Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:09

Catania zmarnowała jedną 100% okazję, no i nie odgwizdano dla niej karnego. Co do interu, to powiem tylko tyle, że: "raz do roku nawet i kura piernie", a także i "garbaty się wyprostuje". Wynik przypadkowy i niesprawiedliwy

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:15

Robaku pisze:W każdym razie ich nowy nabytek Icardi strzela kolejną bramkę i widać, że Inter zrobił dobry deal kupując - myślę, że spokojnie to będzie nowa gwiazdka Ligi bo odejsciu Cavaniego z Serie A.
W tym sezonie Inter pewnie skonczy znów w LE, ale wg mnie wzmacnia się naprawdę ciekawie.
Coś mnie ominęło ?? To pewniak ?

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:25

W następnej kolejce Handanović pauzuje za kartki, Castellazzi jest kontuzjowany, więc kto tam będzie bronić?

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:26

jareckik pisze:
Robaku pisze:W każdym razie ich nowy nabytek Icardi strzela kolejną bramkę i widać, że Inter zrobił dobry deal kupując - myślę, że spokojnie to będzie nowa gwiazdka Ligi bo odejsciu Cavaniego z Serie A.
W tym sezonie Inter pewnie skonczy znów w LE, ale wg mnie wzmacnia się naprawdę ciekawie.
Coś mnie ominęło ?? To pewniak ?
Pewniak nie, ale wielce prawdopodobne. Icardi jest zajarany Interem, Inter Icardim, podobno jest dogadane na podobnej stopie jak my z Polim.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:27

Vimes pisze:W następnej kolejce Handanović pauzuje za kartki, Castellazzi jest kontuzjowany, więc kto tam będzie bronić?
Palacio jest chyba niezły na tej pozycji.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:41

pan Zambrotta pisze:
mateo369 pisze:i kto wyszedł na głupków, inter czy Ci co z nich szydzili przy 2:0? :whistle:
ja myślę, że na głupka wychodzi przede wszystkim ten, kto nie umie rozróżniać kiedy stosować formę grzecznościową w słowie "ci" :whistle:
:ok:

inter gra jeszcze w LE. Ciekawe czy odpuszczą te rozgrywki, czy już się pogodzili z faktem, że na 3 miejsce w lidze nie mają szans. Patrząc na obecną formę obu drużyn z Mediolanu, druga opcja wydaje się bardziej prawdopodobna a właściwie bardziej sensowna.
baka pisze:@up
nawet jakby nie odpuścili to nie daje im dużych szans z Tottenhamem, który wygrywa już 2:0 z Arsenalem ;)
Mecz meczowi nierówny. Zresztą przy obecnej formie kanonierów, to chyba nawet Wisła by ich pocisła.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2013, 17:49 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:45

@up
nawet jakby nie odpuścili to nie daje im dużych szans z Tottenhamem, który wygrywa już 2:0 z Arsenalem ;)

MarcineR

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 18:29

Vimes pisze:W następnej kolejce Handanović pauzuje za kartki, Castellazzi jest kontuzjowany, więc kto tam będzie bronić?
Zimą sprowadzony został Juan Pablo Carrizo i to pewnie on stanie między słupkami.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 20:15

mateo369 pisze:
pan Zambrotta pisze:
mateo369 pisze:i kto wyszedł na głupków, inter czy Ci co z nich szydzili przy 2:0? :whistle:
ja myślę, że na głupka wychodzi przede wszystkim ten, kto nie umie rozróżniać kiedy stosować formę grzecznościową w słowie "ci" :whistle:
:ok:

inter gra jeszcze w LE. Ciekawe czy odpuszczą te rozgrywki, czy już się pogodzili z faktem, że na 3 miejsce w lidze nie mają szans. Patrząc na obecną formę obu drużyn z Mediolanu, druga opcja wydaje się bardziej prawdopodobna a właściwie bardziej sensowna.
baka pisze:@up
Mecz meczowi nierówny. Zresztą przy obecnej formie kanonierów, to chyba nawet Wisła by ich pocisła.
Chyba Wisła Płock, bo chyba nie mowisz o jednej z 3 najgorszych druzyn u nas w lidze, z gorszym dyletantem umyslowym niz Smuda na pozycji trenera :prochno:

Arsenal gral niezle, nalezal mu sie przynajmniej remis. Cala 1 polowe przewazal, a po 2 strzalach przegrywal. Druga polowe - jak to zwykle Arsenal - pocisnal, ale troche zabraklo. Bolaczka Arsenalu jest obrona, i Żiru - najbardziej ekskrementny napastnik (zeby nie powiedzieć gorzej :prochno: ) w historii Londynu.

Co do Interu, mysle ze zarowno Inter i Tottenham beda chcieli jak najszybciej odpasc z pucharu dla biedakow, wiec mecz bedzie ciekawy :prochno:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 22:24

Szkoda. Gdyby Catania wykorzystała tą setkę zaraz po przerwie to pewnie Inter by się z tego już nie podniósł. Wygrali, ale masa błędów jaka się przewinęła poraża. Niedokładność podań przede wszystkim. Nie w tempo, to za mocne, to znowu do nikogo. Jeśli załapią się do europejskich pucharów to chyba dzięki padace innych drużyn.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 22:37

A ile drużyn łapie się do pucharów - sześć? Jeśli tak to wątpię żeby się nie załapali. Musiałoby się to odbyć kosztem Romy, a to raczej nie nastąpi.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 22:42

Arbuzini pisze:A ile drużyn łapie się do pucharów - sześć? Jeśli tak to wątpię żeby się nie załapali. Musiałoby się to odbyć kosztem Romy, a to raczej nie nastąpi.
5.

3 LM, 2 LE.
;)

To znaczy, jesli Lazio wygra CI to 6.
Jesli Inter - to wiadomo, tez sie zalapie. Wiec musialoby byc spelnione kilka warunkow takich jak:

-Roma zdobywa Coppa Italia, ale jest poza 6 w tabeli.
-Inter jest poza 5 w tabeli

lub:

-Lazio zdobywa CI, ale Inter jest poza pierwsza 6.

obydwa przypadki karkołomne, i mało realne :x

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2013, 19:27

Ruben Botta - Inter ma go ponoć za friko łyknąć ? Orientuje się ktoś co to za grajek? Jeśli dacie mi rekomendacje że się sprawdzi, wyślę smsa naszemu dyrektorowi sportowemu.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 22:29

Ale lanie dzis w Anglii :rotfl: moglo byc gorzej bo Inter nie istnieje

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2013, 22:30

Jak pisałem tak się stało, w sumie Inter to taka padaka, że szok. Nie mogą grać w LM, nie ma takiej opcji.

ODPOWIEDZ