Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2006, 23:48

Tigmar pisze:ja tam wole do końca życia nie obejrzeć meczu Juve (choć wiem, ze tak się nie stanie) niż żeby Bianconeri grali w Serie B i miałbym taką możliwość ;)
Zawsze możesz z radości po uniewinnieniu Juve dostać zawału serca :)
Bądź więc tak miły i do czasu werdyktu nie oglądaj żadnego spotkania :P

Dirty mind
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 16:23

Dzisiaj moje marzenia co do ogladania Juve na PS i Eurosport legly w gruzach:(

Oto program na kolejny miesiac dla Polsatu Sport

http://www.polsatsport.tivi.pl/psport/m ... le&artid=1

i PS Extra

http://www.polsatsport.tivi.pl/psport/m ... le&artid=2

Tutaj program Eurosport
http://www.eurosport.com/tvschedule_clng0_day7.shtml

szkoda mam nadzieje ze sa to tylko takie wstepne szkice ramowki a nie oficjalne.

Moze wy macie jakies dokladne info na ten temat??

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 16:43

bukol87 pisze: Moze wy macie jakies dokladne info na ten temat??
serie b o ile sie orientuje lecialo zqwsze na eurosport 2 i ostatnio nawet byla taka reklama/zapowiedz kolejnego sezonu serie b na antenie

a oto i link

http://www.eurosport.pl/eurosport/sport_sto741560.shtml
Piłka nożna:

- Włoska Serie B, bezpośrednie relacje z jednego lub z dwóch spotkań tygodniowo (poniedziałek i piątek)

- Puchar UEFA NA ŻYWO

- Puchar Narodów Afryki

Obrazek
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 16:54

"Włoska Serie B, bezpośrednie relacje z jednego lub z dwóch spotkań tygodniowo (poniedziałek i piątek)"

najbardziej mnie nurtuje to co jest w nawiasie wynika z tego ze te mecze ktore odbywaly by sie w soboty nie bylyby transmitowane.:evil:

Wie ktos moze cos na temat wloskich Sport Italia Canale5 RAI lub Italia 1 czy tutaj nie pokusza sie o Serie B?

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 17:16

zwykle chyba Serie B nie grala w soboty ale od tego sezonu dopiero ma byc to wprowadzone wiec pewnie nie zmienili tego wpisu na stronie. podejrzewam ze czesto bedzeimy mogli zobaczyc Juve bo to bedzie dla nich najwieksza ogladalnosci najciekawsze mecze w wykonianiu Juve - taka jakby atrakcja. a jak duza ogladalnosc to duze wplywy z reklam wiec na pewno soebie to przemyslą.

ja licze ze Juve bedzie zawsze grało w sobote bo wtedy nie ide do szkoly i moge skoczyć do kuzyna ktory ma Eurosport 2 :D

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:52

tomek89-15 pisze:zwykle chyba Serie B nie grala w soboty ale od tego sezonu dopiero ma byc to wprowadzone wiec pewnie nie zmienili tego wpisu na stronie.
W poprzednim sezonie grała w soboty. Nie wiem czy przez cały czas, ale często jak włączałem TV o 18 na RAI, to leciało.. 90 minuto. Czyli, gdy prawa do Serie A wykupiło Mediaset, RAI nie zaprzestało emisji swojego programu, tylko, że przeżucili się na Serie B. Mam tylko nadzieję, żeby w tym sezonie tego nie zmienili, bo innego źródła, dzięki któremu zobaczę Juve, mogę nie mieć (gdzieś czytałem, że w ofercie drugiej ligi włoskiej na eurosport 2 nie będzie właśnie... Juventusu..) Mam nadzięję, że się to nie sprawdzi i będziemy mogli na spokojnie śledzić losy Bianco - Nerich w TV, tak jak wcześniej w Serie A.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 23:49

Bukol87 pisze:Dzisiaj moje marzenia co do ogladania Juve na PS i Eurosport legly w gruzach:(

Oto program na kolejny miesiac dla Polsatu Sport

http://www.polsatsport.tivi.pl/psport/m ... le&artid=1

i PS Extra

http://www.polsatsport.tivi.pl/psport/m ... le&artid=2
Przed chwilą wysłałem maila z pytaniem na temat Serie B do redakcji tej strony. W momencie otrzymania odpowiedzi poinformuje Was o tym.
EDIT: Otrzymałem już odpowiedź. Brzmi ona następująco:
Oficjalnych informacji odn. Serie B jeszcze sie niepojawiły, jeśli bedą
jakieś informacje odrazu pojawią sie na stronie.
A więc póki co, nie mozemy być niczego pewni. Trzeba poczekać.

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 20:17

Jestem trochę podirytowany, ponieważ TVP nagle zaczęła prawie codziennie w wieczornych wiadomościach sportowych pokazywać włoską Serie A. A wiadomo, że wcześniej tego nie robiła. Czy jest to spowodowane tym całym zamieszaniem z aferą i tym, że Juventus nie gra w pierwszej lidze, czy może czymś innym?? (Kosowski?) Bo teraz, nawet gdy pokazują ligę włoską to i tak nie ma tam ani słowa o Juve :/

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 20:29

MIKI_900 pisze:Jestem trochę podirytowany, ponieważ TVP nagle zaczęła prawie codziennie w wieczornych wiadomościach sportowych pokazywać włoską Serie A. A wiadomo, że wcześniej tego nie robiła. Czy jest to spowodowane tym całym zamieszaniem z aferą i tym, że Juventus nie gra w pierwszej lidze, czy może czymś innym?? (Kosowski?) Bo teraz, nawet gdy pokazują ligę włoską to i tak nie ma tam ani słowa o Juve :/
Też jestem tym zdziwiony ale myśle ze to nie ma związku z Juve. Pewnie TVP przypomniało się po mistrzostwach ze jest taka liga jak włoska i jedną z najlepszych lig na swiecie. No teraz bez Juve to juz chyba nie :P

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 20:30

MIKI_900 pisze:Jestem trochę podirytowany, ponieważ TVP nagle zaczęła prawie codziennie w wieczornych wiadomościach sportowych pokazywać włoską Serie A. A wiadomo, że wcześniej tego nie robiła. Czy jest to spowodowane tym całym zamieszaniem z aferą i tym, że Juventus nie gra w pierwszej lidze, czy może czymś innym?? (Kosowski?) Bo teraz, nawet gdy pokazują ligę włoską to i tak nie ma tam ani słowa o Juve :/
Kosowski przestanie wcale grac to o Serie A gadac nie beda
TVP juz takie jest :evil:

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 22:07

no nie wiem..

pamietam ze kiedy wisla grala z Parma i Lazio to tez pokazywali po wiadomosciach bramki ze spotkan tych zespolow w Serie A.

prawdopodobnie maja dostep do tych materialow ale ze Sport po Wiadomosciach to jakies 5min czasu antenowego to wola z nich zrezygnowac na rzecz Premier League czy Primera Division (w ostatcznosci Bundesliga czy liga Szkocka).

takie zycie..

Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2006, 22:27

Faktem jest, że kiedyś w TVP totalnie omijano włoską serie a, co na pewno bulwersowało jej fanów. No bo ile razy można oglądać jak to Real znowu przegrał z jakimś beniaminkiem? Niedawno jednak ździwiłem się, bo w głównych wiadomościach sportowych pokazali skróty meczu Lazio-Palermo. Meczyk widziałem wcześniej w całości. Był ładny, ale to na pewno nie szlagier, który pokazuje się w TVP. Dlaczego więc kochana telewizja publiczna zmieniła taktykę? Pewnie jest to spowodowane wzrostem zainteresowania Włoskim futbolem po Mundialu. Noi trzeba przyznać, że Serie A stała się bardziej atrakcyjna ostatnim czasem.

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 20:56

faktem to jest ze ludzie ktorzy sie zajmuja sportem w tvp wola puscic np. niewiem jakeis mistrzostwa w lyzwiarstwie czy cos w tym stlu niz pilke

widac to bo kiedys byl np. program gol, potem sie stracil byly mecze LM we wtorek i srode
teraz mamy tylko w srode na dodatek glownie np. Manchester gra .......

serie b leci w tvn turbo czasami

xale ja go niemam ;/

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 21:57

Meraviglioso pisze:Noi trzeba przyznać, że Serie A stała się bardziej atrakcyjna ostatnim czasem.
:shock:

bardziej atrakcyjna ? bez zdobywcy tytulu z poprzedniego sezonu ? z zespolami takimi jak Fiorentina czy Lazio ktore juz na poczatku zostaly wylaczone z rozgrywki o tytul ? Z Milanem ktory nie dosc ze zaczynal z ujemnymi pktami to jeszcze niezbyt udanie wystartowal i o scudetto tez juz raczej moze zapomniec ? Z interem i roma w glownych rolach ?

niby tabela wyglada atrakcyjnie (na razie dzielnie spisuja sie udinese,livorno,palermo i siena) ale chyba niewielu liczy na to ze te zespoly dotrzymaja przez caly sezon kroku rzymianom i interistom. jakby wiec nie patrzec zdobycie tytulu w tym sezonie to nieco prostsze zadanie niz zazwyczaj.

doprawdy nie wiem na czym ta atrakcyjnosc ma polegac, bo jak dla mnie to ten sezon jest dla Serie A sportowo stracony.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 22:47

white_wolv pisze:doprawdy nie wiem na czym ta atrakcyjnosc ma polegac, bo jak dla mnie to ten sezon jest dla Serie A sportowo stracony.
Zapewne chodzi o to, że liga stała się bardziej wyrównana. Gdy grał Juventus, to raczej wygrywał. Za czasów Capello nie schodziliśmy z fotela (współ)lidera. To naprawdę czasami może wydawać się nudne. Dziś sytuacja wygląda nieco inaczej. Lider zmienia się częściej, a wynik trudniej wytypować. Może spadł poziom, ale atrakcyjność wzrosła. Niektórzy wolą oglądać słabszą ligę, w której "coś się dzieje" niż taką, w której ciągle wygrywają faworyci.

ODPOWIEDZ