Kontuzje
- Łukasz
- Juventino
Aż ciężko mi uwierzyć, że w takim zestawieniu personalnym Benitez wyszedł 4-4-2 z Gerrardem w ataku, ale skoro tak mówisz to pewnie tak było.Peja pisze:Z Chelsea na pewno grali 4-4-2. Czytałem nawet artykuł w "Piłce Nożnej" o tym duecie w ataku L'poolu.
PS. Do tego, co serwuje "PN" podchodż z dystansem. Tam się różne cuda już zdarzały.
niejaki Daaaamian, kibic L'poolu z forum pilka.pl pisze:4-4-1-1
Reina - Johnson, Carragher, Skrtel, Insua - Riera, Mascherano, Lucas, Kuyt - Gerrard - Torres
Chociaż w praktyce wyglądało to trochę inaczej, bo Gerrard zamiast brać się za ofensywę, musiał rozgrywać piłkę w środku, gdzie zupełnie sobie nie radził (co nie jest absolutnie żadną nowością) Lucas.
- Peja
- Juventino
Oczywiście Gerrard w tym ustawieniu nie jest typowym napastnikiem. Dzięki ustawieniu za plecami Torresa Anglik nie musi już tak głęboko cofać się po piłkę i udzielać się w defensywie. Beniteza do takiego rozwiązania skłonił brak godnego partnera dla Torresa (Woronin, Crouch, Babel). Sytuacja dosyć analogiczna do naszej.
Każdy kolejny post nie na temat bedzie usuwany i ,,nagradzany'' kartką. Przypominam, że temat dotyczy kontuzji w Juventusie a nie ustwieniu liverpoolu, a ostatnie wypowidzi skupiają się tylko do tego drugiego. / Dragon
Każdy kolejny post nie na temat bedzie usuwany i ,,nagradzany'' kartką. Przypominam, że temat dotyczy kontuzji w Juventusie a nie ustwieniu liverpoolu, a ostatnie wypowidzi skupiają się tylko do tego drugiego. / Dragon
- Dybala 4ever
- Juventino
Wie ktoś może co z Melo i Zebiną 

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Podobniez u Melo skonczylo sie na stluczeniu i na Siene bedzie gotowy, Zebina naciagnal miesien w lewej nodze i moze to potrwac troche dluzej.
calma calma
- Monte Cristo
- Juventino
No wlasnie, tez nie wygladalo mi to na powazny uraz.Pluto pisze:Podobniez u Melo skonczylo sie na stluczeniu i na Siene bedzie gotowy, Zebina naciagnal miesien w lewej nodze i moze to potrwac troche dluzej.

- gawron
- Juventino
Mi się wydaję, że to nie były łzy z bólu, bo u niego to raczej niemożliwe chyba; tylko dlatego, że nie mógł pomóc drużynie do końca spotkania i musiał te emocje jakoś z siebie wyrzucić.Andersson pisze:No wlasnie, tez nie wygladalo mi to na powazny uraz.Plakal, wiem, ale z boiska zszedl o wlasnych silach.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... -for-siena
Jest ok. Jesli zagramy 4-2-3-1 to bedziemy mieli do dyspozycji, podobnie jak w przypadku meczu z Maccabi najsilniejszy sklad.
Jest ok. Jesli zagramy 4-2-3-1 to bedziemy mieli do dyspozycji, podobnie jak w przypadku meczu z Maccabi najsilniejszy sklad.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- Brutalo
- Juventino
Ciężko tak gdybać, ale uważam że na jego reakcję miało wpływ kilka czynników. Został bardzo brutalnie sfaulowany w nogę którą leczył już kilkakrotnie, co mogło podłamać go fizycznie. Dodatkowo ból fizyczny też na pewno był jakimś czynnikiem, choć akurat w przypadku takiego fightera to mało prawdopodobne.gawron pisze: Mi się wydaję, że to nie były łzy z bólu, bo u niego to raczej niemożliwe chyba; tylko dlatego, że nie mógł pomóc drużynie do końca spotkania i musiał te emocje jakoś z siebie wyrzucić.
Analizuję całe zajście można zauważyć, że Diego popchnął tego Dutre na sekundę przed starciem co mogło mieć wpływ na dalszy przebieg tej sytuacji. Z kilku ujęć widać również, że akurat wtedy ten Dutra celował w piłkę, a później już nie cofnął nogi. Przypomina mi się kosa Zdenasa w Peace Cup vs Real Madrid. Niby też nie chciał, ale wyszło jak wyszło. Miliony Madritas wstrzymały oddech
Całe szczęście, że to jednak nic poważnego. Razem z Momo mają wszelkie predyspozycje na zostanie najlepszymi defensywnymi pomocnikami Serie A.
PS. Wrzuciłem na YT to zdarzenie
- bendzamin
- Redaktor
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... e-problems
Jak informuje goal, posypał nam się kolejny napastnik...

- Hubson
- Juventino
Najpierw Del Piero , teraz Trezegol .... Został sęp Iaquinta i nieskuteczny Amauribeka pisze:http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... e-problems

- Pluto
- Juventino
A Iaquinta to niby skuteczny?
Ja mam cichą nadzieję, że Amauri grając znowu na pozycji ze swoich występów w Palermo powróci do dyzpozycji, którą wtedy prezentował.
Ja mam cichą nadzieję, że Amauri grając znowu na pozycji ze swoich występów w Palermo powróci do dyzpozycji, którą wtedy prezentował.
calma calma
- Pluto
- Juventino
Jeszcze lepiej zrobić minkę z maślanymi oczkami i mysleć, że się zabłysło? Najskuteczniejszy z naszych napastników nie znaczy skuteczny. Takiego partacza jak Vincenzo nie można nazywać skutecznym w żadnym kontekście.Jack pisze:Najskuteczniejszy z naszych napastników ale najlepiej rzucic tekscikiem i myśleć że sie jest fajnym :roll:
A skoro jesteśmy dziwnym trafem w temacie o kontuzjach :lol:, może ma ktoś świeże doniesienia o Tiago czy Hasanie? Indywidualny trening zaczęli zdaje się już dwa tygodnie temu. Szczególnie Portugalczyk byłby ciekawą alternatywą w nowym ustawieniu.
calma calma