Wszystko o AS Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lutego 2015, 17:39

Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowym :whistle:
Wiadomo Dragonku raczej nie wielu się spodziewało, że Parma urwie punkty :).
karosznurek pisze:
annihilator1988 pisze:Jak zagrał nowy wynalazek Doumbia ?
Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.
Ja nawet bym powiedział, że był jednym z najgorszych na boisku a poprzeczka nie była zbyt wysoko postawiona. Same straty, w ataku nic nie pokazał, dwa razy powinien dojść do piłki przy dośrodkowaniach ale zawsze się spóźniał. Widać było zmęczenie i zagubienie spowodowane nowym otoczeniem.
Btw, w przerwie komentatorzy mówili, że raczej Parma powinna dostać karnego po tym jak ktoś Nocerino drastycznie popychał, ktoś widział to zajście?

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2015, 22:41

pumex pisze:
Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowym :whistle: Jestem w szoku, szczerze. Jak dziś tego nie wykorzystamy, to nie ma takich epitetów aby mogły to opisać.
Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:
niestety miałeś rację... gość ewidentnie nie chciał wygrać tego meczu, grając 9 na 11 remis na wyjeździe z kimkolwiek wydaje się być dobrym rezultatem ale kolejny raz zastanawiałem się podczas dzisiejszego meczu jak można być tak ślepym...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2015, 23:13

Maly pisze:
pumex pisze:
Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowym :whistle: Jestem w szoku, szczerze. Jak dziś tego nie wykorzystamy, to nie ma takich epitetów aby mogły to opisać.
Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:
niestety miałeś rację... gość ewidentnie nie chciał wygrać tego meczu, grając 9 na 11 remis na wyjeździe z kimkolwiek wydaje się być dobrym rezultatem ale kolejny raz zastanawiałem się podczas dzisiejszego meczu jak można być tak ślepym...
Allegri Pirlo nie odsunie, bo po pierwsze by go media chyba zagryzły, a po drugie Pereyra,który by wtedy wszedł jest również rzadki.Zarząd musi mu pomóc latem odesłać Pirlo do MLS, albo zwolnić Allegriego.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2015, 23:43

AdiJuve pisze:
Maly pisze:
pumex pisze:Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:
Allegri Pirlo nie odsunie, bo po pierwsze by go media chyba zagryzły, a po drugie Pereyra,który by wtedy wszedł jest również rzadki.Zarząd musi mu pomóc latem odesłać Pirlo do MLS, albo zwolnić Allegriego.
Rzadki w w czym? W rozgrywaniu? Za Pirlo grywa Marchisio w takim wypadku. Za napastnikami? Jak gra Pirlo, a Pereyra nie, to i tak Vidal gra na trequartiscie. Jako b2b rzadki nie jest, może wybitny też nie, ale pewien poziom zapewnia. W tej chwili to już nawet lepiej z Padoinem zagrać.
A że Allegri za wszelką cenę chce teraz udawadniać, że pomiędzy nim a Pirlo wszystko w porządku, to już inna sprawa. Oczywiście, że go nie odsunie i będzie dalej sabotował wyniki swojej drużyny poprzez wystawianie Pirlo. Dlatego też gość nie jest wielkim trenerem i nigdy nie będzie.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2015, 17:54

Smok-u pisze:Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.
Dzięx, wyłapałem ciekawy komentarz na forum romy co do występu murzyna: "Zawalił ten mecz, ale nie stracił u mnie zaufania"
:D Ja się pytam: czy można stracić do kogoś zaufanie po pierwszych 90 minutach? :rotfl:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
tenAntek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lutego 2015, 18:13

annihilator1988 pisze:
Smok-u pisze:Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.
Dzięx, wyłapałem ciekawy komentarz na forum romy co do występu murzyna: "Zawalił ten mecz, ale nie stracił u mnie zaufania"
:D Ja się pytam: czy można stracić do kogoś zaufanie po pierwszych 90 minutach? :rotfl:
Można, u nich można. Zawodnicy, trenerzy jak i kibice Romy mogą wszystko :naughty:
Mają mistrzowską ekipę, są zdecydowanie najlepsi w Italii, starcia z Juventusem przegrywają wyłącznie przez błędne decyzje sędziów na korzyść Juve, w ogóle gdyby nie ciągłe ich krzywdzenie przez sędziów to byliby rekordzistą Włoch w liczbie mistrzostw, ciągle wierzą w tegoroczne Scudetto i szalenie ścigają Juventus ciułając punkciki po remisach.

Można? Można! Dla Romanistów nie ma rzeczy niemożliwych :ok:

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:10

Ogląda ktoś Romę z Hellas Verona? Widzę, że mister wzmocnienie 15 mln już się zdąrzył nagrać :prochno: . Dzisiaj ławka a Totti jak zwykle w podstawie. Ciekawie czy Hellas postawi się rzymianom?

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:13

Sędziuje ten co im z Empoli zapewnił zwycięstwo.
Narazie dał Marqezowi żółtko tak jak by za darmo;), coś czuję że się niezłe wały będą działy :C

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:29

No i 1- 0, idol Rzymu strzela. Ale jak tak patrzę na tych zawodników Hellasu to naprawdę niezłe są z nich ogórki.

EDIT
:shock: Ogórki jednak wyrównali. Janković głową przy biernej postawie romanistów.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:45

nie chce się wierzyć, że tak słabo grająca Verona była w stanie zdobyć gola, a jednak.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:51

W sumie to nie byli w stanie tego zrobić, bo bramę załadował Keita :prochno:

#AllegriOut
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:54

Nawet jak Roma ten mecz wygra to dajcie spokój. Żeby taką bramkę dać sobie władować to wstyd. Verona nic nie gra, ale Roma też nie jest wyraźnie lepsza, mieli kilka sytuacji ale to i tak nie przekonuje mnie.

PS: pumex Roma też miała łyknąć Parmę u siebie, a dobrze wiemy jak się skończyło, także tego :wink:
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015, 15:59 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 2 razy.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 15:55

jarmel pisze:W sumie to nie byli w stanie tego zrobić, bo bramę załadował Keita :prochno:
Nie Keita, a człowiek, który co roku jest na szczycie w zestawieniach ilości popełnionych błędów krytycznych w Serie A. Nie mam bladego pojęcia, w jaki sposób zapracował on sobie na opinię defensora pasującego do klubu z góry tabeli :think:

Hellas jest całkowicie bezzębny. Roma musiałaby ostro sfrajerzyć, żeby nie przywieść do Rzymu kompletu punktów.

Obrazek
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 16:20

Bezzębny Hellas :) . W drugiej połowie mi się wydaje, że tak jakby Roma sama prosiła się o stratę gola. Parę razy było już groźnie pod bramką romanistów w tym wybicie Torosidisa piłki zmierzającej prosto do bramki. Emocjonujacy mecz to nie jest, ale powiedźmy że jest ciekawie.

EDIT
Schodzi Totti i znowu coś sapie pod nosem przeciwko tej zmianie a przy okazji zapomina oddać opaski kapitańskiej. W tej Romie to chyba już nikt nad niczym nie panuje. Rozsypka totalna.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2015, 16:31

Z kim my mamy bić się o tego majstra?
Strasznie słaba ta liga włoska a potem się z nas śmieją kibice innych drużyn z włoskich że nawalamy w europie, jak mamy nie nawalać jeżeli Inter,Milan,Napoli i Roma są tak słabe?

Drugi post
Dlaczego tego Totti nie strzelił? :angry:

Kto jest wykartkowany na mecz z nami?
kto się orientuje w tych sprawach?

ODPOWIEDZ