Juventini na wypożyczeniach...
- deszczowy
- Juventino
Za żartownisia robię tu ja.yanquez pisze:O presję, z którą facet nie umie sobie poradzić... W Parmie może czasem strzelić bramkę, a w Juve musi... To jest moja interpretacja frazy "mentalność mistrza" tak często na JP cytowanej...deszczowy pisze:No ok. Dlaczego więc było tak, że u nas był totalnym pośmiewiskiem, a tam zaczął strzelać? Klimat? Jedzenie? Witaminy? Bardziej miękki papier w klubowym kiblu? O co tu do nędzy chodzi??pan Zambrotta pisze:Powoli skłaniam się ku opcji, by nie nazywać juz nikogo drewnem, skoro Amauri w Palermo i Parmie bije na glowę Drewnauriego w Juventusie :roll:
Dziwne to wszystko... Tiago gole strzelał wszędzie, tylko nie u nas, Amauri się odbudował, Dżjowinko to samo. Nie potrafię zrozumieć. A my się nabijamy nadal, że to "Real psuje piłkarzy"..
- bajbek17
- Juventino
Święte słowa. Może o tym morderczym treningu w Juve już zapomniano i się go nie stosuje i dlatego nie idzie. Zaczynamy być najlepszym klubem w psuciu piłkarzy, przegrywaniu wygranych meczy, biciu rekordów meczy przegranych na własnym stadionie, zatrudnianiu patałachów na ławkę trenerską i nie zapominając o kontuzjach. Dramat.deszczowy pisze: Dziwne to wszystko... Tiago gole strzelał wszędzie, tylko nie u nas, Amauri się odbudował, Dżjowinko to samo. Nie potrafię zrozumieć. A my się nabijamy nadal, że to "Real psuje piłkarzy"..
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jakie to jest przykre. U nas gościu potrafił tylko machać łapami, a w Parmie już 4 bramki. To chyba z nami jest coś nie tak. :S
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- jakku1
- Juventino
Wolfsburg i Parma, znow przegraly. Nie powiem, cieszy mnie to - i to bardzo. Po pierwsze dlatego, ze byc moze Gio nie bedzie mial zamiaru grac w Serie B i wroci do Nas na lewa flanke, po drugie dlatego, ze moze w koncu Diego spuści swoj klub z Bundesligi i skonczy sie wielka smuta po jego transferze (tak, wiem, naiwny jestem
).
Gorzej, ze wtedy nie bedzie do konca wiadomo, co zrobic z Amaurim, ale moze znajdzie jakis chetny kupiec, ktory bedzie zainteresowany jego uslugami
Edit: Arbuzini, jak w zeszlym roku wg wielu gazet mial noty slabsze, niz Poulsen, to nikt nie chcial wierzyc. Nie, no dobra... Znow sie zacznie o Diego. Mea culpa i ani slowa wiecej.

Gorzej, ze wtedy nie bedzie do konca wiadomo, co zrobic z Amaurim, ale moze znajdzie jakis chetny kupiec, ktory bedzie zainteresowany jego uslugami

Edit: Arbuzini, jak w zeszlym roku wg wielu gazet mial noty slabsze, niz Poulsen, to nikt nie chcial wierzyc. Nie, no dobra... Znow sie zacznie o Diego. Mea culpa i ani slowa wiecej.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2011, 19:06 przez jakku1, łącznie zmieniany 2 razy.
- Arbuzini
- Juventino
Wg Kickera Diego jest najlepszym piłkarzem Wolfsburga. Jakoś nie specjalnie po nim płaczę, bardziej mi żal, że odszedł on i Giovinco, bo można było kombinować jakieś 4231 lub 4213. Choć i tak uważam, że w Serie A jest sporo lepszych ofensywnych piłkarzy od niego.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Chyba nie aż tak naiwny. Wolfsburg z 29 spotkań w tym sezonie wygrał całe 6. No chyba że chodziło Ci o smutę po transferze a nie o spuszczenie zespołu z Bundesligi 8)jakku1 pisze:moze w koncu Diego spuści swoj klub z Bundesligi i skonczy sie wielka smuta po jego transferze (tak, wiem, naiwny jestem).
- varvari
- Juventino
Wydaję mi się, że spadek Wolfsburga jest mimo wszystko bardzo mało możliwy, ponieważ Sankt Pauli oraz Monchengladbach jest słabsza, a nawet jeśli Wilki zajmą 16 miejsce w tabeli Bundesligi, to będą mieli szanse na utrzymanie poprzez baraż z 3 drużyną z zaplecza Bunedsligi. Więc i tam powinni dać sobie radę i zapewnić utrzymanie.
- Wojtek
- Juventino
Sankt Pauli ma 28pkt tyle samo co Wolfsburg, a Borussia Monchengladbach po dzisiejszym zwycięstwie 5-1 z Koeln mają tylko 2 pkt straty do Wilków...Więc wszystko jest jeszcze możliwevarvari pisze:Wydaję mi się, że spadek Wolfsburga jest mimo wszystko bardzo mało możliwy, ponieważ Sankt Pauli oraz Monchengladbach jest słabsza, a nawet jeśli Wilki zajmą 16 miejsce w tabeli Bundesligi, to będą mieli szanse na utrzymanie poprzez baraż z 3 drużyną z zaplecza Bunedsligi. Więc i tam powinni dać sobie radę i zapewnić utrzymanie.

PS.Też trzymam kciuki za spadek klubu Amauriego i Seby

- Wojtek
- Juventino
Nie, dlatego że Seba raczej nie będzie chciał grać w Serie B i powróci do nasSkibil pisze:Żeby Parma dostając jeszcze mniejsze pieniądze, za prawa z transmisji telewizyjnych, zrezygnowała z wykupu Amauriego? ;p<<W@jTEk>> pisze: PS.Też trzymam kciuki za spadek klubu Amauriego i Seby

- stahoo
- Juventino
Więc trzymajmy kciuki za Parmę i jej walkę o utrzymanie - po co nam jacyś garcze, którzy spadają z zespołem do 2 ligi?<<W@jTEk>> pisze:Nie, dlatego że Seba raczej nie będzie chciał grać w Serie B i powróci do nasSkibil pisze:Żeby Parma dostając jeszcze mniejsze pieniądze, za prawa z transmisji telewizyjnych, zrezygnowała z wykupu Amauriego? ;p<<W@jTEk>> pisze: PS.Też trzymam kciuki za spadek klubu Amauriego i SebyJedyna szansa dla nas
- Vojtimar
- Juventino
Parma niech się utrzyma, to był kiedyś mocny klub, zdecydowanie wolę ich w lidze niż jakieś Albinoleffe (z całym szacunkiem).
A Wolfsburg niech spada z ligi, bardzo chętnie to zobaczę. Może uda się wyrwać Kjaera w promocyjnej cenie? :-D Bo Diego do nas nie wróci póki Marotta jest w klubie, nie liczcie na to.
A Wolfsburg niech spada z ligi, bardzo chętnie to zobaczę. Może uda się wyrwać Kjaera w promocyjnej cenie? :-D Bo Diego do nas nie wróci póki Marotta jest w klubie, nie liczcie na to.
Z Juve na dobre i złe!
- Pan Mietek
- Juventino
Uwielbiam te najazdy na Marottę. Uwielbiam powracanie do tematu Diego.WojtinhoFCJ pisze:Parma niech się utrzyma, to był kiedyś mocny klub, zdecydowanie wolę ich w lidze niż jakieś Albinoleffe (z całym szacunkiem).
Diego nie wróci bo sam nie będzie chciał wrócić i Marotta nie ma tu nic do rzeczy. A Kjaer?