Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
Zastanawiam się tylko czy nic do powiedzenia w kwestii tych pasów z ząbkami nie ma sam Juventus, mam tu na myśli głównie Agnelli'ego. Bo nie wierzę, że podoba mu się ten pomysł.
Nike jest naszym sponsorem ale to przecież nie oznacza, że może nam zrobić stroje jakie tylko im przyjdą do głowy, ktoś w klubie to musi zatwierdzić.
Najnowsze grafiki z PES'a. Z daleka ząbki praktycznie nie widoczne ale z bliska jednak wyraźnie widać różnicę.
Podobają mi się białe spodenki, konkretnie te włoskie barwy na boku. W czarnych też może są ale nie widać wyraźnie.

(większa rozdzielczość - http://img3.imageshack.us/img3/2969/pes ... 052489.jpg )
Nike jest naszym sponsorem ale to przecież nie oznacza, że może nam zrobić stroje jakie tylko im przyjdą do głowy, ktoś w klubie to musi zatwierdzić.
Najnowsze grafiki z PES'a. Z daleka ząbki praktycznie nie widoczne ale z bliska jednak wyraźnie widać różnicę.
Podobają mi się białe spodenki, konkretnie te włoskie barwy na boku. W czarnych też może są ale nie widać wyraźnie.

(większa rozdzielczość - http://img3.imageshack.us/img3/2969/pes ... 052489.jpg )
- Amaurozaurus
- Juventino
po to właśnie jest zarząd by zatwierdac tak ważne rzeczy jak stroje na nowy sezon. Nie wyobrażam se sytuacji w której nike robi Juventusowi powiedzmy piżdżąco czarno-niebieskie stroje na nowy sezon z podobizną materaca zamiast herbu i nikt w Juve nie ma nic do gadania na ten temat. Ktoś przecież musi sprawowac nad tym nadzór.tabo89 pisze:Zastanawiam się tylko czy nic do powiedzenia w kwestii tych pasów z ząbkami nie ma sam Juventus, mam tu na myśli głównie Agnelli'ego. Bo nie wierzę, że podoba mu się ten pomysł.
- juveluck
- Juventino
Jestem niemal pewien, że kontrakt jaki podpisaliśmy z nike, nie daje zarządowi możliwości odrzucenia projektu koszulek jaki zostanie zaproponowany. Zwróćcie uwagę, że wzory koszulek nike, są w wielu klubach podobne. Z góry zostało zapewne ustalone, że koszulka musi być w biało-czarne pasy, plus ewentualnie jakieś inne szczegóły, reszta leży po stronie nike. Więcej do powiedzenia mają pewnie przy drugich trykotach.Amaurozaurus pisze:po to właśnie jest zarząd by zatwierdac tak ważne rzeczy jak stroje na nowy sezon. Nie wyobrażam se sytuacji w której nike robi Juventusowi powiedzmy piżdżąco czarno-niebieskie stroje na nowy sezon z podobizną materaca zamiast herbu i nikt w Juve nie ma nic do gadania na ten temat. Ktoś przecież musi sprawowac nad tym nadzór.tabo89 pisze:Zastanawiam się tylko czy nic do powiedzenia w kwestii tych pasów z ząbkami nie ma sam Juventus, mam tu na myśli głównie Agnelli'ego. Bo nie wierzę, że podoba mu się ten pomysł.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Mateuszello
- Juventino
Ej to co my w końcy będzięmy mieli na koszulkach?
BetClic czy BetClick?
BetClic czy BetClick?

- Mateuszello
- Juventino
Podczas nudy:

MADE IN PAINT
Jak wam się podoba?
Spodziewam się komentarzy typu obrzydliwa, ale trudno... :-D

MADE IN PAINT
Jak wam się podoba?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Kingofthehill
- Juventino
obrzydliwa xD
a tak serio to moim zdaniem duzo lepsza od "zlotych" czy tych szarych
a tak serio to moim zdaniem duzo lepsza od "zlotych" czy tych szarych
- Wojtek
- Juventino
Tak masz racje jest obrzydliwa :C Niedobrze mi sie robi jak na to patrze...Mateuszello pisze:Podczas nudy:
MADE IN PAINT
Jak wam się podoba?
No tak to jest coś dziwne inne kluby z europy mają odrazu nowe koszulki po zakończonym sezonie a my musimy czekać do lipca czy sierpnia :płaczę:
btw.Co do podpisu Mateuszello :
Chodzi o godzine na forum ? Możesz sobie przecież sam zmienić godzine w profilu :!:
- Mateuszello
- Juventino
A czego nie? Nie rozumiem...EjsI pisze:To po co wrzucasz?Mateuszello pisze:Jak wam się podoba?
- gruzin_juve
- Juventino
kurde, a mnie się podoba ten projekt Mateuszello
barwy piękne:D
barwy piękne:D
CIAO IL CAPITANO