Wszystko o AS Roma
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wiadomo Dragonku raczej nie wielu się spodziewało, że Parma urwie punktyDragon pisze:Np: ja w temacie meczowym

Ja nawet bym powiedział, że był jednym z najgorszych na boisku a poprzeczka nie była zbyt wysoko postawiona. Same straty, w ataku nic nie pokazał, dwa razy powinien dojść do piłki przy dośrodkowaniach ale zawsze się spóźniał. Widać było zmęczenie i zagubienie spowodowane nowym otoczeniem.karosznurek pisze:Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.annihilator1988 pisze:Jak zagrał nowy wynalazek Doumbia ?
Btw, w przerwie komentatorzy mówili, że raczej Parma powinna dostać karnego po tym jak ktoś Nocerino drastycznie popychał, ktoś widział to zajście?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
niestety miałeś rację... gość ewidentnie nie chciał wygrać tego meczu, grając 9 na 11 remis na wyjeździe z kimkolwiek wydaje się być dobrym rezultatem ale kolejny raz zastanawiałem się podczas dzisiejszego meczu jak można być tak ślepym...pumex pisze:Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowymJestem w szoku, szczerze. Jak dziś tego nie wykorzystamy, to nie ma takich epitetów aby mogły to opisać.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Allegri Pirlo nie odsunie, bo po pierwsze by go media chyba zagryzły, a po drugie Pereyra,który by wtedy wszedł jest również rzadki.Zarząd musi mu pomóc latem odesłać Pirlo do MLS, albo zwolnić Allegriego.Maly pisze:niestety miałeś rację... gość ewidentnie nie chciał wygrać tego meczu, grając 9 na 11 remis na wyjeździe z kimkolwiek wydaje się być dobrym rezultatem ale kolejny raz zastanawiałem się podczas dzisiejszego meczu jak można być tak ślepym...pumex pisze:Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:Dragon pisze:Np: ja w temacie meczowymJestem w szoku, szczerze. Jak dziś tego nie wykorzystamy, to nie ma takich epitetów aby mogły to opisać.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Rzadki w w czym? W rozgrywaniu? Za Pirlo grywa Marchisio w takim wypadku. Za napastnikami? Jak gra Pirlo, a Pereyra nie, to i tak Vidal gra na trequartiscie. Jako b2b rzadki nie jest, może wybitny też nie, ale pewien poziom zapewnia. W tej chwili to już nawet lepiej z Padoinem zagrać.AdiJuve pisze:Allegri Pirlo nie odsunie, bo po pierwsze by go media chyba zagryzły, a po drugie Pereyra,który by wtedy wszedł jest również rzadki.Zarząd musi mu pomóc latem odesłać Pirlo do MLS, albo zwolnić Allegriego.Maly pisze:niestety miałeś rację... gość ewidentnie nie chciał wygrać tego meczu, grając 9 na 11 remis na wyjeździe z kimkolwiek wydaje się być dobrym rezultatem ale kolejny raz zastanawiałem się podczas dzisiejszego meczu jak można być tak ślepym...pumex pisze:Allegri ostatnio często daje do zrozumienia, że jeśli chodzi o punktową przewagę, to zależy mu na jej utrzymaniu. Więc... :roll:
A że Allegri za wszelką cenę chce teraz udawadniać, że pomiędzy nim a Pirlo wszystko w porządku, to już inna sprawa. Oczywiście, że go nie odsunie i będzie dalej sabotował wyniki swojej drużyny poprzez wystawianie Pirlo. Dlatego też gość nie jest wielkim trenerem i nigdy nie będzie.
- annihilator1988
- Juventino
Dzięx, wyłapałem ciekawy komentarz na forum romy co do występu murzyna: "Zawalił ten mecz, ale nie stracił u mnie zaufania"Smok-u pisze:Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- tenAntek
- Juventino
Można, u nich można. Zawodnicy, trenerzy jak i kibice Romy mogą wszystko :naughty:annihilator1988 pisze:Dzięx, wyłapałem ciekawy komentarz na forum romy co do występu murzyna: "Zawalił ten mecz, ale nie stracił u mnie zaufania"Smok-u pisze:Nic ciekawego nie pokazał, razem z Gervinho przeszli obok meczu.
Ja się pytam: czy można stracić do kogoś zaufanie po pierwszych 90 minutach? :rotfl:
Mają mistrzowską ekipę, są zdecydowanie najlepsi w Italii, starcia z Juventusem przegrywają wyłącznie przez błędne decyzje sędziów na korzyść Juve, w ogóle gdyby nie ciągłe ich krzywdzenie przez sędziów to byliby rekordzistą Włoch w liczbie mistrzostw, ciągle wierzą w tegoroczne Scudetto i szalenie ścigają Juventus ciułając punkciki po remisach.
Można? Można! Dla Romanistów nie ma rzeczy niemożliwych

- zbysioJuve
- Juventino
Ogląda ktoś Romę z Hellas Verona? Widzę, że mister wzmocnienie 15 mln już się zdąrzył nagrać
. Dzisiaj ławka a Totti jak zwykle w podstawie. Ciekawie czy Hellas postawi się rzymianom?

- zbysioJuve
- Juventino
No i 1- 0, idol Rzymu strzela. Ale jak tak patrzę na tych zawodników Hellasu to naprawdę niezłe są z nich ogórki.
EDIT
:shock: Ogórki jednak wyrównali. Janković głową przy biernej postawie romanistów.
EDIT
:shock: Ogórki jednak wyrównali. Janković głową przy biernej postawie romanistów.
- Dybala 4ever
- Juventino
Nawet jak Roma ten mecz wygra to dajcie spokój. Żeby taką bramkę dać sobie władować to wstyd. Verona nic nie gra, ale Roma też nie jest wyraźnie lepsza, mieli kilka sytuacji ale to i tak nie przekonuje mnie.
PS: pumex Roma też miała łyknąć Parmę u siebie, a dobrze wiemy jak się skończyło, także tego
PS: pumex Roma też miała łyknąć Parmę u siebie, a dobrze wiemy jak się skończyło, także tego
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2015, 15:59 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 2 razy.
- pumex
- Juventino
Nie Keita, a człowiek, który co roku jest na szczycie w zestawieniach ilości popełnionych błędów krytycznych w Serie A. Nie mam bladego pojęcia, w jaki sposób zapracował on sobie na opinię defensora pasującego do klubu z góry tabelijarmel pisze:W sumie to nie byli w stanie tego zrobić, bo bramę załadował Keita

Hellas jest całkowicie bezzębny. Roma musiałaby ostro sfrajerzyć, żeby nie przywieść do Rzymu kompletu punktów.

- zbysioJuve
- Juventino
Bezzębny Hellas
. W drugiej połowie mi się wydaje, że tak jakby Roma sama prosiła się o stratę gola. Parę razy było już groźnie pod bramką romanistów w tym wybicie Torosidisa piłki zmierzającej prosto do bramki. Emocjonujacy mecz to nie jest, ale powiedźmy że jest ciekawie.
EDIT
Schodzi Totti i znowu coś sapie pod nosem przeciwko tej zmianie a przy okazji zapomina oddać opaski kapitańskiej. W tej Romie to chyba już nikt nad niczym nie panuje. Rozsypka totalna.

EDIT
Schodzi Totti i znowu coś sapie pod nosem przeciwko tej zmianie a przy okazji zapomina oddać opaski kapitańskiej. W tej Romie to chyba już nikt nad niczym nie panuje. Rozsypka totalna.
- sebatiaen
- Juventino
Z kim my mamy bić się o tego majstra?
Strasznie słaba ta liga włoska a potem się z nas śmieją kibice innych drużyn z włoskich że nawalamy w europie, jak mamy nie nawalać jeżeli Inter,Milan,Napoli i Roma są tak słabe?
Drugi post
Dlaczego tego Totti nie strzelił?
Kto jest wykartkowany na mecz z nami?
kto się orientuje w tych sprawach?
Strasznie słaba ta liga włoska a potem się z nas śmieją kibice innych drużyn z włoskich że nawalamy w europie, jak mamy nie nawalać jeżeli Inter,Milan,Napoli i Roma są tak słabe?
Drugi post
Dlaczego tego Totti nie strzelił?

Kto jest wykartkowany na mecz z nami?
kto się orientuje w tych sprawach?