Liga Mistrzów 2010/11
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Dokładnie, ale wątpię, żeby Arsenal w 10 coś zdziałał ale kto wie...zahor pisze:Dla widowiska najlepiej by było jakby Arsenal strzelił drugiego gola. Chciałbym zobaczyć taką Barcelonę rzucającą się do szaleńczego ataku.Antichrist pisze:Myślę, że będzie dogrywka. Fajnie, bo teraz mecz się rozkręca na nowo.lenor pisze:O to chodziBarca sama sobie strzela xD
![]()
![]()
No to teraz się zacznie :
- zahor
- Juventino

Ja też wątpię, ale w sumie zdobyli jednego gola zupełnie z pupy, mogą zdobyć i drugiego.lenor pisze:Dokładnie, ale wątpię, żeby Arsenal w 10 coś zdziałał ale kto wie...zahor pisze:Dla widowiska najlepiej by było jakby Arsenal strzelił drugiego gola. Chciałbym zobaczyć taką Barcelonę rzucającą się do szaleńczego ataku.Antichrist pisze:
Myślę, że będzie dogrywka. Fajnie, bo teraz mecz się rozkręca na nowo.
- lenor
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 21 razy
Jak tak się patrzy na poziom tego spotkania, to dochodzę do wniosku, że ja raczej nie dożyje chwili, kiedy to nasze Juve będzie w tym miejscu co Barca czy Arsenal
Tu jak si ogląda, piłka chodzi od nogi do nogi, podania szybkie, dynamiczne, na jeden kontakt. A u nas? Melo trzyma piłkę pól godziny, potem gra dłuuuuuuuuugą do napastnika, może się odbije, wpadnie, może nie... albo Krasić coś sam na skrzydle wyrwie. Ehhh ...
My się lepiej z Del Nerim nie kompromitujmy w Europie :doh:
Btw. To Szczęsny miał być gwiazdą, ale Almunia gra jak z nut narazie
---------------------------
Zapeszyłem
Tu jak si ogląda, piłka chodzi od nogi do nogi, podania szybkie, dynamiczne, na jeden kontakt. A u nas? Melo trzyma piłkę pól godziny, potem gra dłuuuuuuuuugą do napastnika, może się odbije, wpadnie, może nie... albo Krasić coś sam na skrzydle wyrwie. Ehhh ...
My się lepiej z Del Nerim nie kompromitujmy w Europie :doh:
Btw. To Szczęsny miał być gwiazdą, ale Almunia gra jak z nut narazie
---------------------------
Zapeszyłem
- PrzemasJuve
- Juventino

na pewno?zahor pisze:No nie do końca :lol:PrzemasJuve pisze:po meczach..nie ma co ogladac :]
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- JuveForeverPoznan
- Juventino

od tej podniety Messim az sie niedobrze robi. Arsenal ma beznadziejna defensywe( chociaz nasze zebry wcale nie sa lepsze), nie istnieja z przodu.
normalnie nuda, masakrycznie jednostronny mecz. ale licze ze Arsenal jakims cudem strzeli brame w 90min :C
normalnie nuda, masakrycznie jednostronny mecz. ale licze ze Arsenal jakims cudem strzeli brame w 90min :C
- ewerthon
- Juventino

Ten komentator na N się chyba spuszcza codziennie przy plakacie Messiego. To nawet dla postronnego widza może stać się irytujące, obawiam się, że będziemy tego słuchać do samego finału ;/
Bo kto inny może ich wyeliminować?
- zahor
- Juventino

Oglądaj, oglądaj. Barcelona gra ofensywnie, bo wie że przewaga jednej bramki to żadna przewaga, a Arsenal próbuje coś z kontry. Jeszcze może być ciekawie.PrzemasJuve pisze:na pewno?zahor pisze:No nie do końca :lol:PrzemasJuve pisze:po meczach..nie ma co ogladac :]
- marek.siedlce
- Juventino

A ja tam mu się nie dziwię aż tak bardzo. To co Messi pokazuje na boisku to jest magia. Gość w tym sezonie strzelił w rozgrywkach LM i PD 35 goli :shock: gdzie cały Juventus w 28 meczach Serie A trafił do bramki rywali 41 razy... Ciekawe na kogo Barca trafi w kolejnej rundzie jęzeli utrzyma aktualny wynik? Jest jakaś drabinka?ewerthon pisze:Ten komentator na N się chyba spuszcza codziennie przy plakacie Messiego. To nawet dla postronnego widza może stać się irytujące, obawiam się, że będziemy tego słuchać do samego finału ;/
FORZA JUVE !!!
- JuveForeverPoznan
- Juventino

tylko ze w PD sa 2 kluby i dlugo, dlugo nic. w serie a napastnikom strzela sie trudniej.marek.siedlce pisze:A ja tam mu się nie dziwię aż tak bardzo. To co Messi pokazuje na boisku to jest magia. Gość w tym sezonie strzelił w rozgrywkach LM i PD 35 goli :shock: gdzie cały Juventus w 28 meczach Serie A trafił do bramki rywali 41 razy... Ciekawe na kogo Barca trafi w kolejnej rundzie jęzeli utrzyma aktualny wynik? Jest jakaś drabinka?ewerthon pisze:Ten komentator na N się chyba spuszcza codziennie przy plakacie Messiego. To nawet dla postronnego widza może stać się irytujące, obawiam się, że będziemy tego słuchać do samego finału ;/
farca stosuje presje, zaraz po stracie pilki naciskaja, zeby nasi tak grali...
ale Arsenal ciagle ma szanse
- mati888
- Juventino

o ile się nie mylę, to teraz będzie kolejne losowanie, drabinka jest dopiero od 1/4 wzwyż. Kurcze, no mogliby strzelić...marek.siedlce pisze:Jest jakaś drabinka?
ech, Van Persie dał tyle radości w pierwszym meczu, żeby dziś zawalić awans...
@ewerthon - od kilku lat się mówi, że 'kto by miał wyeliminować Barcę', a mimo tego zawsze ktoś się znajduje, mam nadzieję, ze nie inaczej będzie i tym razem...
- Łukasz
- Juventino

Polował na kartki, ale ta druga trochę z kapelusza. To nie był celowy strzał po gwizdku.Eric6666 pisze:Van Persi to idiota roku;/ dwie beznadziejne żółte
Szczęśniaka szkoda, bo ten mecz miał mu ustawić karierę, zamiast tego jest głupia kontuzja i Almunia, którzy przypomniał sobie jak się broni, no i Wilshare'a, bo to kapitalny, ambitny grajek (trochę Davidsa mi przypomina).
- zahor
- Juventino

Natomiast w Serie A jest obecnie długo, długo nic a dopiero potem Milan, Inter i inne kluby. Nie sądzę żeby był we Włoszech klub, który wygrałby z Valencią czy Villarealem. A bęcki jakie dzisiaj zebrała Roma zdają się potwierdzać upadek włoskiej ligi.JuveForeverPoznan pisze:tylko ze w PD sa 2 kluby i dlugo, dlugo nic. w serie a napastnikom strzela sie trudniej.marek.siedlce pisze:A ja tam mu się nie dziwię aż tak bardzo. To co Messi pokazuje na boisku to jest magia. Gość w tym sezonie strzelił w rozgrywkach LM i PD 35 goli :shock: gdzie cały Juventus w 28 meczach Serie A trafił do bramki rywali 41 razy... Ciekawe na kogo Barca trafi w kolejnej rundzie jęzeli utrzyma aktualny wynik? Jest jakaś drabinka?ewerthon pisze:Ten komentator na N się chyba spuszcza codziennie przy plakacie Messiego. To nawet dla postronnego widza może stać się irytujące, obawiam się, że będziemy tego słuchać do samego finału ;/
farca stosuje presje, zaraz po stracie pilki naciskaja, zeby nasi tak grali...
ale Arsenal ciagle ma szanse
W futbolu zawsze było i będzie miejsce na przypadek i losowość. Gdyby pod koniec Bendtner zamiast wypuszczać sobie piłkę strzelił gola, to Arsenal zupełnie niezasłużenie, ale jednak by awansował. Dzisiaj akurat rywalowi zabrakło szczęścia, ale nie jest powiedziane że w innym dwumeczu komuś fortuna nie dopisze.mati888 pisze:o ile się nie mylę, to teraz będzie kolejne losowanie, drabinka jest dopiero od 1/4 wzwyż. Kurcze, no mogliby strzelić...marek.siedlce pisze:Jest jakaś drabinka?
ech, Van Persie dał tyle radości w pierwszym meczu, żeby dziś zawalić awans...
@ewerthon - od kilku lat się mówi, że 'kto by miał wyeliminować Barcę', a mimo tego zawsze ktoś się znajduje, mam nadzieję, ze nie inaczej będzie i tym razem...
Ostatnio zmieniony 08 marca 2011, 22:46 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- marek.siedlce
- Juventino

No Juventus jest tego najlepszym przykładem :doh:JuveForeverPoznan pisze: tylko ze w PD sa 2 kluby i dlugo, dlugo nic. w serie a napastnikom strzela sie trudniej.
FORZA JUVE !!!