Sezon 2014/2015
- zbysioJuve
- Juventino
W Neapolu zaś, Atalanta grająca w 10 niespodziewanie objęła prowadzenie, coś niewiarygodnego to co niekiedy Napoli odwala. Doria zaś na kilka minut przed końcem prowadzi z Interem 1-0.
EDIT
Ostatecznie Napoli remisuje, ale jak tak dalej będą grali to występów w LM w przyszłym sezonie będą musieli szukać tylko przez wygranie LE. Na 2 i 3 miejscu status-qwo po wreszcie wygranej Romy i Lazio.
EDIT
Ostatecznie Napoli remisuje, ale jak tak dalej będą grali to występów w LM w przyszłym sezonie będą musieli szukać tylko przez wygranie LE. Na 2 i 3 miejscu status-qwo po wreszcie wygranej Romy i Lazio.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 22:58 przez zbysioJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- cziro
- Juventino
Nie chcą w Neapolu ligi mistrzów, bo robią wszystko żeby się od niej oddalić. Ale jakbym miał wybierać reprezentanta ligi w przyszłym sezonie LM, to wybór między nimi a skrzywdzoną przez los ekipą Garcii, to wybór byłby chyba oczywisty. Doumbią Europy nie podbiją.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ciekawe przetasowania po tej kolejce. Napoli i Fiorentina lecą w dół, Lazio umacnia się na pozycji dającej LM, a na europejskie puchary zaczyna naciskać Sampdoria.
Ja jednak, najwięcej rozrywki do końca sezonu, będę chyba czerpał z wyścigu paraolimpijczyków z Mediolanu.
Ja jednak, najwięcej rozrywki do końca sezonu, będę chyba czerpał z wyścigu paraolimpijczyków z Mediolanu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Lazio ostatnio wymiata, aczkolwiek też im się może przydarzyć wpadka, porażka u siebie z Gryfami to jeszcze nic ale brak 3pkt z Ceseną to już wpadka, ale z taką grą widzę ich na 2 miejscu. Jak Lotito się uprze to nikogo nie sprzeda, rzadko sprzedaje gwiazdy a w kontekście kasy i gry w Lm może tego nie robić.
- pumex
- Juventino
Benitez chyba stwierdził, że jeśli jego zespół nie będzie miał już szans na awans do Ligi Mistrzów dzięki pozycji w Serie A, to zaobserwuje u swoich piłkarzy większą motywację w spotkaniach Ligi Europy, by ją wygrać 
A mówiąc całkiem serio, to co robi Napoli w ostatnich tygodniach to jest po prostu zbrodnia. W ich przypadku walka o udział w przyszłorocznej CL wygląda teraz jakby starali się o puchar kapelana,
Mam wątpliwości co do Lazio - nie wiem czy Lotito i Tare będą potrafili odpowiednio wzmocnić zespół przed Ligą Mistrzów, jeśli się do niej zakwalifikują. By grać w tych rozgrywkach potrzeba zawodników z naprawdę wysokiej półki, a nie (z całym szacunkiem) tylko niezłego Parolo czy przeciętnego Basty. To jednak Napoli sprawia wrażenie klubu, który z rozmachem potrafi wzmocnić swój skład i który w przypadku awansu do 1/8 CL byłby w stanie coś w tej fazie zaprezentować a nie być tylko statystą. Dla Lazio trudno przewidywać coś więcej niż 3-cie miejsce w grupie i dalszą grę w LE.
A dla faperów Andersona: Felipe przedwczoraj przedłużył swoją umowę do 2020 roku i dostał podwyżkę z 800 tys euro do 1,5 mln euro rocznie. Brazylijczyk nie będzie dostępny podczas najbliższego mercato

A mówiąc całkiem serio, to co robi Napoli w ostatnich tygodniach to jest po prostu zbrodnia. W ich przypadku walka o udział w przyszłorocznej CL wygląda teraz jakby starali się o puchar kapelana,
Mam wątpliwości co do Lazio - nie wiem czy Lotito i Tare będą potrafili odpowiednio wzmocnić zespół przed Ligą Mistrzów, jeśli się do niej zakwalifikują. By grać w tych rozgrywkach potrzeba zawodników z naprawdę wysokiej półki, a nie (z całym szacunkiem) tylko niezłego Parolo czy przeciętnego Basty. To jednak Napoli sprawia wrażenie klubu, który z rozmachem potrafi wzmocnić swój skład i który w przypadku awansu do 1/8 CL byłby w stanie coś w tej fazie zaprezentować a nie być tylko statystą. Dla Lazio trudno przewidywać coś więcej niż 3-cie miejsce w grupie i dalszą grę w LE.
A dla faperów Andersona: Felipe przedwczoraj przedłużył swoją umowę do 2020 roku i dostał podwyżkę z 800 tys euro do 1,5 mln euro rocznie. Brazylijczyk nie będzie dostępny podczas najbliższego mercato

- AdiZ
- Juventino
Oj pumex'ie wątpliwości miałeś pewnie także jak i większość tego forum odnoście startu w LE Torino. Większość skreśliła Toro na starcie a zaprezentowali się bardzo fajniepumex pisze:Mam wątpliwości co do Lazio - nie wiem czy Lotito i Tare będą potrafili odpowiednio wzmocnić zespół przed Ligą Mistrzów, jeśli się do niej zakwalifikują. By grać w tych rozgrywkach potrzeba zawodników z naprawdę wysokiej półki, a nie (z całym szacunkiem) tylko niezłego Parolo czy przeciętnego Basty. To jednak Napoli sprawia wrażenie klubu, który z rozmachem potrafi wzmocnić swój skład i który w przypadku awansu do 1/8 CL byłby w stanie coś w tej fazie zaprezentować a nie być tylko statystą. Dla Lazio trudno przewidywać coś więcej niż 3-cie miejsce w grupie i dalszą grę w LE.

Napoli tak się wzmacniało że przepadło w eliminacjach do LM. Nie widzę tego rozmachu. To żaden wyznacznik. Lotito i jego ludzie robią dobrą robotę na pewno znowu znajdą jakiś piłkarzy za którymi pół europy będzie się oglądać. Niech wszystko zweryfikuje boisko.
A nawet dla Serie A 3 miejsce Lazio w grupie LM i przebrniecie 1 cz 2 faz LE będzie lepszy niż odpadniecie zaraz w 1/8 LM.
- wagner
- Juventino
I jeśli zdobędzie jeszcze jedna bramkę to będzie najlepszym Polakiem w historii w strzelonych golach w jednym sezonie/ Nie przypominam sobie Polaka który strzelił więcej niż 7 bramek. Ostatnim był Boniek ?Dragon pisze:Kamil Glik i 7 gol w sezonie... tyle co ma Pogba i MorataSzykuje się jakiś rekord najbardziej bramkostrzelnego obrońcy w 1 sezonie w Serie A?
- annihilator1988
- Juventino
Ktokolwiek go kupi, z myślą o pierwszym składzie, straci. Remember the name
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Bardziej mnie bawi wyjazdowy remis Parmy (1-1) do gorszej części MediolanuTyrael pisze:Zeby bylo smieszniej Verona prowadzac z Cesena 3:0 w 12 min traci 3 bramki. ciekawa kolejka oj... ciekawa.

- Wojtek
- Juventino
DokładnieMehehehe pisze:Bardziej mnie bawi wyjazdowy remis Parmy (1-1) do gorszej części MediolanuTyrael pisze:Zeby bylo smieszniej Verona prowadzac z Cesena 3:0 w 12 min traci 3 bramki. ciekawa kolejka oj... ciekawa.

- Cabrini_idol
- Juventino
Toni walczy o króla. 2 gwoździe dzisiaj
do repry go, mowie poważnie
. Albo nie, bo mógłby tak zawstydzic bombardierow Immobile i Zaze, ze Ci mogliby juz sie nigdy nie odblokowac .