Serie A: MERCATO 2017
- panlider
- Juventino
Spokojnie, żółtki nie są głupsze od Arabów, zaraz wezmą z nich przykład i zaczną pompować kasę do budżetu klubu za pomocą lipnych kontraktów sponsorskich i FFP ominięte. Takie czasy niestety...kawek pisze:Ktoś jest w stanie przedstawic saldo Milanu z tego okna? Jeszcze nie dawno chyba któryś z ich kibiców wyliczal że ze sprzedaży zarobią około 60 mln z tego co pamiętam to cena Kucki była wyzsza anizeli zarobili Bacca też miał być sprzedany definitywnie
Kalinic niby w drodze choć skosni mają znów problem z forma płatności i gwarancjami a ponoć to nie koniec bo pomocnik jeszcze potrzebny
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Raczej wątpię, bo z tego co mi wiadomo, to właściciele Milanu wzięli kredyt na kupno Milanu i transfery. Oni nie mają pieniędzy..
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- panlider
- Juventino
Jak na ludzi bez pieniędzy strasznie nimi szastająLukaszG / DLuGi pisze:Raczej wątpię, bo z tego co mi wiadomo, to właściciele Milanu wzięli kredyt na kupno Milanu i transfery. Oni nie mają pieniędzy..

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- kawek
- Juventino
Widocznie idą na calosc w końcu mają 4 lata na wyrównanie finansow ( a według Bonuca w ciagu 4,lat będzie wygrana w LM) ale i tak jacyś nietypowi skosnipanlider pisze:Jak na ludzi bez pieniędzy strasznie nimi szastająLukaszG / DLuGi pisze:Raczej wątpię, bo z tego co mi wiadomo, to właściciele Milanu wzięli kredyt na kupno Milanu i transfery. Oni nie mają pieniędzy..

Przykład interu pokazuje że nie jest tak pięknie
- gpl88
- Milanista
Niang ma ofertę ze Spartaka 3mln na sezon, 20mln dla Milanu. Dla klubu deal mega ale Francuz się waha, w Milanie ma 800k na sezon... Modlimy się żeby się zgodził.
To zdaje się ja liczyłem, że na transferach out zarobimy 60mln i będzie w pobliżu jeśli Niang zaakceptuje ofertę.
TM nie liczy obowiązku wykupu Lapaduli (11mln), które można śmiało doliczyć no i na wylocie jeszcze wspomniany Niang, Paletta, Sosa, Gomez, Mauri, z których 30 się uzbiera zapewne.
Więc 60-70 raczej będzie.
To zdaje się ja liczyłem, że na transferach out zarobimy 60mln i będzie w pobliżu jeśli Niang zaakceptuje ofertę.
TM nie liczy obowiązku wykupu Lapaduli (11mln), które można śmiało doliczyć no i na wylocie jeszcze wspomniany Niang, Paletta, Sosa, Gomez, Mauri, z których 30 się uzbiera zapewne.
- panlider
- Juventino
Nie liczy, bo to są pieniądze, które nie wpłyną do klubowej kasy w tym sezonie, to chyba logiczne.gpl88 pisze:Niang ma ofertę ze Spartaka 3mln na sezon, 20mln dla Milanu. Dla klubu deal mega ale Francuz się waha, w Milanie ma 800k na sezon... Modlimy się żeby się zgodził.
Nie chcę nic mówić, ale prawdopodobieństwo, że w ostatnie 14 dni mercato sprzedacie 5 piłkarzy za kwotę około 30 mln, jak przez poprzednie 1,5 miesiąca, sprzedając lub wypożyczając 9 zawodników nawet nie dobiliście do tej kwoty, jest raczej niewielkie.
- gpl88
- Milanista
Niang i Paletta raczej odejdą, co do reszty to 50/50. Oczywiście moje szacunki są optymistyczne, szrotu pasuje się pozbyć za wszelką cenę.panlider pisze:Nie liczy, bo to są pieniądze, które nie wpłyną do klubowej kasy w tym sezonie, to chyba logiczne.gpl88 pisze:Niang ma ofertę ze Spartaka 3mln na sezon, 20mln dla Milanu. Dla klubu deal mega ale Francuz się waha, w Milanie ma 800k na sezon... Modlimy się żeby się zgodził.
Nie chcę nic mówić, ale prawdopodobieństwo, że w ostatnie 14 dni mercato sprzedacie 5 piłkarzy za kwotę około 30 mln, jak przez poprzednie 1,5 miesiąca, sprzedając lub wypożyczając 9 zawodników nawet nie dobiliście do tej kwoty, jest raczej niewielkie.
- wagner
- Juventino
Cancelo ląduje w Interze. Wczoraj pożegnał się z kibicami i kolegami z drużyny.
http://www.football-italia.net/108396/c ... e-valencia
http://www.football-italia.net/108396/c ... e-valencia
- Il Fenomeno
- Juventino
mówi się o kwocie ~42 mln.

- panlider
- Juventino
Dobrze, że poszedł do Romy, za kilka lat, jak już będzie topem, będziemy go mogli stamtąd wyciągnąćIl Fenomeno pisze:
mówi się o kwocie ~42 mln.

- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Pepe Reina przechodzi testy medyczne w Milanu donosi Di Marzio, ma być to zapowiedź letniego transferu Donnarummy do PSG.
Reinie wygasa kontrakt latem, więc Milan pozyska go za darmo.
Reinie wygasa kontrakt latem, więc Milan pozyska go za darmo.
Dawniej Virus[Mauro].
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Dla mnie Reina od zawsze byl przereklamowany. Wyjdzie tylko na plus dla Napoli.
Szkoda ze Donnaruma nie dolaczy do nas, ale widac pieniadze juz zawrocily mu w glowie.
Szkoda ze Donnaruma nie dolaczy do nas, ale widac pieniadze juz zawrocily mu w glowie.