czy gdyby Forlan/Zarate trafili wczoraj w bramkę to by zmieniło zasadniczo ocenę Interu? Moją z pewnością nie. Quagliarella jakby nie było też przez ostatnie sezony bramek miał okazję strzelić znacznie więcej od ADP, a dynamikę musi mieć lepszą-siłą rzeczy.
Forum jest od pisania własnego zdania-nie od klepania po plecach wokoło. I tak można zadać zwyczajnie pytanie o rolę Vidala na tle Marchisio, czemu nie można, bo wygraliśmy? I w związku z tym nie było mankamentów i nie dało się zagrać lepiej z definicji, bo nie?
Zobaczymy-jestem już bardzo ciekaw następnych dwóch meczów.
Forum jest od pisania własnego zdania-nie od klepania po plecach wokoło. I tak można zadać zwyczajnie pytanie o rolę Vidala na tle Marchisio, czemu nie można, bo wygraliśmy? I w związku z tym nie było mankamentów i nie dało się zagrać lepiej z definicji, bo nie?
Zobaczymy-jestem już bardzo ciekaw następnych dwóch meczów.
Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 19:53 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Łukasz
- Juventino
Z Parmą on zagrał przyzwoicie - dziś było fatalnie.SKAr7 pisze: Choć z Parmą zagrał fatalnie, to dziś broniłbym też Giaccheriniego
- jakku1
- Juventino
Tak, Lukaszu, znamy Twoje zdanie na ten temat i za nie dziekujemy ; )Łukasz pisze:Z Parmą on zagrał przyzwoicie - dziś było fatalnie.SKAr7 pisze: Choć z Parmą zagrał fatalnie, to dziś broniłbym też Giaccheriniego
Pozwol jednak forumowiczowi wyzej, ktorego cytujesz miec swoja opinie, zreszta wcale nie taka odosobniona, bowiem ja uwazam dokladnie tak samo jak on.
- Łukasz
- Juventino
Ok, tylko ciężko mi to zdanie zrozumieć... Bo o ile w tamtym meczu Giacch nie błyszczał, ale też nie psuł, o tyle dziś nie potrafił przeprowadzić sensownej akcji i tracił sporo piłek... Ale ok, może masz rację.jakku1 pisze:Tak, Lukaszu, znamy Twoje zdanie na ten temat i za nie dziekujemy ; )Łukasz pisze:Z Parmą on zagrał przyzwoicie - dziś było fatalnie.SKAr7 pisze: Choć z Parmą zagrał fatalnie, to dziś broniłbym też Giaccheriniego
Pozwol jednak forumowiczowi wyzej, ktorego cytujesz miec swoja opinie, zreszta wcale nie taka odosobniona, bowiem ja uwazam dokladnie tak samo jak on.
- annihilator1988
- Juventino
Mecz ze Sieną można porównać do walki boksera z dresiarzem, który stosuje styl "młyna". Mam nadzieje, że Kielon wróci do zdrowia stosunkowo szybko.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Qrczak
- Juventino
jak dla mnie ty masz racjęŁukasz pisze:Ok, tylko ciężko mi to zdanie zrozumieć... Bo o ile w tamtym meczu Giacch nie błyszczał, ale też nie psuł, o tyle dziś nie potrafił przeprowadzić sensownej akcji i tracił sporo piłek... Ale ok, może masz rację.jakku1 pisze:Tak, Lukaszu, znamy Twoje zdanie na ten temat i za nie dziekujemy ; )Łukasz pisze: Z Parmą on zagrał przyzwoicie - dziś było fatalnie.

- Ponte999
- Juventino
Giaccherini czy to w pierwszym czy w drugim meczu zagrał bardzo słabo nie widzę w jego grze pozytywów przy tej taktyce Conte... Taki zawodnik to maks ławka nic więcej...
A patrząc na Conte to jeszcze z dwa mecze nic nie pokaże i usiądzie na ławce...
A patrząc na Conte to jeszcze z dwa mecze nic nie pokaże i usiądzie na ławce...
Cmteam.pl Grupa Zachodniopomorska
- Monte Cristo
- Juventino
Nie widzialem meczu, ale moze mi ktos wyjasnic po **** kupilismy Elie i Quagliarelle skoro Conte ich na sile omija? Fajnie ze wygralismy, ale czuje ze to uparcie i probowanie pokazania wielkiego charakteru przez naszego Antonio kiedys sie na nim odbije.
- TURINIO
- Juventino
Dzisiaj było ciut lepiej,nie wiem gdzie Ty zauważyłeś te jego psucie.Oglądałeś mecz? Wydaje się,że mamy tu powoli modę na czepianie się Giaccheriniego.Szkoda,że za kartkę pauzował De Ceglie-on również obojętnie jakby nie zagrał to i tak jest krytykowany..Ok, tylko ciężko mi to zdanie zrozumieć... Bo o ile w tamtym meczu Giacch nie błyszczał, ale też nie psuł, o tyle dziś nie potrafił przeprowadzić sensownej akcji i tracił sporo piłek..
P.S - wszedł Bonucci i....zero krytyki! To co teraz? 'Jedziemy' po nim?
Drużyna wygrywa,pokazuje charakter,niezłą organizacje,wydaje się,że wreszcie ma charyzmatycznego szkoleniowca z łbem na karku i wszystko powoli wydaje się zmierzać w dobrym kierunku..
Zamiast bezsensownie krytykować nowego skrzydłowego,który wcale nie gra tragicznie może zajmijmy się dyskusją nad prawdziwymi mankamentami w grze jak np dużo słabsza postawa środkowych pomocników...
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Wojtek
- Juventino
Łukaszku niepotrzebnie piszesz to drugi raz.Łukasz pisze:Z Parmą on zagrał przyzwoicie - dziś było fatalnie.SKAr7 pisze: Choć z Parmą zagrał fatalnie, to dziś broniłbym też Giaccheriniego
Giac z Parmą był mało widoczny, przez co był mało przydatny.
A dziś za to dużo brał udziału w grze przez co dużo tracił, więc niech już lepiej wogóle nie gra. Dwa słabe występy, na ławe z nim.
Odbiór Vidala odrazu po wejściu na boisko

- Vimes
- Juventino
Nie byłem zadowolony z zatrudnienia Conte. Nie rozumiem niektórych jego decyzji. Jednak naszego trenera na razie bronią wyniki, więc posypuję głowę popiołem i przyjmuję jego "bo tak!", przynajmiej dopóki Juventus będzie wygrywał.Ouh_yeah pisze:Póki co Conte wygląda na gościa, który większość swoich decyzji personalnych argumentuje "bo tak!".
W dzisiejszym meczu gra nie była tak imponująca jak z Parmą, ale jak spojrzeć na statystyki to widać, że Juventus przeważał na boisku. Znowu mieliśmy ponad 60% posiadania piłki. Siena podobnie jak Parma zdołała oddać zaledwie jeden celny strzał na bramkę. Zdobyliśmy trzy punkty nie przemęczając się. Być może Conte okaże się trenerem, na którego czekaliśmy.
Wszystko wskazuje na to, że po tej kolejce utrzymamy pozycję lidera, bo Napoli raczej nie pokona Milanu wystarczającą liczbą bramek.
- Darius19
- Juventino
O tym meczu można powiedzieć dużo. Jak dla mnie nasz zespół został troszkę zneutralizowany w środku pola co utrudniało grę. No ale ważna jest wygrana skromna no cóż nie ważne liczy się, że są 3 punkty. Wychodzę z założenia, że zwycięzców się nie rozlicza dlatego o innych mankamentach nie będę się rozpisywał.
FORZA JUVE
- mnowo
- Qualità Juventino
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Vimesie, ja nie mówię czy to dobrze czy źle. Aczkolwiek jak przestaną bronic go wyniki to może być bardzo ale to baaardzo irytujące
Mina Krasicia bezcenna - "ktoś wie o co mu chodziło?". A jeszcze jak go poklepał "no dobra, dobra, spokooojnie"

Mina Krasicia bezcenna - "ktoś wie o co mu chodziło?". A jeszcze jak go poklepał "no dobra, dobra, spokooojnie"

Ostatnio zmieniony 18 września 2011, 21:09 przez Ouh_yeah, łącznie zmieniany 1 raz.