LM 14/15 (FINAŁ): JUVENTUS 1-3 Barcelona
- PABLO
- Juventino
Tak z innej beczki. Ci eksperci z tvp i nie tylko widza w barcelonie faworyta... malo tego ze to bedzie dla nich sparing.... pamietacie gre chelsea z barca ? Jak ich odcieli od podan ? Jak chelsea madrze grala taktycznie ? Juve potrafi tak grac... obecny juventus przypomina ten lippiego. Taki przyczajony tygrys ukryty smok. Taka czarna wdowa. Slodka nie winna a tu naglem atak :-). Jak allegri i pilkarze odrobia lekcje to jestem dobrej mysli. Panowie. Messi i spolka yo tez ludzie. Jak messi bedzie szalal to kose mu tak jak uspokajalismy real i final nasz. Szkoda ze to tylko slowa. Ps mam nadzieje ze sedzie nie bedzie za barcelona.... pamietamy co bylo w meczu z realem ? Dobrze ze buffon ryknal... :-) podobala mi sie ta reakcja....
Ps kazdy messi messi a my co gorsi ? Mamy vidala, pogbe, teveza , morate .... do gory leb i jedziemy.... znowu studia przed meczem nie obejrze bo bedzie tylko barca barca i pierdy serduszkami na barce tak jak bylo przed meczem realu. Co to nie real. A tu 1-1 i final nasz...
Ps kazdy messi messi a my co gorsi ? Mamy vidala, pogbe, teveza , morate .... do gory leb i jedziemy.... znowu studia przed meczem nie obejrze bo bedzie tylko barca barca i pierdy serduszkami na barce tak jak bylo przed meczem realu. Co to nie real. A tu 1-1 i final nasz...
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Już nie mogę wysiedzieć w pracy. Nie dość, że stres to jeszcze gorąco jak cholera i nic się nie dzieję...tylko oczekiwanie. Rozum mówi Barca, ale mam nadzieję, że po meczu będzie się mówiło i czytało tylko o Juve !
- krystiank
- Juventino
Podobno kibiców Juve ma byc więcej na tym meczu i to sporoAdiJuve pisze:Podobno na razie kibice Juve dużo bardziej aktywni w Berlinie
https://www.youtube.com/watch?v=R4aQxXLOwMY
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A dlaczego ma być więcej?krystiank pisze:Podobno kibiców Juve ma byc więcej na tym meczu i to sporoAdiJuve pisze:Podobno na razie kibice Juve dużo bardziej aktywni w Berlinie
W onetowskich relacjach piszą, że na mieście można zobaczyć więcej kibiców Barcelony, ale bardziej słychać kibiców Juventusu. Ponoć kibice Barcelony nagrywają wyczyny naszych swoimi smartfonami :lol:
FORZA JUVE!!!
- juvemaroko
- Juventino
AminFeeps pisze:Dziś śniło mi się 4-5, czyli 9. 9 odjąć 6 czyli dzisiejszy dzień to 3, czyli wygramy 2-1. Prosta matematyka nigdy nie zawodzi - ponadto patrzyłem wczoraj w nocy w niebo i ułożył mi się z gwiazd wynik 2-1, pewnik. 6 godzin, FORZA JUVE. Będziemy się cieszyć Panowie i Panie, będziemy.
- KKasia
- Juventino
Pewnie dlatego że Juve jest "gospodarzem".dawid91 pisze:A dlaczego ma być więcej?krystiank pisze:Podobno kibiców Juve ma byc więcej na tym meczu i to sporoAdiJuve pisze:Podobno na razie kibice Juve dużo bardziej aktywni w Berlinie
W onetowskich relacjach piszą, że na mieście można zobaczyć więcej kibiców Barcelony, ale bardziej słychać kibiców Juventusu. Ponoć kibice Barcelony nagrywają wyczyny naszych swoimi smartfonami :lol:
horoskopy :: kumulacja lotto :: szukam korepetytora :: praca Płock
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2015, 20:16 przez KKasia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Długie 12 lat czekania i jesteśmy ponownie w tej niesamowitej bajce.
Fakt, że większość "ekspertów" skazuje nas na porażkę dodaje sił Juventusowi - tak mi się wydaje. Max może przygotować coś niezwykłego na ten finał. Nie wiem co, ale mam takie przeczucie.
Widać było na treningach ile chłopaki pokonywali kilometrów - oni będą fizycznie przygotowani na 110% i tym możemy Barce pokonać. Wybieganiem i pressingiem przez większą część meczu.
Tevez będzie kluczowy - jeśli dobrze wejdzie w mecz i dostanie do pomocy szybkiego Morate coś mogą wykombinować. Będzie to dla nas piękny wieczór jeżeli obrona i przede wszystkim pomoc zdominuje Barcelone taktycznie i fizycznie - wtedy tylko niesamowity Messi może zrobić różnice, ale wtedy będzie to już zależało głównie od szczęścia.
Forza Juve!
Fakt, że większość "ekspertów" skazuje nas na porażkę dodaje sił Juventusowi - tak mi się wydaje. Max może przygotować coś niezwykłego na ten finał. Nie wiem co, ale mam takie przeczucie.
Widać było na treningach ile chłopaki pokonywali kilometrów - oni będą fizycznie przygotowani na 110% i tym możemy Barce pokonać. Wybieganiem i pressingiem przez większą część meczu.
Tevez będzie kluczowy - jeśli dobrze wejdzie w mecz i dostanie do pomocy szybkiego Morate coś mogą wykombinować. Będzie to dla nas piękny wieczór jeżeli obrona i przede wszystkim pomoc zdominuje Barcelone taktycznie i fizycznie - wtedy tylko niesamowity Messi może zrobić różnice, ale wtedy będzie to już zależało głównie od szczęścia.
Forza Juve!
- fekalia
- Juventino
Nie mogę wysiedzieć i nie jestem wstanie nic powiedzieć. Podobne emocje czułem przed finałem MŚ06 i Euro12.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=563499F8
Pieprzeni PeOwcy.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=563499F8
Pieprzeni PeOwcy.
- west88
- Juventino
Oby pierwsze minuty nie były dla nas zimnym prysznicem.
Ciekawy jestem naszego budowania akcji, taktyki-co wymyśli Allegri? Oto jest pytanie!
Prawdę mówiąc emocje dopadły mnie jakąś godzinę temu, temperatura wysoka z każdej strony, ktoś napisał, że nie jesteśmy faworytami i w związku z tym nikt na nas nie stawia-być może, ale ja sobie nie daruję przegranego finału nawet z Barceloną. W piłce były zespoły mające lepszy skład od naszego a w finale się nie znajdowały. Czuję, że wykorzystają tą szanse
Poza tym chyba każdy pragnąłby zobaczyć minę ''fanów'' barcy po przegranym finale-wiecie co mam na myśli, jak czytam komentarze na ich forum to mi się śmiać chce, podobno do przerwy będzie 6-0 a Messi trafi hattricka lewą piętą.
No nic, czas zakończyć historyczny wpis
więc: Do BOJU!!!!!!!
Ciekawy jestem naszego budowania akcji, taktyki-co wymyśli Allegri? Oto jest pytanie!
Prawdę mówiąc emocje dopadły mnie jakąś godzinę temu, temperatura wysoka z każdej strony, ktoś napisał, że nie jesteśmy faworytami i w związku z tym nikt na nas nie stawia-być może, ale ja sobie nie daruję przegranego finału nawet z Barceloną. W piłce były zespoły mające lepszy skład od naszego a w finale się nie znajdowały. Czuję, że wykorzystają tą szanse

Poza tym chyba każdy pragnąłby zobaczyć minę ''fanów'' barcy po przegranym finale-wiecie co mam na myśli, jak czytam komentarze na ich forum to mi się śmiać chce, podobno do przerwy będzie 6-0 a Messi trafi hattricka lewą piętą.

No nic, czas zakończyć historyczny wpis

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To i ja: chcę wrócić kiedyś do tego wpisu i zdać sobie sprawę jak wyglądały moje emocję przed punktem 0 i po nim... Cały dzień tylko jedno w głowie, czuję podniosłość i piłkarską wartość historyczną tego wieczoru.
No nic panowie, życzę najlepszych możliwych emocji i wielkiego widowiska..
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!
PS. A Barzagli da radę ;-)
No nic panowie, życzę najlepszych możliwych emocji i wielkiego widowiska..
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!!!
PS. A Barzagli da radę ;-)
- Ivory
- Juventino
Przy takim rywalu ważne będzie wychodzenie spod pressingu ze swojej połowy: wymiana kilku dokładnych podań oraz wymuszanie fauli przez naszych dwóch napastników. Liczę na sporo dobrych, partyzanckich ataków. Do 25 minuty musimy mieć co najmniej jeden celny strzał na bramkę FCB.
Pamiętam niemal rok temu, jak na forum jedyną sensowną opcją na ławkę wydawał się Prandelli.
Pamiętam niemal rok temu, jak na forum jedyną sensowną opcją na ławkę wydawał się Prandelli.