Serie A (20): JUVENTUS 2-1 Udinese
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
1. Uderzenie głową, które dobił Matri.Corcky pisze:Świetne byłyby jakby gola co najmniej wpakował. Fajnie uderzył główką, ale poza tym zrobił coś konstruktywnego?
2. Podanie otwierające do Estiego, po którym znalazł się on w sytuacji sam na sam.
3. Kapitalna dogranie do Lichta, który zmaścił idealna sytuację.
4. Rzuty wolne z bliska wypracowane po faulach na nim.
5. Walka o piłkę przy 16 i wyłuskanie jej przynajmniej dwukrotnie.
Mało?
Edit:
Poprzednik mnie ubiegł
- mateo369
- Juventino

takie wypowiedzi ze strony zawodników czy trenera mnie nie dziwią, ba nawet ciszą, ale wśród kibiców? dlaczego boicie się nazywać rzeczy po imieniu? Panie i Panowie - walczymy o mistrzostwo! CL to tylko premia za nie.zoff pisze:Ale zachowajmy spokój, chciałbym stwierdzić w maju, że to zwycięstwo okazało się kluczowym pojedynkiem o Champions League 8)
meczu niestety nie oglądałem, na szczęście za 15 minut powtórka na C+ GOL:)
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- pablo1503
- Juventino

Racja, Fabio zagrał bardzo fajny mecz. Chyba najlepszy od powrotu na boisko, ale trzeba też zanotować wiele głupich strat, gdzie obrońcy zabierali mu piłkę jak dziecku. Gdyby Conte nie zdjął go tak szybko, to może by coś ustrzelił.Negri pisze:1. Uderzenie głową, które dobił Matri.Corcky pisze:Świetne byłyby jakby gola co najmniej wpakował. Fajnie uderzył główką, ale poza tym zrobił coś konstruktywnego?
2. Podanie otwierające do Estiego, po którym znalazł się on w sytuacji sam na sam.
3. Kapitalna dogranie do Lichta, który zmaścił idealna sytuację.
4. Rzuty wolne z bliska wypracowane po faulach na nim.
5. Walka o piłkę przy 16 i wyłuskanie jej przynajmniej dwukrotnie.
Mało?
Edit:
Poprzednik mnie ubiegł

- Hubercik19juve
- Juventino

Co do Fabio to ja nic nie mam podoba mi się jego styl gry tak samo jak Mirko A jeżeli chodzi o Martiego to stylem przypomina mi Inzaghiego To typowy lis pola karnego Ale i tacy są potrzebni w Juve i póki on będzie reprezentował te barwy poty będę wierzył że będzie wzmocnieniem a nie osłabieniem tego zespołu 
"Kto ma zaszczyt nosić tę koszulkę, pozostaje jej lojalny do końca choćby nie wiem co, oraz nosi ją w sercu jako przepiękne wspomnienie."
Eugenio Canfari
Eugenio Canfari
- rh
- Juventino

dla mnie najwiekszym dramatem jest patrzec na gre Esti. Szczerze mowiac nie nadaje sie na Juve. jedna na 10 wrzutek mu najdzie a do tego kompletny platfus w nogach w sytuacjach bramkowych. to bardzo irytujace bo moga przyjsc mecze kiedy bedziemy mieli wlasnie ta jedna sytuacje w meczu a ten i tak ja zwali. Nawet gdy strzelil swoja pierwsza bramke dla Juve to i tak wygladalo to na przypadek. Cenie jego walecznosc ale facet powinien po sezonie pojsc na wypozyczenie. moze z czasem do czegos sie nada ale nie teraz.
ciezko sie patrzy na gre Matriego bo tez potrafi duzo zwalic ale w jego przypadku przynajmniej wiadomo ze potrafi strzelic blisko 20 bramek w sezonie. poza tym jak jest w formie to po prostu jest najlepszym naszym napastnikiem.
ciezko sie patrzy na gre Matriego bo tez potrafi duzo zwalic ale w jego przypadku przynajmniej wiadomo ze potrafi strzelic blisko 20 bramek w sezonie. poza tym jak jest w formie to po prostu jest najlepszym naszym napastnikiem.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
@rh po raz 50siąty - Estigarribia jest tylko wypożyczony do Juve. Jeśli go nie wykupimy, to jak najbardziej może iść na wypożyczenie... do innego klubu.
Wczorajsze sędziowanie to dramat.
MITRA MATRI TATATATATATATATATATA !!!!!!!!!
Wczorajsze sędziowanie to dramat.
2-1, 4-2 najważniejsze są 3 pkt.ketraB pisze:Czy wynik odzwierciedla grę?
MITRA MATRI TATATATATATATATATATA !!!!!!!!!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- rh
- Juventino

[quote="jackop"]@rh po raz 50siąty - Estigarribia jest tylko wypożyczony do Juve. Jeśli go nie wykupimy, to jak najbardziej może iść na wypożyczenie... do innego klubu.
wiem ze jest wypozyczony co nie zmienia faktu ze jest zbyt slaby jak na gre w wielkim klubie. Jestem za tym zeby go wykupic i wypozyczyc do mniejszego zespolu bo w seriea moze pograc.
wczorajszy mecz pokazal jak wazny dla zespolu jest Marchisio. Daje gwarancje stabilnosci w srodku. Mozna odniesc wrazenie ze bez niego Vidal i Pirlo troche sie mecza.
wiem ze jest wypozyczony co nie zmienia faktu ze jest zbyt slaby jak na gre w wielkim klubie. Jestem za tym zeby go wykupic i wypozyczyc do mniejszego zespolu bo w seriea moze pograc.
wczorajszy mecz pokazal jak wazny dla zespolu jest Marchisio. Daje gwarancje stabilnosci w srodku. Mozna odniesc wrazenie ze bez niego Vidal i Pirlo troche sie mecza.
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ależ wychodzą! kontry dla rywaliit doesn't matter pisze:Czy tylko mnie dzis denerwuje kombinowanie przy kornerach z ktorego to kombinowania nic de facto nie wychodzi? :lol:
Mam to samo skojarzenie. Cały sezon ma świetny, ale wczoraj na tle takiego rywala wypadł koncertowo.Vimes pisze: Barzagli zaczyna przypominać Cannavaro z mistrzostw świata w 2006 roku. Po prostu jest świetny.
To jaja jakieś prawda?pablo1503 pisze:Widzieliście oceny na goal.com?
Giaccherini - 5.5
Vidal - 7.0![]()
Pirlo - 6.5
Barzagli - 6.0![]()
![]()
Wygraliśmy bardzo ciężki i bardzo znaczący dla układu tabeli mecz. Jestem bardzo szczęśliwy. Tak naprawdę Udine nie postawiło nam jakiś bardzo wymagających warunków. Najgroxniejsze akcje mieli po naszych błędach. Zresztą gol padł po strcie piłki Vidala, który jak wszyscy zgodnie stwierdzili, był bardzo ,,pod formą''.
Cieszę się, że potrafiliśmy zaregować na gola Udine. Przypomnę, że na naszym stadionie dfo remisu doprowadzały: Bologna, Genoa i Cagliari, mimo to nie potrafiliśmy strzelić decydującej bramki.
Zmiana Conte (<---Quagliarella ------>Marchiso) bardzo mnie zmartwiła, ale jednak Antionio nosa
Dobry mecz Buffona, Fabio, Pirlo, Giaccha, Chielliniego, reszta w normie. Matriego ratują gole, z tego jest rozlicznany. Na minus na pewno Bonucci, Esti (asysta świetna, ale jużnie latał tak jak z romą) i Vidal.
Bonucci na ławkę, Caseres na lewą, Giorgio na środek i jedziemy. Lichy nam się powoli zapowietrza
Liczę na jakieś wpadki naszych rywali.
Martwi mnie, że gramy już we wtorek. Trochę szybko, zważywszy na fakt, że na takiej murawie jak wczoraj, traci się więcej sił niż zwykle.

- kdzr
- Juventino

Mały offtopik- Amaurus w pierwszym składzie Fiorentiny w meczu ze Sieną ! : D
kolego- nie mały offtopik tylko jest do tego odpowiedni temat http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 221#604221 tym razem ostrzeżenie słowne. /Dragon
kolego- nie mały offtopik tylko jest do tego odpowiedni temat http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 221#604221 tym razem ostrzeżenie słowne. /Dragon
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- deszczowy
- Juventino

3 wygrane mecze, awans do półfinału CI, już legendarny gol DP, bilans bramkowy trzech spotkań 7-1 dla nas. No no no.
A ja tylko byłem przez tydzień w szpitalu (nie, dowcipnisie, nie psychiatrycznym).
PS. Fajnie, że Matri urwał wczoraj.
A ja tylko byłem przez tydzień w szpitalu (nie, dowcipnisie, nie psychiatrycznym).
- typkens
- Juventino

Mnie uwiódł Chiellini - gość na każdym kroku pokazuje, że futbol to nie warcaby. Może czasem trochę nieodpowiedzialnie, ale grać ciałem potrafi 
Oprócz tego Barzagli - profesor. Wczoraj chyba żadnego błędy nie popełnił. Do tego raz czy dwa bardzo fajnie podał prostopadłą piłkę. Bonucci powinien się od niego uczyć.
I wczorajszy mecz Vidala chyba najgorszy w tym sezonie. Może to ta murawa?
Oprócz tego Barzagli - profesor. Wczoraj chyba żadnego błędy nie popełnił. Do tego raz czy dwa bardzo fajnie podał prostopadłą piłkę. Bonucci powinien się od niego uczyć.
I wczorajszy mecz Vidala chyba najgorszy w tym sezonie. Może to ta murawa?
- dav3d
- Juventino

I to wszystko w naszym ulubionym styczniudeszczowy pisze:3 wygrane mecze, awans do półfinału CI, już legendarny gol DP, bilans bramkowy trzech spotkań 7-1 dla nas. No no no.
topboxing.pl zapraszam 
- ManiekJuve91
- Juventino

tymczasem inter przegrywa z lecce