akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
też taką wersje słyszałem, pewnie zaraz siewier wpadnie i nam da;Ptabo89 pisze:poszewek też tyle wział - mówią że dla wszystkich dzieciJohnny777 pisze:A tak BTW - Siewier wyskoczył z kasy za wszystkie 8 breloków?
Bo jego zamówienie robi wrażenie![]()
![]()
NIKT NIE CHCE JUŻ ZAPISAĆ SIE NA BRELOKA?

- tabo89
- Juventino
raz się żyje - wpisz i mnie na 1 szt
już robie przelewa :-D
-------------------------

nie kibicuje Górnikowi ale ta akcja kibiców mi się spodobała i ten tekst także - jest uniwersalny
już robie przelewa :-D
-------------------------
nie.. ale pewnie chodzi Ci o podpisShrek_Rybnik pisze:Tabo... jesteś kibicem Górnika :?

nie kibicuje Górnikowi ale ta akcja kibiców mi się spodobała i ten tekst także - jest uniwersalny
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2009, 21:18 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shrek_Rybnik
- Juventino
Tabo... jesteś kibicem Górnika :?
sorry za post nie na temat
sorry za post nie na temat

pozdROWienia @ll
- Shrek_Rybnik
- Juventino
Chłopie śledzisz ten temat ?? Czytaj... najpierw Wpłaty, a potem dopiero będzie szło zamówienie... czyli kolega nie jest w stanie określić dokładnego terminu.... Chociaż wpłat można dokonywać do jutranedved013 pisze:faja.. mozesz podac mniej wiecej dzien.. w ktorym otrzymamy breloki?

pozdROWienia @ll
- faja69
- Juventino
dokładnie tak, myśle że do 22-23 czerwca będą już u was breloki.Shrek_Rybnik pisze:Chłopie śledzisz ten temat ?? Czytaj... najpierw Wpłaty, a potem dopiero będzie szło zamówienie... czyli kolega nie jest w stanie określić dokładnego terminu.... Chociaż wpłat można dokonywać do jutranedved013 pisze:faja.. mozesz podac mniej wiecej dzien.. w ktorym otrzymamy breloki?jak dobrze pamiętam... do tego dodaj czas na realizację zamówienia, wysyłkę do Kolegi który zamawia, a później ON dopiero wysle to do Nas...

- Johnny777
- Juventino
faja69 pisze:też taką wersje słyszałem, pewnie zaraz siewier wpadnie i nam da;Ptabo89 pisze:poszewek też tyle wział - mówią że dla wszystkich dzieciJohnny777 pisze:A tak BTW - Siewier wyskoczył z kasy za wszystkie 8 breloków?
Bo jego zamówienie robi wrażenie![]()
![]()
Co nam da?

Pewno - po faworku :lol:
Albo <olaboga> :płaczę: po karteczce :C
Taki to już ten Siewier jest

- white_wolv
- Juventino
On wziął po jednym na kazdy dzien tygodnia + 1 do Kościoła.