Stroje na sezon 2011/2012
- danielos511
- Juventino
W takim razie jest szansa że taka koszulka z czarno różowym paskie bedzie naszą treningową a na wyjezdzie bedziemy mieć jakiś odjazdstahoo pisze:Zaznaczona koszulka będzie raczej treningową, bo 1, 2 i bramkarski komplet sa na środku.

FORZA JUVENTUS!!!
- Arcadio Morello
- Juventino
- danielos511
- Juventino
No fajnie by było choć wątpie żeby było logo nike pod numerkiem bo to fajnie wygląda i nie jest w stylu Nike.
FORZA JUVENTUS!!!
- Monte Cristo
- Juventino
Moze tak jakies zrodlo?dr.DeV pisze:Informacja z ostatniej chwili: Prawdopodobnie otrzymamy trzy komplety stroi dla piłkarzy z pola. I pójdziemy w ślady takich zespołów jak: PSG, Celtic, Arsenal.
- Bartek88
- Juventino
Czy oni nie moga tego loga BetClic jakos wkomponowac bez tej bialej ochydnej ramki ? ;/
Ale te niebieskie i rozowe bardzo ladne.
Ale za pewne stroje beda cos ala nowe Barcelony, nike ma ostatnio tendencje do malutkich paseczkow ala fortepian...
Ale te niebieskie i rozowe bardzo ladne.
Ale za pewne stroje beda cos ala nowe Barcelony, nike ma ostatnio tendencje do malutkich paseczkow ala fortepian...
- kamilu_87
- Juventino
- @D@$
- Juventino
Fortepian jest do kitu, tyle wam powiem.
@tabo - obyś miał rację, choć z czarnym paskiem na środku, ale przeżyję.
Super, Balocco pięknie się błyszczące, jeszcze koszulka wygląda jak Interowa kilka sezonów temu, no żenada.pumex pisze:Dokładnie. Fortepian z normalnie wkomponowanym logo BetClick'u jeszcze ujdzie, ale proponowane koszulki wyjazdowe to jakaś kpina. Ja w podobnej koszę trawę na działce i potem palę grillagorszych wyjazdówek od 1994r na pewno nie było...
@tabo - obyś miał rację, choć z czarnym paskiem na środku, ale przeżyję.
E tam, też jakies takiego Interowe.PrzemasJuve pisze:ta niebieska..ehh to by byl miod wyjazdowy!
- Filip
To jest żart? Mam taką koszulkę i gram w niej w piłkę, ale chyba mi za to mandatu nie dadzą przecież?stahoo pisze:Można za to mandat dostać?Modziek pisze:dla mnie to Betclic by mogło zniknąć i coś innego mogliby sobie dać, bo nie można zgodnie z prawem w Polsce na przykład nosić koszulki Juve z Betclic ;/
- PrzemasJuve
- Juventino
no to uwazaj! bo jak zrobisz wslizg za ostry to oprocz kartki moze byc odpowiedzialnosc karna!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!