Serie A (38): JUVENTUS 3-1 Atalanta [DPL na meczu!!!]
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Też mnie to ciekawi. Padła jakaś informacja, chyba nie była zbyt optymistyczna.rupieć pisze:QPR po prostu. :-D Genialny dzień, tylko ktoś musi wyjaśnić co gadał Agnelli i za co te gwizdy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Racja, to dlatego tak.kaczy19FJ pisze:Nie zapomnicie że jeszcze został finał IC. Zapewne tam będzie pożegnanie Del Piero, bo to nie jest jego ostatni mecz.
Ale co z niespodzianką

- LordJuve
- Juventino
Pożegnanie Del Piero na wyjeździe, poza jego domem, miastem i stadionem? Kpina...:lol:mateelv pisze:Racja, to dlatego tak.kaczy19FJ pisze:Nie zapomnicie że jeszcze został finał IC. Zapewne tam będzie pożegnanie Del Piero, bo to nie jest jego ostatni mecz.
Ale co z niespodzianką
Niespodzianka? A co byś chciał...wielkie, czekoladowe jajo od Kinder.

Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 17:55 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vojtimar
- Juventino
Na boisku było fajnie, ale jednak spodziewałem się więcej. Łzy prawie popłynęły przy wręczeniu pucharu. Ładna runda Alexa dookoła boiska, ale liczę na porządne pożegnanie po finale CI z Napoli. Najlepiej mecz po zakończeniu sezonu z innymi legendami które nie dostały swoich, zasłużonych pożegnań (Nedved, Camor, Treze)
30!!!
30!!!
Z Juve na dobre i złe!
- StaryDobryNedved
- Juventino
Opisze mi ktoś co się działo po meczu? Bo mój net dzisiaj pobił wszystkie rekordy i prawie żadna transmisja mi się nie chciała włączyć, a jak już dorwałem jedną to ścinała się co chwila. Z góry dzięki.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
hłe hłe hłeLordJuve pisze:Pożegnanie Del Piero na wyjeździe, poza jego domem, miastem i stadionem? Kpina...:lol:mateelv pisze:Racja, to dlatego tak.kaczy19FJ pisze:Nie zapomnicie że jeszcze został finał IC. Zapewne tam będzie pożegnanie Del Piero, bo to nie jest jego ostatni mecz.
Ale co z niespodzianką
Niespodzianka? A co byś chciał...wielkie, czekoladowe jajo od Kinder.

Niby wszystko fajnie, ale czegoś brakuje. Może coś zorganizują dla Alexa pożegnalnego poza całymi rozgrywkami, oby.
- Kuben
- Juventino
Mecz na stojąco. Atalanta coś próbowała ale nie dzisiaj, nie w taki dzień.
Grande Juve!
City z mistrzostwem!
hah
Grande Juve!
City z mistrzostwem!

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- karosznurek
- Juventino
Mecz sam w sobie był prowadzony w dość wolnym tempie, jedynie martwi kontuzja Chielliniego. Grande Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jakoś to będzie. Zobaczyć po tylu latach Del Piero podnoszącego puchar - bezcenne. Kto by pomyślał przed tym sezonem, że tak to się skończy? Naprawdę trzeba się cieszyć. Myślę, że dla Del Piero to najlepszy czas by pożegnać się z Juventusem. Doprowadził nas z powrotem na szczyt, mission complete :-D Gratulacje
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 18:13 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!