LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pamiętajcie, że w piątek ok 19/20 spotykamy się na rozgrzewce w tifosi. Potwierdźcie w miarę już swoją obecność, jeszcze do was popiszę na privy 8)

O co chodzi?Radek_88 pisze:Potrzebowalbym pomocy jakiejs osoby z Lublina, najlepiej kogos kto mieszka na akademikach lub w poblizu.Chetnych do pomocy zapraszam na pw.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Juz nieaktualne, rozmawialem juz z Bukolem.Dragon pisze:O co chodzi?Radek_88 pisze:Potrzebowalbym pomocy jakiejs osoby z Lublina, najlepiej kogos kto mieszka na akademikach lub w poblizu.Chetnych do pomocy zapraszam na pw.

- CzarnyZkultury
- Juventino
na rozgrzewce bede i konsole tez wezme.
- Radek_88
- Qualità Juventino
W akcie desperacji zwracam sie do Was z ogromna prosba. Otoz chcialem zapytac, czy ma moze ktos z Was mozliwosc przenocowania jakiejkolwiek ilosc osob. Moze komus zostal jeszcze jakis wolny kawalek podlogi czy cos w tym stylu? Sprawa wyglada tak, ze w akademikach miejsca nie ma. Korzystajac z uprzejmosci Bukola damy rade przenocowac kilka osob, ale, ze bedzie nas 8 sztuk, i to juz jutro poznym wieczorem
wiec nie wiemy czy wszyscy sie zmieszcza. Jesli wiec jakas dobra dusza da rade jeszcze kogos przygarnac to dajcie znac na pw 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już wszystkie akademiki z tych podanych są zajęte? O której w ogóle będzie u nas?? ile potrzebujecie tych noclegów? radek, wal na priv do kogo się da, tak będzie łatwiej, ja nawet nie wiem kto ma zabardzo możliwośc aby kogo śkimnąć, ale na pewno są takie osoby. Ja ze stanem mamy już komplet.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Dzwonilem wczoraj do kilku i wszystko zajete, ponadto Bukol byl zapytac osobiscie w pozostalych, niestety bez efektu. Jutro planowo jestesmy o 23 na PKP w Lublinie, planujemy oczywiscie od razu uderzyc do Tifosi
Ile miejsc noclegowych potrzebujemy nie jestem w stanie powiedziec, musze najpierw pogadac z Bukolem jak duza ma podloge i ile osob mniej wiecej tam wejdzie. Ale kazda podloga na miare zlota
wiec jak macie cos wolnego to dajcie znac, obiecuje, ze nie bedziemy dlugo spac 

- CzarnyZkultury
- Juventino
u mnie ma kimac Piotrek z Krakowa, ale na lozku i na podlodze znalazly by sie jeszcze ze 3 miejsca.
- DYZIO_STW
- Juventino
u mnie jest jedno miejsce na podłodze tylko problem będzie polegał na tym, że nie mam czego dać tej osobie do spania - mam jedynie jedną poduszkę i jeden jasiek wolny, o jakim kolwiek kocu nie ma mowy bo nie mam 

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
Juve - storia di un grande Amore!!
C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!
Grazie Gigi Buffon!
37.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak juz jest podloga to juz polowa sukcesu
Ja z akademika postaram sie wziac kilka narzut, wiec rozlozyloby sie na podloge, czy tam przykrylo. A poduszki to jak ktos bedzie chcial to sobie wezmie jaska we wlasnym zakresie, ale i bez takich luksusow sie obejdzie 
W kazdym razie jakis plan awaryjny juz mamy, wiec nie jest zle. Widzimy sie wiec jutro w Tifosi i wielkie dzieki za odzew :-D
Oczywiscie jesli ktos ma jeszcze cos wolnego to tez dajcie znac
PS. Czym procz 13 mozna dojechac z dworca PKP do Tifosi?

W kazdym razie jakis plan awaryjny juz mamy, wiec nie jest zle. Widzimy sie wiec jutro w Tifosi i wielkie dzieki za odzew :-D
Oczywiscie jesli ktos ma jeszcze cos wolnego to tez dajcie znac

PS. Czym procz 13 mozna dojechac z dworca PKP do Tifosi?
- CzarnyZkultury
- Juventino
150. wysiadasz na "lipowa cmentarz"Radek_88 pisze: PS. Czym procz 13 mozna dojechac z dworca PKP do Tifosi?