Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 12:35

Deschamps nie odejdzie ot tak z OM bo to też klub który ma w sercu. Del Neri nie ma jaj i się sam nie zwolni a Marotta mówi że go obserwuje :angry: a Moratti wiedział co robić z Benitezem a przegranych meczów mieli mniej..

Co do Beniteza to jestem ciekaw czy by chciał nas poprowadzić. Żądny zemsty może miałby motywację.. ale jego metody treningowe, siłownia i "a teraz wariant nr 1281" mówią mi że nie wolno go zatrudnić.

Capello? Też nie, trener tyran nawet śmiać się nie wolno było na treningach jak raz czytałem.

Conte? Jakby chociaż w Serie A ze 2 lata pracował to może na jakiś czas.. teraz nie ma co w ogóle rozważać tej kandydatury.

Potrzebujemy trenera który miał już jakieś sukcesy, to jest priorytet.

W tej chwili widzę tylko 2 kandydatury: Rijkaard i O'Neill. Nie wiem czy zmotywują naszych chłopaków, czy ogarną to bagno. Ale od Del Neriego na bank będą lepsi. Są wolni, niech nasz klub zacznie działać!

Z Juve na dobre i złe!
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 12:38

Capello? Też nie, trener tyran nawet śmiać się nie wolno było na treningach jak raz czytałem.
"Po pierwsze – primo – przyszliście tu do pracy, a nie na papierocha, pogaduchy i strojenie głupich min"

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 12:51

5 lat temu sobie coś obiecałem. Dzisiaj na wskutek blamaży, porażek i łez mówię: Don Fabio wróć...

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 12:58

it doesn't matter pisze:
"Po pierwsze – primo – przyszliście tu do pracy, a nie na papierocha, pogaduchy i strojenie głupich min"
Nie rozumiesz, praca pracą, to jest Juve a nie jakiś spadkowicz, ale on zabierał radość z gry. Rozumiem że Ty w pracy/szkole masz cały czas smutną lub złą minę?

Z Juve na dobre i złe!
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:06

zoff pisze:Luigi Del Neri zrezygnował z posady. Tak twierdzi przynajmniej Moggi na swoim facebooku.

Jest tragicznie.
Zartujesz?

Jesli tak, to nic dobrego Nas nie czeka. Mimo, ze ostatnia - kiepska forma pilkarzy, to raczej jego wina (Ci pilkarze, pokazali, ze potrafia grac w rundzie jesiennej), zamiana trenera w polowie sezonu to tragedyja ; /

Jedynie bylbym w stanie przelknac Lippiego. Jesli nie on, to nikt.

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:08

Może ktoś podać linka do tego Facebooka Moggiego ? Bo jakoś nie mogę go znaleźć, widzę kilka profili ale na żadnym nie ma wzmianki o Del Nerim

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:12

Wątpię, że to prawda, ale byłoby pięknie. Gorzej, niż teraz być nie może, więc zmiana trenera nie jest wcale taka zła.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:17

Przecież to chyba był żart/ironia. Moggi i facebook? Jakoś mi się to nie łączy :smile:

#AllegriOut
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:18

Antichrist pisze:Gorzej, niż teraz być nie może
zdziwiłbyś się, oj zdziwił :P coś mi się wydaje, że nasi zawodnicy własnie takie podejście mają po każdym meczu :smile:

Tylko DD lub Capello

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:21

jakku1 pisze: Jedynie bylbym w stanie przelknac Lippiego. Jesli nie on, to nikt.
Jeśli nie on to Cappello bądź Hiddink. Zresztą Lippi miał niegdyś do czynienia z zupełnie inną drużyną - ostatnio z reprezentacją sobie w ogóle nie poradził.

Mnie szlag trafia, kiedy w kontekście kolejnego szkoleniowca Juve wymienia się takie nazwiska jak Spalletti, Vialli, Conte... Naprawdę nie potrafię pojąć, to przekracza wszelkie granice, że dorośli ludzie, niby wykształceni, którzy zarabiają krocie, nie potrafią podejmować tak oczywistych decyzji.

Szczerze mam nadzieję, że Agnelli posłucha kibiców i zdecyduje się na zatrudnienie Moggiego - tylko ten człowiek jest w stanie wyprowadzić nas na prostą. Oczywiście to nie jest jedyny środek, jaki musimy powziąć - potrzeba trenejro z prawdziwego zdarzenia i hajsu, bo jak to mówią, z pustego i Salomon nie naleje...

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:25

WojtinhoFCJ pisze:
it doesn't matter pisze:
Nie rozumiesz, praca pracą, to jest Juve a nie jakiś spadkowicz, ale on zabierał radość z gry. Rozumiem że Ty w pracy/szkole masz cały czas smutną lub złą minę?
Ale co mnie obchodzi ich radosc z gry. fakty sa takie a nie inne, przez 2 miesiace A.D. 2011 przegralismy wiecej meczów niz z Capello przez dwa sezony. Widocznie w Juventusie nie moze byc luznej atmosfery na treningach, bo pozniej odbija sie to na pozycji w lidze. A samą radoscią z gry to my 3 gwiazdki nie dopniemy nigdy.

Owszem, zaraz mi napiszesz ze i material ludzki nie jest taki jak za czasów Don Fabio, i tutaj sie zgodze. Ale jak pokazały mecze z Milanem, Interem czy tez pare innych spotkan z tego sezonu, z dzisiejszego Juve mozna wyciaganac o wiele wiecej niż pokazuje to tabela Serie A. Nie mowie o Scudetto, ale chocby o zajeciu miejsca na podium tych rozgrywek. Dziwnie jestem przekonany ze z Capello na ławce Juve byloby zupelnie w innym miejscu niż teraz.

Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:27

jarmel pisze:Moggi i facebook? Jakoś mi się to nie łączy :smile:
Dlaczego?
jakku1 pisze:
zoff pisze:Luigi Del Neri zrezygnował z posady. Tak twierdzi przynajmniej Moggi na swoim facebooku.

Jest tragicznie.
Zartujesz?

Wpis o rezygnacji z posady Don Luciano napisał ok. 11.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:28

mrozzi pisze:
jakku1 pisze: Jedynie bylbym w stanie przelknac Lippiego. Jesli nie on, to nikt.
Jeśli nie on to Cappello bądź Hiddink. Zresztą Lippi miał niegdyś do czynienia z zupełnie inną drużyną - ostatnio z reprezentacją sobie w ogóle nie poradził.

Mnie szlag trafia, kiedy w kontekście kolejnego szkoleniowca Juve wymienia się takie nazwiska jak Spalletti, Vialli, Conte... Naprawdę nie potrafię pojąć, to przekracza wszelkie granice, że dorośli ludzie, niby wykształceni, którzy zarabiają krocie, nie potrafią podejmować tak oczywistych decyzji.

Szczerze mam nadzieję, że Agnelli posłucha kibiców i zdecyduje się na zatrudnienie Moggiego - tylko ten człowiek jest w stanie wyprowadzić nas na prostą. Oczywiście to nie jest jedyny środek, jaki musimy powziąć - potrzeba trenejro z prawdziwego zdarzenia i hajsu, bo jak to mówią, z pustego i Salomon nie naleje...
Hiddink - tak, ale uwazam, ze to niemozliwe. Do Capello nie mam przeonania. Raz - z Angolami sobie kompletnie nie radzi. Dwa - z Nami, mimo tak poteznej ekipy, dwa razy odpadl w cwiercfinale LM. No i jeszcze ten antyfutbol na 1:0.

Z bardziej realnych celow, najlepszy bylby Lippi. Deschamps to bylby takze dobry wybor, ale on nie zostawi w polowie sezonu Marsylii, ktora walczy o mistrzostwo i gra jeszcze w LM. Jesli juz, to bylby do wyciagniecia po sezonie.

Oczywiscie to wszystko pisze zakladajac, ze Del Neri faktycznie sie poda do dymisji i bedziemy szukac nowego trenera. Co przeciez pewne wcale nie jest, a raczej mimo roznych plotek, bardziej prawdopodobne wydaje sie, iz dalej bedzie pelnil role Naszego trenera.

Edit: @Zoff
No coz... Sam nie wiem, co o tym myslec. Zobaczymy...
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2011, 13:30 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:28

jarmel pisze:Mhm, szczególnie po tym jak go potraktowano po wyciągnięciu nas z Serie B oraz w obliczu tego burdelu jaki tutaj jest do ogarnięcia.
Radzę poczytać wypowiedzi Deschampsa, który kajał się jak piesek przed mediami, że drugi raz by nie tupnął nóżką przed zarządem Juve i dla niego powrót do Turynu to bardzo miła opcja.
Zresztą - jak Marsylia nie zakwalifikuje się do LM, nic by go nie trzymało we Francji.
zoff pisze:
jarmel pisze:Moggi i facebook? Jakoś mi się to nie łączy :smile:
Dlaczego?
jakku1 pisze:

Jest tragicznie.
Zartujesz?

Wpis o rezygnacji z posady Don Luciano napisał ok. 11.
Synek, nie ośmieszaj się:
"Questa pagina NON è UFFICIALE è solo un luogo per fans e ammiratori del più grande esperto di calcio italiano. Qualora Luciano Moggi (o chi per lui) volesse il controllo della pagina ci contatti scrivendo a moggifanpage@gmail.com"

Newsy z pudelka też będziesz wrzucał?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 27 lutego 2011, 13:38

Ranieri jest wolny ze swoim 4-4-2.

Zablokowany