Juventini na wypożyczeniach...
- @Maras@
- Juventino
Jak zobaczyłem tą bramkę to nie wierzyłem własnym oczom. I pomyśleć że grając w koszulce Juve, ostatnimi czasy zabijał się o własne nogi...<<W@jTEk>> pisze:Nie do wiary!! Amauri pakuje dwie bramy i ta pierwsza cudo!:shock:
Przyznam szczerze że kiedy Amauri strzelił Borucowi to myślałem że wyczerpał swój limit do końca sezonuZadziwia mnie ale wkońcu obiecał te 20 bramek a ma już...7?
Może chłop jeszcze liczy na gre w Italii ?![]()
PS.Była ustalona kwota odstępnego?

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Amauri robi się kozak ostatnio. Teraz - jak sam mówi - nie wyklucza przeprowadzki do Mediolanu.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- KielbikJUVE
- Juventino
Amauri już wraca do swojego normalnego "poziomu"

- KielbikJUVE
- Juventino
Po długości gry... Może jakaś kontuzjaRadek_88 pisze:Po czym wnosisz?KielbikJUVE pisze:Amauri już wraca do swojego normalnego "poziomu"

- jakku1
- Juventino
Amauri znow bohaterem Parmy
Nie wiem, jaki jest "normalny poziom" Amauriego, ale fakty sa takie, ze on strzelil w tych paru spotkaniach dla Parmy wiecej goli, niz dla Nas przez rok. Gio nie gral w ogole. Nawet na lawce go nie widzialem. Odpoczywa albo kontuzja.

Nie wiem, jaki jest "normalny poziom" Amauriego, ale fakty sa takie, ze on strzelil w tych paru spotkaniach dla Parmy wiecej goli, niz dla Nas przez rok. Gio nie gral w ogole. Nawet na lawce go nie widzialem. Odpoczywa albo kontuzja.
- deszczowy
- Juventino
To ile zostało do obiecanych 20?WojtinhoFCJ pisze:No, no, drewniany poruszył korzeniami, to już 4 gol od stycznia chyba?

- pan Zambrotta
- Juventino
Powoli skłaniam się ku opcji, by nie nazywać juz nikogo drewnem, skoro Amauri w Palermo i Parmie bije na glowę Drewnauriego w Juventusie :roll:
- deszczowy
- Juventino
No ok. Dlaczego więc było tak, że u nas był totalnym pośmiewiskiem, a tam zaczął strzelać? Klimat? Jedzenie? Witaminy? Bardziej miękki papier w klubowym kiblu? O co tu do nędzy chodzi??pan Zambrotta pisze:Powoli skłaniam się ku opcji, by nie nazywać juz nikogo drewnem, skoro Amauri w Palermo i Parmie bije na glowę Drewnauriego w Juventusie :roll:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
O presję, z którą facet nie umie sobie poradzić... W Parmie może czasem strzelić bramkę, a w Juve musi... To jest moja interpretacja frazy "mentalność mistrza" tak często na JP cytowanej...deszczowy pisze:No ok. Dlaczego więc było tak, że u nas był totalnym pośmiewiskiem, a tam zaczął strzelać? Klimat? Jedzenie? Witaminy? Bardziej miękki papier w klubowym kiblu? O co tu do nędzy chodzi??pan Zambrotta pisze:Powoli skłaniam się ku opcji, by nie nazywać juz nikogo drewnem, skoro Amauri w Palermo i Parmie bije na glowę Drewnauriego w Juventusie :roll: