Liga Europy 2012/2013
- Buffalo
- Juventino
Co do tego skandynawa, to ani Finlandii ani Islandii (kraje nordyckie) nie zalicza sie do Skandynawii (Norwegia+Szwecja+Dania).
Zeby nie bylo off, to brawo dla Lazio, a po Interze sie tego spodziewalem. Tott po MU to chyba obecnie najlepsza ekipa z Anglii.
Zeby nie bylo off, to brawo dla Lazio, a po Interze sie tego spodziewalem. Tott po MU to chyba obecnie najlepsza ekipa z Anglii.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Piti
- Juventino
smutno to mi bylo jak na wlasnym stadionie smieciarze dostawali od jakis kelnerow z Pilzna. Inter to przynajmniej zbiera baty, ale od klasowej druzyny a nie od jakiś pepików z piwnymi brzuchami.annihilator1988 pisze:Jest mi smutno, że inter w taki sposób kompromituje włoską piłkę. Żenada. Przecież Tottenhham zdąży wpakować jeszcze trzy kolejne bramki
ogólnie Inter sie stacza i bardzo dobrze, wracają tam gdzie ich miejsce czyli środek tabeli i walka o miejsce dające 'upragnione LE'
- PlanetJuve
- Juventino
Szukalem teraz transmisji do tego meczu i wpadlem przypadkiem na transmisje do meczu Juventus- Rosemborg mlodziezy..(juz sie skonczyl a stream nie dzialal..) Wie moze ktos cos wiecej??
Popatrzmy pol godziny jak inter "cisnie"
Popatrzmy pol godziny jak inter "cisnie"
- Kucharius1
- Juventino
A pomyśleć że Lazio tak sobie ładnie poczynało ze Spurs w grupie.
- pumex
- Juventino
Wczoraj oglądałem mecz: Tottenham wszedł w las i grał przeciwko sosnom, tyle w temacie. Rzadko widzi się aż taką różnicę szybkościowo-techniczną między 2 drużynami. Wystawienie Pereiry obok Alvareza było czymś w rodzaju pomysłu forumowiczów "Isla na prawym ataku" :lol: Jonathan na boisku poruszał się jak 55-letni dziadek, masakra. Żeby nie było... nie szkoda mi ich.

- Vimes
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a ja znalazłem transmisje z tvn turbo, które akurat mam więc szybko przełączyłem sobie na tvPaweljuve2006 pisze:Szukalem teraz transmisji do tego meczu i wpadlem przypadkiem na transmisje do meczu Juventus- Rosemborg mlodziezy..

ale żal było patrzeć na tak grającą włoską drużynę, z drugiej strony Włosi na wyspach bardzo rzadko osiągają dobre rezultaty, możemy mówić o 3-0 z celtami ale trochę szczęścia rywali przy strzałach i byłoby ciężko, a w latach 2000+ przegrywaliśmy z arsenalem 3-1 i 2-0, newcastle 1-0, man utd 2-1, liverpoolem 2-1, chelsea 1-0 i fulhamem 4-1, jedyny punkt w angli ubiliśmy z man city (1-1) w ramach LE a jakby się cofnąć do sezonu 96/97 to trafimy na drugi remis (tym razem nad man utd 1-1) oraz kolejną porażkę z czerwonymi diabłami (3-2), także podsumowując nasz dorobek na angielkisch stadionach w ostatnich 15-16 latach: 2 remisy i 8 porażek, bramki 8-20... ostatni raz wygraliśmy tam w sezonie, w którym wygraliśmy LM także jak się łatwo domyślić większość z was nie było wtedy jeszcze kibicami Juve...
szału nie ma także śmiać się z interu przegrywającego z grającymi na fali spursami chyba jednak nie wypada (ew dla zasady), szczególnie jeśli nie ma pewności czy ten mecz w ogóle traktowali serio skoro na ławce siadł palacio etc
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vimes
- Juventino
Jakoś trudno mi znaleźć współczucie czy zrozumienie dla tak grającego Interu. Innym włoskim drużynom życzę powodzenia w pucharach, ale nie Interowi. Jakieś granice muszą być. Tottenham również nie ma jeszcze zapewnionego udziału w Lidze Mistrzów, w niedzielę grają na wyjeździe z Liverpoolem, a jednak się nie oszczędzali. Palacio mecz z Catanią też zaczynał na ławce, więc nie wiem czy to może świadczyć o jakimś lżejszym podejściu ze strony Interu. Zresztą oglądając mecz nie miałem wrażenia, że im się nie chce, tylko, że nie są w stanie za wiele zrobić.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
- jareckik
- Juventino
Dobre :lol: Pomyśleć, że przyszdł za 50 mln z Lpoolu, a czekajcie ktoś ma teraz też kosztować 50mln z Lpoolu...Ouh_yeah pisze:Fernando Torres - najlepszy obrońca Steauy Bukareszt
- jakku1
- Juventino
No wlasnie chyba zaraz wlacze ten mecz.Marat87 pisze:Nie chce nic mówić, ale Inter prowadzi 2:0 z Hamami
Tottenham ich tak zlekcewazyl, czy jak? Bejla nie ma nawet na lawce.
Dzieki za info! ; )Juras_Senat pisze: Żółta kartka w poprzednim spotkaniu wykluczyła go z rewanżu.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2013, 20:22 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Żółta kartka w poprzednim spotkaniu wykluczyła go z rewanżu.jakku1 pisze:No wlasnie chyba zaraz wlacze ten mecz.Marat87 pisze:Nie chce nic mówić, ale Inter prowadzi 2:0 z Hamami
Tottenham ich tak zlekcewazyl, czy jak? Bejla nie ma nawet na lawce.
E: Szykuje się dogrywka.

Jakku nie ma za co.

Ostatnio zmieniony 14 marca 2013, 20:45 przez Juras_Senat, łącznie zmieniany 1 raz.