BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Panowie zmiana planów http://www.canalplus.pl/program/full?20920
Jednak są derby w Tv
Pełna mobilizacja i widzimy się jutro w escapadzie nawet mecz PE z Wisłą se odpuszczę.
Jednak są derby w Tv

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gorn
- Juventino
O Panowie jutro się widzimy nie ma innej opcji

Może jednak dobrze, że nie mówiłemTigmar pisze:chciało się z nami lać?
to trzeba było mówić, bo ja tego nie słyszałem!

Poszedł po następnego browca ^^Tigmar pisze: Gorn - ja myślałem, że jak oni dostali rachunek to sobie pójdą zaraz, tym bardziej, ze jeden juz gdzieś poszedł
Ja z nimi gadałem na ten temat. Mówili właśnie, że grają w tym czasie na hali, ale wpadają w weekendy na mecze Anglików i na Żuberka :pWinner pisze:Trzeba było chłopaków na mecz z Fiorentiną zaprosić do escapady w niedziele .A ty Tigmar kombinujesz mecz Juventus vs Norwegia
- białas
- Juventino
Jesssu
niczego nie obiecuję, ale może się wyrwę jakoś z domu. zobaczę, jak bedzie u mnie stała sytuacja z dniem jutrzejszym 
a co do tej hali, to kombinujcie z tymi Norwegami. chętnie bym sobie pokopał piłeczkę

a co do tej hali, to kombinujcie z tymi Norwegami. chętnie bym sobie pokopał piłeczkę

- Tigmar
- Juventino
po pewnych kłopotach z meczem w Escapadzie Wujek Tigmar załatwił na Strychu
no, ale w niedziele oglądamy już w Escapadzie i niech mi który samochodem przyjedzie, zatłukę!
ja mam następny tydzien wolny wiec nie bede się oszczędzał
canal + sport 2 niedziela 16:25 Juventus - Fiorentina

no, ale w niedziele oglądamy już w Escapadzie i niech mi który samochodem przyjedzie, zatłukę!
ja mam następny tydzien wolny wiec nie bede się oszczędzał
canal + sport 2 niedziela 16:25 Juventus - Fiorentina
- Winner
- Juventino
Tylko że to wujek Tigmar mówił żeby nie robić rejestracji choć myślę że to by i tak nic nie dało.Widzimy sie zatem w niedzielę i nikt nie zna wyniku oczywiście.
P.S W meczu Inter -Roma najlepszy dla nas wynik jaki mógł być a my niestety tego nie wykorzystaliśmy a nedved dostał karę 2 meczy
P.S W meczu Inter -Roma najlepszy dla nas wynik jaki mógł być a my niestety tego nie wykorzystaliśmy a nedved dostał karę 2 meczy

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
Gorn pisze:Proponuje znów spotkać się wcześniej ja wpadam około 15 na rozgrzewkę i też nie będę się oszczędzał :twisted:
koło 15 :shock: to jednak ktoś musi być samochodem, bo ja nie wiem jak niektórzy wrócą do domu

no ja oczywiście też wpadnę na rozgrzewkę, w końcu trzeba podbudować się po nienajlepszych meczach w ostatnim czasie
PS. a Wujek postawi piwo? 8)
- Tigmar
- Juventino
Winner - Wujek Tigmar nie przewidział meczu Jagi, ale hapi end był 
około 15 HAHAHA, za to Was lubie
białas - niestety kolejki wszystkim nie postawie, bo Del Piero nie strzelil z wolnego w meczu z Torino, ale oddam Ci za postawione na Strychu

około 15 HAHAHA, za to Was lubie
białas - niestety kolejki wszystkim nie postawie, bo Del Piero nie strzelil z wolnego w meczu z Torino, ale oddam Ci za postawione na Strychu
- Gorn
- Juventino
Stawiajcie sobie kolejki a ja i tak przepije was wszystkich razem wziętych jak nie zradości to z rozpaczy
ale zdecydowanie wolę tą pierwszą wersje 

Ostatnio zmieniony 28 lutego 2008, 21:17 przez Gorn, łącznie zmieniany 1 raz.
- białas
- Juventino
od razu mówię, że ja Ciebie do domu za nogę ciągnąć nie będęGorn pisze:Stawiajcie sobie kolejki a ja i tak przepije was wszystkich razem wziętych

tak na serio, to dlaczego meczów nie ma częściej?

- Gorn
- Juventino
Bo albo wpadli byś my w alkoholizm albo zbankrutowalibiałas pisze: tak na serio, to dlaczego meczów nie ma częściej?

Można było wtedy zrobić rejestracje. Wzięli byś my nasze piwo za 50zł i poszli na strych. Wyobrażacie to sobie?Winner pisze: Tylko że to wujek Tigmar mówił żeby nie robić rejestracji choć myślę że to by i tak nic nie dało.Widzimy sie zatem w niedzielę i nikt nie zna wyniku oczywiście.

- sushi
- Juventino
Widzę ze znów robicie wypad na meczyk . Mam nadzieję że w tym sezonie jeszcze z wami się spotkam . Jutro na 99% pewnie o godzinie 15 będę trzymał kierownice czyli będe w robocie
. Jeżeli jednak będę miał wolne to wpadnę do was . Dziś będę na Cracovi

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe