BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 15:53

panowie to o ktorej jutro ustawka??

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 16:09

ja bede 15:15

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 16:54

ja sie chyba zjawie gdzies o 16

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 18:49

ja tak między 15-16

Obrazek
Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 22:16

No i stało się dostalem żółtą kartkę. Ja wiem, że kultura jest ważna, ale i moja kiedyś się kończy :evil: To, że Juventus przegrał z fiorentiną to nie oznacza, że można pisać coś takiego:

"P jak Parodia..."
"gratulacje panowie, oby tak dalej, nie wiem po co w ogole ten grygera i zebina w JUVENTUSIE "
"A co do JUVENTUSU...? BEZNADZIEJA jak co tydzień"

dalej nie czytałem bo mi nerwy puszczały. Nic więcej nie napiszę, bo nie chcę zejść z boiska :/

A co do naszego ostatniego wypadu, to było
gites :D jednak to może dobrze, że mój stary się nudził przez te 26 dni. Przynajmniej mogę raz w tygodniu napić sie piwka z ziomkami i dobrze sobie pognić :prochno:

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 16:29

ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:

oj, kombinuje teraz z tą halą...

kupilem sobie nakolanniki, coby nie mieć znowu zamiast jednego kolana trzech :prochno:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 16:35

Tigmar pisze:ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:
popieram szanownego kolegę :D nie można tak bezmyślnie trwonić złocistego trunku :prochno:
oj, kombinuje teraz z tą halą...
bez załatwionej hali nie pokazuj się na najbliższym meczyku :prochno: czyli w niedzielę o 21 (kolejny poślizg, tym razem 30 minut)
kupilem sobie nakolanniki, coby nie mieć znowu zamiast jednego kolana trzech :prochno:
ja jutro się wybieram po kask :prochno: poczatek sezonu już niedaleko :wink:

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 23:12

Tigmar pisze:ja Cie Gorn prosze, uprzedzaj na nastepny raz, bo ja nie chce zeby mi ze śmiechu piwo ubywało :rotfl:
:prochno:
A żebym to ja sam wiedział :D
Za prawdę powiadam wam. Czuwajcie, albowiem nie znacie dnia ani godziny :twisted:
Tigmar pisze: oj, kombinuje teraz z tą halą...
Ja mogę zagrać jako prawy pomocnik po lewej skrzydłowej obronie w środkowym ataku na bramce. Jak by co :prochno:
Białas pisze: ja jutro się wybieram po kask poczatek sezonu już niedaleko
Ja zainwestuję w saperkę okopie się i może przeżyje do końca spotkania :p

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 00:21

Gorn pisze:
:prochno:
A żebym to ja sam wiedział :D
Za prawdę powiadam wam. Czuwajcie, albowiem nie znacie dnia ani godziny :twisted:
za prawdę jak Cię pieprznę :prochno:
Tigmar pisze: oj, kombinuje teraz z tą halą...
Ja mogę zagrać jako prawy pomocnik po lewej skrzydłowej obronie w środkowym ataku na bramce. Jak by co :prochno:
to gdziej ja będę grał :?: :think: :prochno:

przypominam, że mamy w niedzielę mecz o 21. jeśli zamierzamy go obejrzeć to wypadałoby zrobić rezerwację. no chyba, że znowu bez rezerwacji, o żadnych derbach w tym czasie conajmniej nic mi nie wiadomo :prochno:

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 08:15

białas pisze:
Gorn pisze:
to gdziej ja będę grał :?: :think: :prochno::
Ups o tym nie pomyślałem :prochno:
białas pisze: przypominam, że mamy w niedzielę mecz o 21. jeśli zamierzamy go obejrzeć to wypadałoby zrobić rezerwację. no chyba, że znowu bez rezerwacji, o żadnych derbach w tym czasie conajmniej nic mi nie wiadomo
Podobno w niedziele o 21 są derby warmińsko-mazurskie
FC Warmin VS AS Mazur. :prochno: Ale może nie trafią się znów chamy bez szkoły, jełopy których matka nie kochała i nie nauczyła kultury a ojciec naperniczał kablem po ryju i nikt nie będzie miał pretensji :wink:

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 11:11

na C+ o 21:00 pokazują Barca-Villareal, na C+SPORT Lyon-Bordo a na C+SPORT2 Genoa - Juve

fanów Lyonu czy Barcy nie powinno być ale warto zarezerwować 8)

Jeszcze nie wiem czy będe bo w niedziele mam rodzinę na karku, troche się podgrzeję i postaram się dotrzeć na tą 21:00 ;) :prochno:

Obrazek
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 12:45

poproszę listę obecności
co do hali na godziny 15-17 w sobotę 8 marca (dzień kobiet - może zaprosic jakieś fanki? :prochno: ) wcześniej sie nie dalo, bo wynajmuje grupa harcerzy

w piatek idę podpisać umowę, więc dobrze by było żeby wszyscy zainteresowani halą się wpisali, bo od tego zalezy czy mam przeciwnikow zalatwiac czy kumpli dobrac i zrobic mix...

proszę o wpisy albo informacje na komorke lub gg :)

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 18:35

Gorn pisze:Podobno w niedziele o 21 są derby warmińsko-mazurskie
FC Warmin VS AS Mazur. :prochno: Ale może nie trafią się znów chamy bez szkoły, jełopy których matka nie kochała i nie nauczyła kultury a ojciec naperniczał kablem po ryju i nikt nie będzie miał pretensji :wink:
:shock: :D
Tigmar pisze:poproszę listę obecności
co do hali na godziny 15-17 w sobotę 8 marca (dzień kobiet - może zaprosic jakieś fanki? :prochno: ) wcześniej sie nie dalo, bo wynajmuje grupa harcerzy
ja się piszę. godzina pasi, termin jak najbardziej, więc jedynie katastrofa może mnie powstrzymać przed przybyciem.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 19:56

Ja się chętnie piszę bo dawno nie grałem :D ale się nieśmiało spytam gdzie ta hala jest i jakby co to potem zapytam o dokładne namiary jeśli bym nie trafił. Ile nas ta przyjemność będzie kosztować żeby kasę przygotować :?: I jeśli hala jest normalnych wymiarów to góra chyba 4+1 bramkarz to by nas starczyło tylko 2 godziny biegania bez zmian to zdeka dużo.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2008, 20:35

tak, 4+ bramkarz to optymalnie

poleska 27, podstawówka nr 11

zaprowadzę Was, wiec luzik ;)

ODPOWIEDZ