Stroje na sezon 2011/2012
- francois
- Juventino
Koszulki Barcy są wg mnie beznadziejne. Całe Nike :roll:
Szkoda, że logo UNICEFU nie dali na spodenki...
Szkoda, że logo UNICEFU nie dali na spodenki...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Dokładnie. Fortepian z normalnie wkomponowanym logo BetClick'u jeszcze ujdzie, ale proponowane koszulki wyjazdowe to jakaś kpina. Ja w podobnej koszę trawę na działce i potem palę grilla<<W@jTEk>> pisze:Jak dla mnie to mogą być te fortepiany, chce tylko żeby tego logo jakoś fajnie wkomponowali a nie dolejali jak w paincie

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ja odnośnie drugich stroi - czy nie będą ciemne przypadkiem jeśli wzorem lat ubiegłych obecne drugie będą trzecie?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pumex
- Juventino
Hmmm... trafna uwaga. Kij ich tam wie... W każdym bądź razie te proponowane są... takie... prowincjonalne (?)Maly pisze:ja odnośnie drugich stroi - czy nie będą ciemne przypadkiem jeśli wzorem lat ubiegłych obecne drugie będą trzecie?

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak było zawsze o czym wspominałem wcześniej z resztą nie tylko ja. Dlatego też spodziewałbym się wyjazdowego w innym kolorze niż biały, chyba, że Nike planuje nam dać 3 komplety stroiMaly pisze:ja odnośnie drugich stroi - czy nie będą ciemne przypadkiem jeśli wzorem lat ubiegłych obecne drugie będą trzecie?

- pan Zambrotta
- Juventino
- danielos511
- Juventino
No naprawde jeśli któraś z tych koszulek wyzej wymienionych okazała by się tą prawdziwą to aż chec jej kupiec by urosła o 100%. Nike by sie postarało. Ale moim zdanie zbyt piękne by było prawdziwe. :roll:
FORZA JUVENTUS!!!
- 15Kowal
- Juventino
W Lidze Europejskiej graliśmy w normalnych koszulkach z tego roku, np: http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html
- Bartek88
- Juventino
Gdzies sie wczoraj natknalem na necie, ze ten i te z rozowym paskiem maja byc naszymi nowymi strojami...Wojt pisze:Logo sponsora to nie jest wymysł Nike, tylko życzenie BetClica. Musimy z tym żyć.Azrael pisze:Mnie się nawet podobają, są lepsze od tegorocznych, ale jest zwykle jakieś ALE... Gdyby nasze koszulki wyglądały faktycznie jak na załączonym obrazku to byłbym zadowolony. Problem w tym, że jak zwykle logo sponsora będzie badziewną naklejanką co po raz kolejny zniszczy cały efekt. Mam nadzieję, że Nike nie popełni tego błędu z zeszłego sezonu, choć sam w to nie wierzę...
Nie wiem czemu ale mi sie one w ogole nie podobaja;/ To nie sa paski Juventusu :!: CHociaz jak dla mnie oni powinni pograc w calych czarnych i bialych strojach dopoki nie naucza sie co znaczy miec zebre na ciele...
- PrzemasJuve
- Juventino
ta niebieska..ehh to by byl miod wyjazdowy!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino
Mi tam się te fortepiany nie podobały, ale kiedy zobaczyłem je na Barcie to nawet nie jest tak jak to sobie wyobrażałem.
Może to przez tego BetClica
Według mnie to, żeby to logo dobrze wyglądało nie może być całe na białym tle, a wydaję mi się, że raczej musi
Na poniższym zdjęciu zauważcie zaznaczoną koszulkę. Déjà vu?

Może to przez tego BetClica

Według mnie to, żeby to logo dobrze wyglądało nie może być całe na białym tle, a wydaję mi się, że raczej musi

Na poniższym zdjęciu zauważcie zaznaczoną koszulkę. Déjà vu?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero