BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Gorn
- Juventino
No i stało się dostalem żółtą kartkę. Ja wiem, że kultura jest ważna, ale i moja kiedyś się kończy :evil: To, że Juventus przegrał z fiorentiną to nie oznacza, że można pisać coś takiego:
"P jak Parodia..."
"gratulacje panowie, oby tak dalej, nie wiem po co w ogole ten grygera i zebina w JUVENTUSIE "
"A co do JUVENTUSU...? BEZNADZIEJA jak co tydzień"
dalej nie czytałem bo mi nerwy puszczały. Nic więcej nie napiszę, bo nie chcę zejść z boiska
A co do naszego ostatniego wypadu, to było
gites
jednak to może dobrze, że mój stary się nudził przez te 26 dni. Przynajmniej mogę raz w tygodniu napić sie piwka z ziomkami i dobrze sobie pognić 
"P jak Parodia..."
"gratulacje panowie, oby tak dalej, nie wiem po co w ogole ten grygera i zebina w JUVENTUSIE "
"A co do JUVENTUSU...? BEZNADZIEJA jak co tydzień"
dalej nie czytałem bo mi nerwy puszczały. Nic więcej nie napiszę, bo nie chcę zejść z boiska

A co do naszego ostatniego wypadu, to było
gites

- Tigmar
- Juventino
ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:
oj, kombinuje teraz z tą halą...
kupilem sobie nakolanniki, coby nie mieć znowu zamiast jednego kolana trzech
oj, kombinuje teraz z tą halą...
kupilem sobie nakolanniki, coby nie mieć znowu zamiast jednego kolana trzech

- białas
- Juventino
popieram szanownego kolegęTigmar pisze:ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:

bez załatwionej hali nie pokazuj się na najbliższym meczykuoj, kombinuje teraz z tą halą...

ja jutro się wybieram po kaskkupilem sobie nakolanniki, coby nie mieć znowu zamiast jednego kolana trzech

- Gorn
- Juventino
A żebym to ja sam wiedziałTigmar pisze:ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:

Za prawdę powiadam wam. Czuwajcie, albowiem nie znacie dnia ani godziny :twisted:
Ja mogę zagrać jako prawy pomocnik po lewej skrzydłowej obronie w środkowym ataku na bramce. Jak by coTigmar pisze: oj, kombinuje teraz z tą halą...

Ja zainwestuję w saperkę okopie się i może przeżyje do końca spotkania :pBiałas pisze: ja jutro się wybieram po kask poczatek sezonu już niedaleko
- białas
- Juventino
za prawdę jak Cię pieprznęGorn pisze:A żebym to ja sam wiedziałTigmar pisze:ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:
![]()
Za prawdę powiadam wam. Czuwajcie, albowiem nie znacie dnia ani godziny :twisted:

to gdziej ja będę grałJa mogę zagrać jako prawy pomocnik po lewej skrzydłowej obronie w środkowym ataku na bramce. Jak by coTigmar pisze: oj, kombinuje teraz z tą halą...![]()

przypominam, że mamy w niedzielę mecz o 21. jeśli zamierzamy go obejrzeć to wypadałoby zrobić rezerwację. no chyba, że znowu bez rezerwacji, o żadnych derbach w tym czasie conajmniej nic mi nie wiadomo

- Gorn
- Juventino
Ups o tym nie pomyślałembiałas pisze:to gdziej ja będę grałGorn pisze:
Ja mogę zagrać jako prawy pomocnik po lewej skrzydłowej obronie w środkowym ataku na bramce. Jak by co![]()
![]()
![]()
:

Podobno w niedziele o 21 są derby warmińsko-mazurskiebiałas pisze: przypominam, że mamy w niedzielę mecz o 21. jeśli zamierzamy go obejrzeć to wypadałoby zrobić rezerwację. no chyba, że znowu bez rezerwacji, o żadnych derbach w tym czasie conajmniej nic mi nie wiadomo
FC Warmin VS AS Mazur.

- Judzio
- Juventino
na C+ o 21:00 pokazują Barca-Villareal, na C+SPORT Lyon-Bordo a na C+SPORT2 Genoa - Juve
fanów Lyonu czy Barcy nie powinno być ale warto zarezerwować 8)
Jeszcze nie wiem czy będe bo w niedziele mam rodzinę na karku, troche się podgrzeję i postaram się dotrzeć na tą 21:00

fanów Lyonu czy Barcy nie powinno być ale warto zarezerwować 8)
Jeszcze nie wiem czy będe bo w niedziele mam rodzinę na karku, troche się podgrzeję i postaram się dotrzeć na tą 21:00

- Tigmar
- Juventino
poproszę listę obecności
co do hali na godziny 15-17 w sobotę 8 marca (dzień kobiet - może zaprosic jakieś fanki?
) wcześniej sie nie dalo, bo wynajmuje grupa harcerzy
w piatek idę podpisać umowę, więc dobrze by było żeby wszyscy zainteresowani halą się wpisali, bo od tego zalezy czy mam przeciwnikow zalatwiac czy kumpli dobrac i zrobic mix...
proszę o wpisy albo informacje na komorke lub gg
co do hali na godziny 15-17 w sobotę 8 marca (dzień kobiet - może zaprosic jakieś fanki?

w piatek idę podpisać umowę, więc dobrze by było żeby wszyscy zainteresowani halą się wpisali, bo od tego zalezy czy mam przeciwnikow zalatwiac czy kumpli dobrac i zrobic mix...
proszę o wpisy albo informacje na komorke lub gg

- białas
- Juventino
:shock:Gorn pisze:Podobno w niedziele o 21 są derby warmińsko-mazurskie
FC Warmin VS AS Mazur.Ale może nie trafią się znów chamy bez szkoły, jełopy których matka nie kochała i nie nauczyła kultury a ojciec naperniczał kablem po ryju i nikt nie będzie miał pretensji

ja się piszę. godzina pasi, termin jak najbardziej, więc jedynie katastrofa może mnie powstrzymać przed przybyciem.Tigmar pisze:poproszę listę obecności
co do hali na godziny 15-17 w sobotę 8 marca (dzień kobiet - może zaprosic jakieś fanki?) wcześniej sie nie dalo, bo wynajmuje grupa harcerzy
- Winner
- Juventino
Ja się chętnie piszę bo dawno nie grałem
ale się nieśmiało spytam gdzie ta hala jest i jakby co to potem zapytam o dokładne namiary jeśli bym nie trafił. Ile nas ta przyjemność będzie kosztować żeby kasę przygotować
I jeśli hala jest normalnych wymiarów to góra chyba 4+1 bramkarz to by nas starczyło tylko 2 godziny biegania bez zmian to zdeka dużo.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.