Wszystko o Interze
- pumex
- Juventino
Mało skromnie to zabrzmi, ale dotychczasowe prowadzenie Catanii nie jest dla mnie żadną, podkreślam, żadną niespodzianką. Sycylijczycy u siebie są równie mocni, jak np. Viola i często pokonują kiepsko poukładanych rywali, a taką drużną jest w tym momencie Inter mający problemy w szatni.Castiel pisze:Raptem 20 min potrzebowała Catania by walnąć Interowi 2 bramki. Jak tak dalej pójdzie to Inter wypadnie poza pierwszą 5, a jeszcze Catania się zakwalifikuje do europejskich pucharów :lol:

- Castiel
- Juventino
Racja. Catania u siebie całkiem regularnie punktuje, ale o ile dobrze pamiętam to w ostatnich 10 meczach wygrali 6-7x a to sporo. Teraz tak patrzę to u siebie przegrali tylko z nami i Milanem. Raczej im się to nie uda, ale wolałbym taki zespół w LE niż Śmieciarzy. Inter w rozsypce. Pewnie w lecie wymienią pół składu. Już coś się mówi o odejściu Cambiasso. Znowu wydadzą pierdyliard euro i kupa z tego będzie.pumex pisze:Mało skromnie to zabrzmi, ale dotychczasowe prowadzenie Catanii nie jest dla mnie żadną, podkreślam, żadną niespodzianką. Sycylijczycy u siebie są równie mocni, jak np. Viola i często pokonują kiepsko poukładanych rywali, a taką drużną jest w tym momencie Inter mający problemy w szatni.Castiel pisze:Raptem 20 min potrzebowała Catania by walnąć Interowi 2 bramki. Jak tak dalej pójdzie to Inter wypadnie poza pierwszą 5, a jeszcze Catania się zakwalifikuje do europejskich pucharów :lol:
EDIT: Przed chwilą Catania zmarnowała 100% sytuacje...było by 3:0
- Nedved1983
- Juventino
Palacio i już 2:3, zawsze kiedy nabijacie się z interu podczas ich meczu zdobywają bramki, no prawie zawsze. ktoś z Catanii zostanie zawieszony za kartki?
- pumex
- Juventino
Zaś wcześniej Catania miała obowiązek pyknąć na 3:0, później zabrakło dokładnego podania, by wypuścić Bergessio sam na sam. Sfrajerzyli po całości a Inter właśnie strzelił zwycięską bramkę i wiecie co..? Dobrze tak Catanii, bo mimo, iż byłem pewny przed meczem, że Inter dostanie po tyłku, to po tak jeleniowatym meczu Sycylijczyków nie należą im się żadne punkty.D-Rose pisze:Smiechy hihy, a interek w 2 polowie wyciagnał na 2:2 i mial ze 2 pilki meczowe na 2:3

- mateo369
- Juventino
i kto wyszedł na głupków, inter czy Ci co z nich szydzili przy 2:0? 

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Robaku
- Juventino
W każdym razie ich nowy nabytek Icardi strzela kolejną bramkę i widać, że Inter zrobił dobry deal kupując - myślę, że spokojnie to będzie nowa gwiazdka Ligi bo odejsciu Cavaniego z Serie A.
W tym sezonie Inter pewnie skonczy znów w LE, ale wg mnie wzmacnia się naprawdę ciekawie.
W tym sezonie Inter pewnie skonczy znów w LE, ale wg mnie wzmacnia się naprawdę ciekawie.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
nikt, jedynie Legrottaglie został zwieszony przed tą kolejką na 2 spotkania i z nami nie zagraNedved1983 pisze:Palacio i już 2:3, zawsze kiedy nabijacie się z interu podczas ich meczu zdobywają bramki, no prawie zawsze. ktoś z Catanii zostanie zawieszony za kartki?
- pan Zambrotta
- Juventino
ja myślę, że na głupka wychodzi przede wszystkim ten, kto nie umie rozróżniać kiedy stosować formę grzecznościową w słowie "ci"mateo369 pisze:i kto wyszedł na głupków, inter czy Ci co z nich szydzili przy 2:0?

szkoda catanii, taki rozsypany inter powinna każda solidna drużyna pyknąć u siebie.