Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 19:00

Dragon pisze:
Paweljuve2006 pisze:
Robaku pisze:alealealeale ale ale Antonio Conte

rozpaczy ciag dalszy...
Jakbyś nie wiedział to już dawno jest o tym na głównej..
Oraz w tym temacie już dwukrotnie :roll: Naprawdę zadałem sobie trud przeczytania każdego posta w tym temacie i żenujące jest to nie czytanie poprzednich postów innych(nie każdego), tylko powtarzanie ich opinii.

Odnoście tematu, czekam na potwierdzone informacje. Póki co należę do obozu krytyków Conte. Jeśli to prawda, że szukał wyzwań w milanie, to ja się pytam jakim wyzwaniem była dla niego LM? Zbyt mało prestiżowym? Wyjście z grupy i przejście 1/8 z najsłabszą drużyną a później odpadnięcie w gr. to szczyt?
prosta sprawa - wyzwaniem nieosiagalnym. trzeba byc swiadomym ograniczeń. Jesli na wloskim podwórku wszystko jest prostsze i widac to co sezon, że słaby team moze zrobic wynik w tym sezonie np. toro czy Parma w LE. to pomyśl, ze z wiekszymi srodkami i lepszym zapleczem a takie na pewno ma Milan jestes w stanie zdobyc Scudetto z palcem ...

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:07

Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:

Kod: Zaznacz cały

https://www.youtube.com/watch?v=ijHOb2c_39Y

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:16

tevez i pepe raczej mina w stylu - czego on od nas chce ten cienias.
Coman - kim on kurna jest...

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:16

Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:

Heh coś tam tłumaczy Fernando, ciekawe co on sobie wtedy myśli. Przecież to Conte przywrócił go z martwych, jego rad pewnie chętnie by posłuchał tymczasem co ma robić podpowiada mu taki Allegri.. :wink: No nic, mimo wszystko życzę mu powodzenia, oby tylko drużyna go zaakceptowała i traktowała z jakimś szacunkiem.

#AllegriOut
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:17

Maly pisze:
LordJuve pisze:Czy takich zawodników się sprzedaje? Szczególnie w sytuacji, kiedy nie mamy nikogo w zamian?
akurat za Vidala mamy dużo - Pogba, Marchisio i Asamoah, do tego był do wyjęcia Guarin chociażby a i z owych 50mln można przeznaczyć nawet 20 na jakiegoś 23 latka i mieć z niego pożytek ;] To na prawdę nie jest utopia bo Vidalów jak mrowków, a i nawet nie trzeba przecież grać ciągle 3 środkowymi box-to-boxami

powiedz mi ile dał Real za Di Marie? ile Tottenham dał za Bale? ile MU za Ronaldo? ile Liverpool za Suareza? ile Real za Ozila z rocznym kontraktem? piłka to biznes ale trzeba to zrozumieć i nie bać się sprzedawać, nikt nie jest niezastąpiony, poza może jakimś Messim czy Ronaldo
Dokladnie bez sprzedazy nie ma co liczyc na mega transfery. Nawet czolowe kluby w Europie tak dzialaja. Gdyby za Vidala mieli przyjsc Pastore/Lamela, Candreva, Morata to bylbym za sprzedaza.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:17

Nie mogę na to patrzeć, nie wierzę w to, że widzę Allegriego prowadzącego trening Juve. Tak z dnia na dzień, jak gdyby nigdy nic Conte zmieniliśmy na Allegriego. Mogliby, wiedząc jaki jest stosunek fanów do Allegriego oszczędzić tego i nie wrzucać tych filmików. :angry:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:21

nie mam zbyt duzy wymagan co do Maxia, niech zdobędzie dwa najlatwiejsze trofea Suprpuchar i Puchar Włoch i bede zadowolony, sciezka ma najprostszą.

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:27

Myslicie ze piłakrze będą bojkotować nowego trenera ?? chyba żart, każdy teraz zaczyna od zera i będą walczyć o miejsce w podstawowej 11 ;)

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:28

Ostatnie ujęcie:
Obrazek

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 21:39

Najbardziej zadowolony as Motta :roll:. Nadal nie mogę tego przeboleć, niech jeszcze spierdzielą okno transferowe to już w ogóle będzie cudnie.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 22:30

Myślę że w obecnej sytuacji Buffon jako pierwszy powinien powiedzieć coś dobrego o nowym trenerze aby reszta drużyny go zaakceptowała.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 23:08

Mógłby ktoś przybliżyć jak do tej pory prezentowały się druzy Allegriego pod względem przygotowania fizyczne?

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 23:15

fazzi pisze:Nie mogę na to patrzeć, nie wierzę w to, że widzę Allegriego prowadzącego trening Juve. Tak z dnia na dzień, jak gdyby nigdy nic Conte zmieniliśmy na Allegriego.
A mieliśmy go zmieniać z tygodnia na tydzień albo z miesiąca na miesiąc? Trwa pre-season, Conte (abstrahując od powodów, których nikt z nas tak naprawdę nie zna) odszedł w takim momencie, że kluczowe jest jak najszybsze przekazanie pełni władzy nowemu trenerowi.
fazzi pisze:Mogliby, wiedząc jaki jest stosunek fanów do Allegriego oszczędzić tego i nie wrzucać tych filmików. :angry:
Klubowe władze dokonały właściwego, według siebie, wyboru trenera i to jasne, że nie zmienią m.in. polityki dotyczącej social mediów tylko dlatego, że kibicom nie podoba się postać Allegriego. Zresztą, opór internetowych przeciwników Maksa już słabnie, co widać po łapkach pod kolejnymi filmami z jego udziałem na klubowym kanale. On sam, przyjmując tę posadę w tym momencie, przecież nie spodziewał się, że fani będą go uwielbiać i od pierwszego spotkania zobaczy na stadionie transparenty na swoją cześć.

Podziwiam osoby, które wierzą w kolejne bzdury na temat powodów odejścia Conte, pojawiające się w mediach. Tych samych mediach, które nie miały zielonego pojęcia o tym, że Conte miał rzekomo podjąć decyzję o odejściu w niedzielę, a wszystko miało zostać przyklepane w poniedziałek. Do 19:00 we wtorek nie wiedzieli nic, a teraz wiedzą wszystko?

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 23:23

Mógłby ktoś napisać dokładnie kto wraz z Conte opuścił Juve? Chodzi mi głównie o Alessio i Carrere.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2014, 23:43

Wojtek pisze:Mógłby ktoś napisać dokładnie kto wraz z Conte opuścił Juve? Chodzi mi głównie o Alessio i Carrere.
Alessio i Carrera, jeśli o nich chodzi.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Zablokowany