Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
jpjp5

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 maja 2017, 19:55

Właśnie jestem bardzo ciekaw jakie transfery poczyni Conte, bo będzie miał wolna rękę. W Juve tego nie miał i też za bardzo nie dogadywał się z Marottą co do transferów. Zobaczymy jak to wyjdzie w Chelsea. Myślę że Chelsea ma jednak juz skład na ćwierćfinał LM. Jak Leicester potrafiło zajść tak daleko to Chelsea tym bardziej.

Vendetta1905

Chelsea Tifoso
Chelsea Tifoso
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2017, 09:42

Wszystko w rękach Conte chłop swoje zrobił zdobył mistrza Anglii to samo Roman nie jest dłużny i daje konkretne pieniądze 200mln funtów na transfery na wzmocnienie drużyny i jednoczęsnie daje znać że ma być walka o obronę Mistrza Anglii i zawojowanie LM.
I tutaj już od Conte zależy kogo chce. Chelsea stać na wszystkich jesteśmy mistrzem Anglii i gramy w Lidzę Mistrzów płacimy też dobre tygodniówki jesteśmy kuszącym zespołem dla wszystkich.

Jak nasprowadza szrotu typu Llorente czy Morata którzy łączeni są z naszym klubem to Conte może zapłacić głową bo ja nie widzę żeby wojować LM z takim Moratą w składzie to samo nie widzę Lukaku w Chelsea mimo że 70% kibiców CFC marzy o jego powrocie ja osobiście jestem na NIE według mnie powinniśmy kierować się innym typem napastnika coś w styl Aguero albo Suareza. Kogoś takiego mi brakuje od lat w Chelsea mnie styl Drogby już dawno zbrzydł mimo że był genialnym napastnikiem i chapeau bas dla niego jednak Lukaku nigdy nie bedzie taki jak Drogba. Didier to nie tylko super napastnik ale także charakter i ambicja którzy nie mieli inni. Lukaku nie pasuje na bycie numer 1 w ataku w takim klubie jak Chelsea prawda jest taka że Lukaku nigdy nie zagrał dobrego meczu przeciwko mocnemu rywalowi i o stawkę. Potrafili go wyłączyć tak że był niewidoczny cały mecz.
Idealnym rozwiązaniem według mnie byłby Sanchez. To jest to czego Chelsea brakuje tym bardziej w głowie mam duet z Hazardem który moim zdaniem byłby idealny.
Kolejny o którym myśle jest Carrasco To też super zawodnik i pasowałby do Chelsea.
Ale to tylko moja wizja nie mam wpływu na zarząd i Conte co zrobi wiem tylko jedno jak nakupuje szrotu i nie zdobędzie niczego poważnego to niestety Roman go wyrzuci mimo że zdobył w tym sezonie mistrza. Już taki specyficzny jest ten klub musisz coś wygrać żeby zostać.
Więc tak jak powiedziałem wszystko w rękach Conte.

PS. Wygrana Arsenalu w Finale Pucharu z Chelsea ma dalej swój sukces Wenger właśnie zostaje na kolejne 2 lata w Arsenalu to niesamowite współczuje kibicom Arsenalu tym bardziej że Tuchel wolny. Wenger w Arsenalu to by mógł spaść z ligi i tak by został.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2017, 13:45

Prokurator z Madrytu oskarża Mourinho, że w latach gdy prowadził RM 2011-2012 uniknął zapłacenia 3,5 mln euro podatku.

:hellyes:

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2017, 14:36

tam pewnie nikt go nie płacił ale oskarżanie zaczynają od tych co zarabiali najwięcej

wcale bym się nie zdziwił jakby kluby podpowiadały jak to robić

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2017, 20:19

Guardiola: "City to świetny zespół, ale zbliżyć się do Barcy, Realu Madryt, Bayernu , Juventusu... jest trochę bardziej skomplikowane. Potrzeba dekady.

Wydaje mi się, że Pep kiedyś trafi do Turynu. Od dawna można wyczuć jego sympatię względem Juve.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2017, 21:53

dekady? chyba już szuka wymówek dla swoich późniejszych porażek ;]

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2017, 22:25

Cabrini_idol pisze: Wydaje mi się, że Pep kiedyś trafi do Turynu. Od dawna można wyczuć jego sympatię względem Juve.
Oby nie :lol:

Co do slow to fajnie że wymienił Juve, ale myślę że nie powinno to nikogo jakoś specjalnie dziwić.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2017, 14:46

Vendetta1905 pisze:Wszystko w rękach Conte chłop swoje zrobił zdobył mistrza Anglii to samo Roman nie jest dłużny i daje konkretne pieniądze 200mln funtów na transfery na wzmocnienie drużyny i jednoczęsnie daje znać że ma być walka o obronę Mistrza Anglii i zawojowanie LM.
I tutaj już od Conte zależy kogo chce. Chelsea stać na wszystkich jesteśmy mistrzem Anglii i gramy w Lidzę Mistrzów płacimy też dobre tygodniówki jesteśmy kuszącym zespołem dla wszystkich.

Jak nasprowadza szrotu typu Llorente czy Morata którzy łączeni są z naszym klubem to Conte może zapłacić głową bo ja nie widzę żeby wojować LM z takim Moratą w składzie to samo nie widzę Lukaku w Chelsea mimo że 70% kibiców CFC marzy o jego powrocie ja osobiście jestem na NIE według mnie powinniśmy kierować się innym typem napastnika coś w styl Aguero albo Suareza. Kogoś takiego mi brakuje od lat w Chelsea mnie styl Drogby już dawno zbrzydł mimo że był genialnym napastnikiem i chapeau bas dla niego jednak Lukaku nigdy nie bedzie taki jak Drogba. Didier to nie tylko super napastnik ale także charakter i ambicja którzy nie mieli inni. Lukaku nie pasuje na bycie numer 1 w ataku w takim klubie jak Chelsea prawda jest taka że Lukaku nigdy nie zagrał dobrego meczu przeciwko mocnemu rywalowi i o stawkę. Potrafili go wyłączyć tak że był niewidoczny cały mecz.
Idealnym rozwiązaniem według mnie byłby Sanchez. To jest to czego Chelsea brakuje tym bardziej w głowie mam duet z Hazardem który moim zdaniem byłby idealny.
Kolejny o którym myśle jest Carrasco To też super zawodnik i pasowałby do Chelsea.
Ale to tylko moja wizja nie mam wpływu na zarząd i Conte co zrobi wiem tylko jedno jak nakupuje szrotu i nie zdobędzie niczego poważnego to niestety Roman go wyrzuci mimo że zdobył w tym sezonie mistrza. Już taki specyficzny jest ten klub musisz coś wygrać żeby zostać.

PS. Wygrana Arsenalu w Finale Pucharu z Chelsea ma dalej swój sukces Wenger właśnie zostaje na kolejne 2 lata w Arsenalu to niesamowite współczuje kibicom Arsenalu tym bardziej że Tuchel wolny. Wenger w Arsenalu to by mógł spaść z ligi i tak by został.
Jak na razie, to jedynym pomysłem Conte na mercato jest ściąganie piłkarzy ze swojego poprzedniego zespołu :prochno:
Co do Twoich marzeń, to są one raczej nierealne, Sanchez zapewne zostanie na następny sezon w Arsenalu, zresztą nie sądzę, żeby Kanonierzy chcieli sprzedawać piłkarza do lokalnego rywala. Carrasco ma bodajże klauzulę 100 mln euro, a wydawanie połowy budżetu transferowego na jednego piłkarza, kiedy brakuje napastnika to raczej kiepski pomysł. Poza tym bezpowrotnie minęły czasy, kiedy Romek bez żadnej refleksji wydawał setki milionów euro. Dziwi mnie pomysł na zakup Bakayoko, przecież macie Matica i Kante. No chyba, że Serb się gdzieś wybiera.
Co do Lukaku, to chyba United go weźmie, także możesz spać spokojnie :D

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2017, 14:46

Vendetta1905 pisze:Wszystko w rękach Conte chłop swoje zrobił zdobył mistrza Anglii to samo Roman nie jest dłużny i daje konkretne pieniądze 200mln funtów na transfery na wzmocnienie drużyny i jednoczęsnie daje znać że ma być walka o obronę Mistrza Anglii i zawojowanie LM.

Jak na razie, to jedynym pomysłem Conte na mercato jest ściąganie piłkarzy ze swojego poprzedniego zespołu :prochno:
Co do Twoich marzeń, to są one raczej nierealne, Sanchez zapewne zostanie na następny sezon w Arsenalu, zresztą nie sądzę, żeby Kanonierzy chcieli sprzedawać piłkarza do lokalnego rywala. Carrasco ma bodajże klauzulę 100 mln euro, a wydawanie połowy budżetu transferowego na jednego piłkarza, kiedy brakuje napastnika to raczej kiepski pomysł. Poza tym bezpowrotnie minęły czasy, kiedy Romek bez żadnej refleksji wydawał setki milionów euro. Dziwi mnie pomysł na zakup Bakayoko, przecież macie Matica i Kante. No chyba, że Serb się gdzieś wybiera.
Co do Lukaku, to chyba United go weźmie, także możesz spać spokojnie :D

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 07 lipca 2017, 23:44

Podobno Conte stawia ultimatum :smile:

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2017, 11:29

£40m Everton bid for Gylfi Sigurdsson turned down by Swansea. They want £50m. He's not in "right frame of mind" to go on Swansea US tour

PL to jest jakiś inny świat. 50 mln FUNTÓW za Sigurdssona ? Bonucci w takim razie warty jest jakieś 120 mln.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2017, 12:02

to raczej świat bez Marotty :) Islandczyk ma jeszcze 3 lata kontraktu i ich stać żeby odesłać go do klubu kokosa jak będzie się rzucał za bardzo, tak jak kiedyś WBA zrobiło z Berahino, skutecznie hamując jego karierę... nie chcą go sprzedawać a wolę zawodnika mają po prostu w dupie, albo ktoś da 50 albo nie sprzedadzą, cena z kosmosu nieprzypadkowa... szczególnie, że wiadomo, że zgarnęli za Lukaku 85 ;)

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2017, 10:17

Lucas Piazon kolejny raz wypożyczony :ahsisi:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2017, 16:40

Generalnie to Conte chciałby mieć ogromny wpływ na transfery, ale tak na prawdę się na tym nie zna i rzuca życzeniami po omacku. Tak to widzę :think:

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2017, 14:01

Kolejne doniesienia są takie, że COnte chce Aguero. Niby już pytają o niego ale wg mediów MC nie sprzedaje piłkarzy, której nie chce sprzedawać. To BOGATY klub.

Conte, zaczyna działać po omacku, strzela we wszystkie mocne ,,9'' . Ciekawe z kim skończy, będzie beka jak z 90 mln Moratą :prochno:

Obrazek
ODPOWIEDZ