Szczecin - wspólne wypady na mecze
- Dzięcioł
- Juventino
Oj tam, oj tam. Sisman, każdy zasługuję na drugą szansę.sisman pisze:wole oglądać mecz w livescore niż iść do Longa.Dzięcioł pisze:Wczoraj po Waszym wyjściu, Pan Jacek w ramach "zadośćuczynienia" postawił kolejkę Woodforda z Colą. Na rewanż mimo wszystko proponuję Kickera. Chyba, że w Kickerze będę puszczać mecz Barcelony z Paryżanami. Wtedy pozostaje nam Longbridge i odpowiednio wcześniejsza rezerwacja z wyraźnym akcentem na punktualność transmisji.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- sisman
- Juventino
Pierwszy raz widziałem Cię na meczu z nami, a my już kilka razy w poprzednich sezonach byliśmy w longu i za każdym razem były jakiejś problemy, poza tym jestem człowiekiem przesadnym, ten bar przynosi nam pecha :-D
Day after day I'm getting better and better.
- JuveQL
- Juventino
Potwierdzam:sisman pisze:wole oglądać mecz w livescore niż iść do Longa.

Po pierwsze - kolejny raz zostaliśmy zlekceważeni w tym pubie i żadne łótfordy z kolom tego nie uratują (zwłaszcza, że nie dostąpiłem tego zaszczytu

Po drugie, podobnie jak sisman czuję, że ten pub przynosi nam pecha.
Proponuję tradycyjnie Sport Bar lub faktycznie wypróbować Kicker Pub, o ile faktycznie będziemy mieli pewność co do transmisji.
- Dzięcioł
- Juventino
Ale mnie potyraliście...wyjaśnijmy sobie jedno, nie jest tak że bronię właściciela Longbridge'a, ale nie skreślam tej knajpy definitywnie. W Sportbarze, z tego co wiem są jakieś problemy z nieuregulowanymi płatnościami za dekoder i podobno ostatnio puszczają tylko jeden mecz LM. A Kickera proponowałem już na wtorkowy mecz. Co do darmowych drynów, nikt nikogo nie wyganiał do domu po końcowym gwizdku.
A mecz w Waszym gronie, mimo wyniku, oglądało mi się przyjemnie. Jestem przekonany, że gdybym oglądał go samemu w domu, byłbym zdecydowanie bardziej zdołowany i przygnębiony. Mam nadzieję na więcej takich akcji.
Piona!
A mecz w Waszym gronie, mimo wyniku, oglądało mi się przyjemnie. Jestem przekonany, że gdybym oglądał go samemu w domu, byłbym zdecydowanie bardziej zdołowany i przygnębiony. Mam nadzieję na więcej takich akcji.
Piona!
- marioz
- Juventino
Musimy wcześniej wybadać sytuację i dowiedzieć się czy sportbar działa już normalnie czy leci w kulki.
Jeśli Kicker będzie puszczać nasz mecz na pewno to chyba lepiej tam się wybrać.
Co do longa... No niby fajnie, ale doszło do mnie że ten lokal jest naprawdę pechowy... Raz robiłem tam rezerwację i nogę złamałem;/
Dobra! To kto rezerwuje mecz na środę?;]
Jeśli Kicker będzie puszczać nasz mecz na pewno to chyba lepiej tam się wybrać.
Co do longa... No niby fajnie, ale doszło do mnie że ten lokal jest naprawdę pechowy... Raz robiłem tam rezerwację i nogę złamałem;/
Dobra! To kto rezerwuje mecz na środę?;]
Bez popity! 

- tequila1986
- Juventino
ok, mój głos leci na Kickera. a co, niech ma szansę, a rezerwację zostawiamy, temu, kto jako pierwszy krzyknął "Kicker"
ale ten pech co do Longa - też zaczynam w to wierzyć O.O. 3 mecze tam oglądałem (CI z Napoli, SA Cagliari, LM Bayern) i 2 z nich były w dupę.
Nie skreślajmy Longa, jak już będziemy mieli Majstra zapewnionego można się tam wybrać

ale ten pech co do Longa - też zaczynam w to wierzyć O.O. 3 mecze tam oglądałem (CI z Napoli, SA Cagliari, LM Bayern) i 2 z nich były w dupę.
Nie skreślajmy Longa, jak już będziemy mieli Majstra zapewnionego można się tam wybrać

- BIANCONERI
- Juventino
Nie było mnie ostatnio na meczu, ale z tego co słyszałem na temat waszych problemów mogę bez większej przesady stwierdzić, że long zostaje definitywnie skreślony. Była rezerwacja, a facet dał dupy i kazał wam czekać stawiając wyżej jakiś manych, którzy tejże rezerwacji nie mieli. Sport bar ma swoje problemy, ale jeżeli już przyjmowali rezerwację nigdy nie robili problemów z obejrzeniem meczu i mam sporą nadzieję, że właśnie tam obejrzymy rewanż z Bayernem. Jutro do nich przedzwonię licząc na to, że opłacili abonament dając nam w ten sposób pewność obejrzenia CAŁEGO meczu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BIANCONERI
- Juventino
Rezerwacja na bayern zrobiona. Czekam na listę chętnych.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- sisman
- Juventino
a dlaczego nie multikino? http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... c&start=15 8)BIANCONERI pisze:Nie było mnie ostatnio na meczu, ale z tego co słyszałem na temat waszych problemów mogę bez większej przesady stwierdzić, że long zostaje definitywnie skreślony. Była rezerwacja, a facet dał ### i kazał wam czekać stawiając wyżej jakiś manych, którzy tejże rezerwacji nie mieli. Sport bar ma swoje problemy, ale jeżeli już przyjmowali rezerwację nigdy nie robili problemów z obejrzeniem meczu i mam sporą nadzieję, że właśnie tam obejrzymy rewanż z Bayernem. Jutro do nich przedzwonię licząc na to, że opłacili abonament dając nam w ten sposób pewność obejrzenia CAŁEGO meczu.
Day after day I'm getting better and better.
- JuveQL
- Juventino
Masz rację, rezerwacja na 70 osób w Multikinie potwierdzona. Widzimy się o 20 przed Galaxy. Jak się uda, przemyce w nogawkach chrupki, słonecznik i orzeszki. Ale nie chcę chłopaki nic obiecywać, bo różne rzeczy dzieją się na bramkach!
Sisman, wiem że z lisowa jesteś i zazdrościsz bo nie masz ale nie zniechęcaj innych. (
)

Sisman, wiem że z lisowa jesteś i zazdrościsz bo nie masz ale nie zniechęcaj innych. (

JestemBIANCONERI pisze:Rezerwacja na bayern zrobiona. Czekam na listę chętnych.

- Dzięcioł
- Juventino
Myślałem, że sprawdzimy Kickera...zwłaszcza, że wybrali nasze spotkanie jako to, które serwują swoim gościom: https://www.facebook.com/KickerPub/photos_stream . Knajpa jest na Starym Nowym Mieście, ceny ciekawe. BIANCONERI jesteś pewien, że w SportBarze zaległości zostały uregulowane?? Nie chciałbym na prędce zamawiać taryfy i ewakuować się do Kickera, bo w Sporcie mają tylko jeden kanał eNki, a akurat nie jest to ten, na którym puszczają mecz Juve...
- cashman
- Juventino
Tydzien temu na meczu z Bayernem w Sportbarze polecieli przysłowiowo w konia. Miałem rezerwacje na mecz Juve czekałem 15min, aż mi pokaża loże,gdzie będe mogł oglądnąć mecz, aż o 20;38 sie dowiedziałem, że go nie puszcza i głupie tłumaczenia. Robią rezerwacje oraz chcą mieć klientów to niech zapłacą tak jak ma być i problem z głowy. Dobrze, że blisko miałem do kumpla i u niego oglądaliśmy. Co nie zmienia faktu, że szkoda ryzykować, żeby tam iść. Myślę, że Kicker byłby dobrą opcją lub też Masters Club na Śląskiej, można by było wypróbować lub może ktoś wie jak tam jest, bo z tego co jest napisane na Facebooku to na mecz Juve - Bayern mają rezerwacje.
- BIANCONERI
- Juventino
Dzwoniłem przed chwilą do sport baru i powiedziano mi, że nie mają już żadnych problemów z dekoderami tak więc puszczą oba mecze.