Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Zugzwang

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 11:18

Kimi pisze:
fcinter.pl pisze:Ośmiu piłkarzy Interu zostało powołanych na mecze swoich reprezentacji, które odbędą się w sobotę 22 marca i wtorek 26 marca.

Samir Handanovic (Słowenia): piątek 22 marca w Ljubljanie - Słowenia vs Islandia;

Fredy Guarin (Kolumbia): piątek 22 marca w Barranquilli - Kolumbia vs Boliwia, wtorek 26 marca w Puerto Ordaz - Wenezuela vs Kolumbia;

Walter Gargano oraz Alvaro Pereira (Urugwaj): piątek 22 marca w Montevideo - Urugwaj vs Paragwaj, wtorek 26 marca w Santiago - Chile vs Urugwaj;

Mateo Kovacic (Chorwacja): piątek 22 marca w Zagrebiu - Chorwacja vs Serbia, wtorek 26 marca w Swansea - Walia vs Chorwacja;

Rodrigo Palacio (Argentyna): piątek 22 marca w Buenos Aires - Argentyna vs Wenezuela, wtorek 26 marca w La Paz - Boliwia vs Argentyna;

Zdravko Kuzmanovic (Serbia): piątek 22 marca w Zagrebiu - Chorwacja vs Serbia, wtorek 26 marca w Nowym Sadzie - Serbia vs Szkocja;

Andrea Ranocchia (Włochy): czwartek 21 marca - towarzyski z Brazylią w Genewie, wtorek 26 marca z Maltą w ramach el. MŚ.
Nie znam się zbytnio na piłkarzach Interu ale wydaje mi się, że ci pogrubieni są w jakiś sposób kluczowi dla naszych najbliższych ligowych rywali. Możemy chyba nieco odetchnąć z ulgą po wiadomości, którzy z naszych piłkarzy będą się męczyć w reprezentacjach jeśli spojrzymy też na podobne statystyki Interu.
1. pierwszy skład
2. lada moment, kosztem Stankobota czy Cambiasso wskoczy na stałe do pierwszego zespołu

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 13:31

JuveR pisze:No faktycznie możemy odetchnąć, bo powołani Buffon, Barzagli, Chiellini, Bonucci, Pirlo, Marchisio, Vucinic, Lichtsteiner, czy Asamoah nie są dla nas kluczowymi graczami :wink:
Tylko ze nasi chłopcy grają w Europie. A ich kluczowi tj Palacio i Guari leca do Ameryki Poł. Liczac z 12h lotem do Italii zapewne trenowac beda tylko w Czw/Piatek nie liczac ze zagraja 2 mecz w tygodniu z praktycznie zadna szansa na wypoczynek + wyregulowanie po zmienie czasowej. Sobota mecz o 15 wiec jeden trening tylko rano.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2013, 14:22

iltalismano pisze:Tylko ze nasi chłopcy grają w Europie. A ich kluczowi tj Palacio i Guari leca do Ameryki Poł. Liczac z 12h lotem do Italii zapewne trenowac beda tylko w Czw/Piatek nie liczac ze zagraja 2 mecz w tygodniu z praktycznie zadna szansa na wypoczynek + wyregulowanie po zmienie czasowej. Sobota mecz o 15 wiec jeden trening tylko rano.
Trochę mnie się gryzie to, co pogrubione. Palacio gra cośkolwiek w tej Argentynie? :think:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 21:24

cisza w temacie a tymczasem Inter zalegly mecz wygrywa z Sampdoria 0-2. Nie sadzilem ze Palacio tak sobie bedzie poczynal bo wydaje mi sie ze juz stuknal w Interze ze 20 brameczek w tym sezonie.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 21:37

risto pisze:cisza w temacie a tymczasem Inter zalegly mecz wygrywa z Sampdoria 0-2. Nie sadzilem ze Palacio tak sobie bedzie poczynal bo wydaje mi sie ze juz stuknal w Interze ze 20 brameczek w tym sezonie.
wg. transfermartku 20 goli i 7 asyst. Pamiętam, jak my się nim interesowaliśmy, to były głosy, że średniak, że stary etc... Jak widać większość osób się myliła.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 21:40

pablo1503 pisze:wg. transfermartku 20 goli i 7 asyst. Pamiętam, jak my się nim interesowaliśmy, to były głosy, że średniak, że stary etc... Jak widać większość osób się myliła.
Głupoty opowiadasz. W niejednym średnim klubie jest taki ktoś, kto strzela więcej. To, że wychodzi mu w Interze wcale nie oznacza, że wychodziłoby mu w Juventusie, gdzie gra się o zupełnie inne cele.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2013, 21:43

risto pisze:cisza w temacie a tymczasem Inter zalegly mecz wygrywa z Sampdoria 0-2.
Przyczyna jest prosta, zagraliśmy już z nimi oba mecze w tym sezonie, ponadto nie liczą się w walce o tytuł, więc nie ma się czym emocjonować.

Obrazek
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2013, 00:46

Palacio kontuzjowany! Może wypaść nawet na m-c. http://fcinter.pl/news/19825-palacio-kontuzjowany

"Trenerowi Interu w obecnej sytuacji pozostał ostatni as z rękawa, sprowadzony zimą bombardier Tomasso Rocchi" :D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2013, 02:37

rammstein pisze:Palacio kontuzjowany! Może wypaść nawet na m-c. http://fcinter.pl/news/19825-palacio-kontuzjowany

"Trenerowi Interu w obecnej sytuacji pozostał ostatni as z rękawa, sprowadzony zimą bombardier Tomasso Rocchi" :D
Najnowsze doniesienia mówią, że dla Palacio sezon się skończył, zobaczymy czy się to potwierdzi. Inter oczywiście nic nam już w tym sezonie nie może zrobić, ale lekko trzymam kciuki by załapali się do Ligi Europy. Niech sobie jeżdżą do Baku i mordują się z jakimiś pasterzami.

Atak Cassano - Rocchi (przy całym szacunku dla poziomu sportowego tego pierwszego) to już raczej fizycznie emeryci, Inter ma poważnym problem.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2013, 08:56

Ja pierdziu :shock: Został im duet Cassano-Rocchi + primavera. Bez Palacio Inter będzie miał problem i nie chodzi już nawet o zestawienie ataku, tylko o fakt, że był jednym z nielicznych piłkarzy Nerazzurrich, którzy chcieli i potrafili wziąć grę na swoje barki.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2013, 09:26

W sumie chyba najlepszy ich zawodnik w tym sezonie. Hm?

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2013, 09:39

Ouh_yeah pisze:W sumie chyba najlepszy ich zawodnik w tym sezonie. Hm?
Myślę, że oprócz Guarina napewno.
Ps: Al Bundy rządzi:)

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2013, 22:03

Tommaso Rocchi strzelił gola. Są wciąż takie rzeczy, które się nawet filozofom nie śniły. :D

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
ReinerJuve

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2013, 22:10

Oglądam cały mecz i nie mogę się nadziwić, czemu oni grają z Atalantą jak równy z równym. Ale nie martwi mnie to wcale, wręcz przeciwnie. :prochno:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2013, 22:14

ReinerJuve pisze:Oglądam cały mecz i nie mogę się nadziwić, czemu oni grają z Atalantą jak równy z równym.
Przecież jak spojrzysz na obie jedenastki to masz odpowiedź.

Włączyłem mecz na 10 minut, widziałem 3 gole, jest nieźle. O, jest i 4.

ODPOWIEDZ