Nowy Trener?
- Robaku
- Juventino
prosta sprawa - wyzwaniem nieosiagalnym. trzeba byc swiadomym ograniczeń. Jesli na wloskim podwórku wszystko jest prostsze i widac to co sezon, że słaby team moze zrobic wynik w tym sezonie np. toro czy Parma w LE. to pomyśl, ze z wiekszymi srodkami i lepszym zapleczem a takie na pewno ma Milan jestes w stanie zdobyc Scudetto z palcem ...Dragon pisze:Oraz w tym temacie już dwukrotnie :roll: Naprawdę zadałem sobie trud przeczytania każdego posta w tym temacie i żenujące jest to nie czytanie poprzednich postów innych(nie każdego), tylko powtarzanie ich opinii.Paweljuve2006 pisze:Jakbyś nie wiedział to już dawno jest o tym na głównej..Robaku pisze:alealealeale ale ale Antonio Conte
rozpaczy ciag dalszy...
Odnoście tematu, czekam na potwierdzone informacje. Póki co należę do obozu krytyków Conte. Jeśli to prawda, że szukał wyzwań w milanie, to ja się pytam jakim wyzwaniem była dla niego LM? Zbyt mało prestiżowym? Wyjście z grupy i przejście 1/8 z najsłabszą drużyną a później odpadnięcie w gr. to szczyt?
- Piti
- Juventino
Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:
Kod: Zaznacz cały
https://www.youtube.com/watch?v=ijHOb2c_39Y
- jarmel
- Redaktor
Heh coś tam tłumaczy Fernando, ciekawe co on sobie wtedy myśli. Przecież to Conte przywrócił go z martwych, jego rad pewnie chętnie by posłuchał tymczasem co ma robić podpowiada mu taki Allegri..Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:Kod: Zaznacz cały
#AllegriOut
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dokladnie bez sprzedazy nie ma co liczyc na mega transfery. Nawet czolowe kluby w Europie tak dzialaja. Gdyby za Vidala mieli przyjsc Pastore/Lamela, Candreva, Morata to bylbym za sprzedaza.Maly pisze:akurat za Vidala mamy dużo - Pogba, Marchisio i Asamoah, do tego był do wyjęcia Guarin chociażby a i z owych 50mln można przeznaczyć nawet 20 na jakiegoś 23 latka i mieć z niego pożytek ;] To na prawdę nie jest utopia bo Vidalów jak mrowków, a i nawet nie trzeba przecież grać ciągle 3 środkowymi box-to-boxamiLordJuve pisze:Czy takich zawodników się sprzedaje? Szczególnie w sytuacji, kiedy nie mamy nikogo w zamian?
powiedz mi ile dał Real za Di Marie? ile Tottenham dał za Bale? ile MU za Ronaldo? ile Liverpool za Suareza? ile Real za Ozila z rocznym kontraktem? piłka to biznes ale trzeba to zrozumieć i nie bać się sprzedawać, nikt nie jest niezastąpiony, poza może jakimś Messim czy Ronaldo
Nie mogę na to patrzeć, nie wierzę w to, że widzę Allegriego prowadzącego trening Juve. Tak z dnia na dzień, jak gdyby nigdy nic Conte zmieniliśmy na Allegriego. Mogliby, wiedząc jaki jest stosunek fanów do Allegriego oszczędzić tego i nie wrzucać tych filmików.Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:Kod: Zaznacz cały

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Zizou_1989
- Juventino
Myslicie ze piłakrze będą bojkotować nowego trenera ?? chyba żart, każdy teraz zaczyna od zera i będą walczyć o miejsce w podstawowej 11Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:Kod: Zaznacz cały

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ostatnie ujęcie:Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:Kod: Zaznacz cały

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Najbardziej zadowolony as Motta :roll:. Nadal nie mogę tego przeboleć, niech jeszcze spierdzielą okno transferowe to już w ogóle będzie cudnie.Bazyliszek pisze:Allegri na 1 treningu, skurczybyk jak dyryguje :lol:Kod: Zaznacz cały
- bendzamin
- Redaktor
A mieliśmy go zmieniać z tygodnia na tydzień albo z miesiąca na miesiąc? Trwa pre-season, Conte (abstrahując od powodów, których nikt z nas tak naprawdę nie zna) odszedł w takim momencie, że kluczowe jest jak najszybsze przekazanie pełni władzy nowemu trenerowi.fazzi pisze:Nie mogę na to patrzeć, nie wierzę w to, że widzę Allegriego prowadzącego trening Juve. Tak z dnia na dzień, jak gdyby nigdy nic Conte zmieniliśmy na Allegriego.
Klubowe władze dokonały właściwego, według siebie, wyboru trenera i to jasne, że nie zmienią m.in. polityki dotyczącej social mediów tylko dlatego, że kibicom nie podoba się postać Allegriego. Zresztą, opór internetowych przeciwników Maksa już słabnie, co widać po łapkach pod kolejnymi filmami z jego udziałem na klubowym kanale. On sam, przyjmując tę posadę w tym momencie, przecież nie spodziewał się, że fani będą go uwielbiać i od pierwszego spotkania zobaczy na stadionie transparenty na swoją cześć.fazzi pisze:Mogliby, wiedząc jaki jest stosunek fanów do Allegriego oszczędzić tego i nie wrzucać tych filmików.
Podziwiam osoby, które wierzą w kolejne bzdury na temat powodów odejścia Conte, pojawiające się w mediach. Tych samych mediach, które nie miały zielonego pojęcia o tym, że Conte miał rzekomo podjąć decyzję o odejściu w niedzielę, a wszystko miało zostać przyklepane w poniedziałek. Do 19:00 we wtorek nie wiedzieli nic, a teraz wiedzą wszystko?
- wojczech7
- Juventino
Alessio i Carrera, jeśli o nich chodzi.Wojtek pisze:Mógłby ktoś napisać dokładnie kto wraz z Conte opuścił Juve? Chodzi mi głównie o Alessio i Carrere.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."