Szaliki Juventusu
- Trunxik
- Juventino
aha czyli rozumiem ze trzeba zmienic to. dobrze ze teraz powiedzieliscie ;]
i mam taka prosbe... nawet mnie ni probujcie denerwowac tylko wplacajcie kase... bo bedzie zle jak sie okaze ze polowa nie wplaci... bo cos duzo chetnych
i mam taka prosbe... nawet mnie ni probujcie denerwowac tylko wplacajcie kase... bo bedzie zle jak sie okaze ze polowa nie wplaci... bo cos duzo chetnych

- juveluck
- Juventino
No właśnie zupełnie tego nie zauważyłem w projekcie jest błąd. trzeba by tą literówkę poprawić...
EDIT
Właśnie przelałem kase tylko weźcie zmieńcie tą literókę bo jeszcze takie pójdą do robienia
EDIT
Właśnie przelałem kase tylko weźcie zmieńcie tą literókę bo jeszcze takie pójdą do robienia

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 23:02 przez juveluck, łącznie zmieniany 2 razy.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Reg
- Juventino
- Szymek
- Juventino
Poprostu zapomniał zmienić
Koszt całkowity to 12zł + 4zł. Zapraszajcie do zapuku kolegów, koleżanki, babcie, dziadków a może do 100 dojedziemy
a okazja nie byle jaka, bo 16 zł za taki szalik to naprawdę okazja
Yavie, niektorzy Juventini na tym forum są oświeceni w tej dziedzinie więc powinniśmy ich ślepo słuchać, co za dyktatura
Kedzier zbawco narodu

Yavie, niektorzy Juventini na tym forum są oświeceni w tej dziedzinie więc powinniśmy ich ślepo słuchać, co za dyktatura

Kedzier zbawco narodu

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 23:17 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Dopiszcie mnie do listy :-D
Mam tylko pytanie...
Adres na który Trunxik ma przesłać szalik mam wpisać w tytule wpłaty, czy na PW, czy jeszcze inaczej?
Mam tylko pytanie...
Adres na który Trunxik ma przesłać szalik mam wpisać w tytule wpłaty, czy na PW, czy jeszcze inaczej?
- Gianluca
- Juventino
Szaliczek wyglada super wiec ja tez sie pisze!!! Dopiszcie mnie do listy. Kasiorke przesle tak szybko jak tylko sie da:)
Ps. Sorki za brak polskich liter ale to portugalski komputer... nie chce mi sie zmienaic na polska klawiature:)
Ps. Sorki za brak polskich liter ale to portugalski komputer... nie chce mi sie zmienaic na polska klawiature:)
"Nic tak nie męczy jak cudzy wypoczynek!"
- Martin
- Juventino
Trunxik. Czy koles od szalikow moze zrobic jakąs prezentacje? W sensie jak to faktycznie bedzie wygladac, bo mi sie cos zdeka wydaje ze te posągi jeźdzców nie wyjdą za dobrze 

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Venomik
- Juventino
Ja też sie boję, że niektóre elementy będą średnio wyglądały, ale mogę zaryzykować. Pieniądze wpłacę jutro albo w poniedziałek.
Tylko jaki to bank? Bo jak ostatnio wpłacałem pieniądze u mnie na poczcie to doszły po tygodniu, wolałbym w banku wpłacić.
PS: na liście są drobne błędy (po pewnym czasie jak ktoś zamawia więcej niż jeden szalik to numeracja i tak jest ciągła
).
Tylko jaki to bank? Bo jak ostatnio wpłacałem pieniądze u mnie na poczcie to doszły po tygodniu, wolałbym w banku wpłacić.
PS: na liście są drobne błędy (po pewnym czasie jak ktoś zamawia więcej niż jeden szalik to numeracja i tak jest ciągła

Dirty mind