Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 13:25

Nie no jak przejdą te zygzaki to będzie jakaś masakryczność... :x
Czy oni tam w Nike po pijaku rozrysowują te projekty??? Palą coś???

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 13:42

stahoo pisze:
WojtinhoFCJ pisze:Koszulka wrzucona przez stahoo to świetna robota.
TABO! T-A-B-O.
Czy to takie ważne.. Ja tylko skopiowałem z VS albo innego forum :wink:
Eric6666 pisze:plecak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>^^ a akurat muszę sobie kupić plecaczek, no no ciekawe kiedy będzie w sprzedaży w Pl
Plecak całkiem okej, ale nie wiadomo jak to będzie z dostępnością w Polsce.. Na przykład liczyłem, że pojawi się ten z obecnego (właśnie zakończonego sezonu), bo mi się podobał ( http://www.juvestore.com/product/598/53 ... c-backpack )
Ale do tej pory go nie ma.. Zawsze pozostaje JuveStore dla bardzo zdeterminowanych :P
-Lucas- pisze:Oby tylko te ząbki nie zostały zachowane na koszulkach meczowych, bo wzory finalne mogą być zbliżone do tych projektów:
Niestety też mam takie obawy o do tych fal "symbolizujących Alpy", ostatnio pisali o tym na CalcioMercato:

http://www.calciomercato.com/index.php?c=7&a=181957

To samo po angielsku:
The Juventus next season? Nike has offices leaked something. The jaws of Oregon intends to introduce a novelty in Turin: 'waves', which should symbolize the Alps So the usual black and white vertical stripes, but slightly wavy, almost serrated, which seems to split the movement.

This project is the first link. The second one is even more fascinating: white shirt, striped same 'moving', but with the tricolor in the center. A green stripe, one white and one red. For the rest the same background for both jackets: symbol Juventus and the two stars symbolizing the twenty championship won just above the heart and Nike symbol on the opposite side (the Swoosh, the mustache, ed). The sponsor BetClick dominates the center of the mesh.
Miejmy nadzieje, że Nike nas zaskoczy.. ale pozytywnie :wink:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 21:08

Najnowsze wieści z VS oraz z KitKross ukazują nam:

Przeróbkę Atletico, którego stroje ukazały się niedawno:

Obrazek

Oraz to co budzi najwięcej emocji czyli prawdopodobny wygląd pasów:

Obrazek

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 21:16

Myślę, że biały kolor koszulki wyjazdowej nie przejdzie. Za bardzo by mógł się "kleić" z obecnym srebrnym, który zapewne będzie 3 strojem na przyszły sezon. Choć kto wie ;)

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2010, 21:25

Te co podał Tabo to domowa jest OK ale wyjazdówka strasznie wygląda w ten sposób tak ciasno te pasy ale podoba mi się flaga italii na koszulce :dance: fajna byłaby ta koszulka ale w takiej wersji :
Obrazek

PS.Tylko zamisat BetClicka innego sponsora dobrze dopasować...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:08

Kolejne pojawiające się projekty z ząbkami:

Obrazek

I wizualizacja z PES'a:

Obrazek
(większa rozdzielczość - http://img526.imageshack.us/img526/5586/j2pesd.jpg )

Zupełnie mi się nie podoba, oby jednak zrobili nam klasycznego pasiaka bez udziwnień.

Obrazek
Amaurozaurus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:15

najlepszy ząbkowaty jaki do tej pory się ukazał
niemniej wstyd będzie jeśli w takich koszulkach Juve bedzie musiało grac w przyszłym sezonie

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:21

Ten nowy ząbkowaty wygląda całkiem całkiem, jeśli mamy mieć ząbki to lepiej nie da się chyba. Ale ja chce klasykę mimo wszystko :płaczę: :wink: Patrząc na wyjazdowe koszulki Atletico to nasza wyjazdówka z barwami Włoch jest bardzo prawdopodobna, i dobrze :D

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:32

te stroje co są teraz są do bani czekam na nowe lepsze

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:38

Amaurozaurus pisze:wstyd będzie jeśli w takich koszulkach Juve bedzie musiało grac w przyszłym sezonie
Wstydem to były wyniki w tym roku. Jak dla mnie to mogą nawet zakładać stroje baletnic byle żeby wygrywali.
juveluck pisze:Barwy to jeden z najważniejszych symboli klubu, więc wolał bym, żeby pozostali przy biało czarnych pasach, a nie przerzucali się na stroje baletnic.
Nie łapiesz o co mi chodzi ale ok :ok:
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, 14:50 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:48

drozdi pisze:
Amaurozaurus pisze:wstyd będzie jeśli w takich koszulkach Juve bedzie musiało grac w przyszłym sezonie
Wstydem to były wyniki w tym roku. Jak dla mnie to mogą nawet zakładać stroje baletnic byle żeby wygrywali.
Barwy to jeden z najważniejszych symboli klubu, więc wolał bym, żeby pozostali przy biało czarnych pasach, a nie przerzucali się na stroje baletnic.

Nie jest to trafiony pomysł, ale wszystkie źródła wskazują, że koszulki na nowy sezon będą właśnie z tymi ząbkowanymi pasami. Amarykańce, w tym przypadku nike, nie raz pokazli, że szacunek do tradycji i historii nie są znanymi dla nich pojęciami, więc i tak chyba powinniśmy się cieszyć, że nadal będą biało czarne pasy... :?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 14:58

drozdi pisze:
nic dodać nic ująć :ok: ... tym samym temat dotyczący czy nam sie koszulki podobają, czy też nie uzaje za zakończony :lol:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 15:16

wagner pisze:
drozdi pisze:
nic dodać nic ująć :ok: ... tym samym temat dotyczący czy nam sie koszulki podobają, czy też nie uzaje za zakończony :lol:
A ja tam podzielam juvelucka. Wolałbym, żeby jednak bronili honoru naszych barw, niż barw Zespołu Pieśni i Tańca.

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 15:32

Najważniejsze barwy to są przede wszystkim w herbie, a nie na koszulkach ;) z resztą o czym my gadamy... połowa i tak nie zasługuje na grę w tej koszulce, ale to temat na osobną dyskusję :roll:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2010, 15:47

drozdi pisze:Najważniejsze barwy to są przede wszystkim w herbie, a nie na koszulkach ;)
To bardzo szeroka dyskusja, ale herb w naszej historii zmieniał się nie raz. Kiedyś było na nim dużo niebieskiego, potem dużo żółtego, jeszcze kiedy indziej była to stylizowana zebra nie mająca z naszym obecnym herbem nic wspólnego etc.. Koszulka natomiast, zawsze (właściwie od 1903 roku) była w biało-czarne pasy i to z nią jesteśmy jednoznacznie utożsamiani. Wołają na nas Bianconeri nie dlatego, że mamy biało-czarne paski w herbie, tylko dlatego, że mamy biało-czarne paski na koszulkach.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ