CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Mrówa
- Juventino
Budzą, i to ogromne, przynajmniej u mniewhite_wolv pisze:Rozumiem ze derby Turynu nie budza w Cz-wie emocji ?

Ciężko u nas o stwierdzenie "co niemiara".white_wolv pisze: Za to na ogladanie angielskiej afryki chetnych bedzie co niemiara..

- Majos
- Juventino
Z miłą chęcią bym coś zaproponował, ale nie za bardzo jestem tutejszy. To znaczy mieszkam 27 km od Częstochowy i nie za bardzo znam lokale. Wiem, gdzie jest piwniczka, ale nie wiem czy tam mają odpowiednie programy.MarcinB pisze:Zaproponuj coś i tyle, a nie czekaj na propozycje.
- Mrówa
- Juventino
:!: Sobota godz. 20:00 - Plac Biegańskiego :!: dokładnie pod telebimem.
Spotykamy się i ciśniemy na mecz. Najprawdopodobniej do Blue, szczegóły zapodam dziś wieczorem.
Czekamy do 20:10, jak ktoś się nie zjawi idziemy bez niego.
Nedved11rulez liczymy na Ciebie, i kolegę, po wygranej świętujemy w Carpe Diem
Spotykamy się i ciśniemy na mecz. Najprawdopodobniej do Blue, szczegóły zapodam dziś wieczorem.
Czekamy do 20:10, jak ktoś się nie zjawi idziemy bez niego.
Nedved11rulez liczymy na Ciebie, i kolegę, po wygranej świętujemy w Carpe Diem

- Mrówa
- Juventino
W Blue powiedzieli, że mają Polsat, a Canal + tylko z doskoku jak jest coś większego. No to zadzwoniłem do Piwniczki, koleś powiedział, że bez problemu nas ugości. Z tym, że pamiętając soboty w Piwniczce jest tam dosyć ciężko o miejsce, więc pasowałoby przyjść trochę wcześniej. Drugą kwestią są derby Madrytu: Real-Altetico, które zaczynają się o 20. Jacyś realowcy tez mogą się zjawić.
W każdym razie powiedział, ze na jednym czy na drugim tv nam puści mecz.
Ale jak mówię: trzeba przyjść wcześniej niż o 20. Ja ewentualnie mogę się poświęcić i zacząć pić piwo wcześniej, ale ktoś musiałby mi towarzyszyć.
Napiszcie czy reflektujecie taki obrót sprawy.
Jak wam nie odpowiada to jest jeszcze Zebrano...
W każdym razie powiedział, ze na jednym czy na drugim tv nam puści mecz.
Ale jak mówię: trzeba przyjść wcześniej niż o 20. Ja ewentualnie mogę się poświęcić i zacząć pić piwo wcześniej, ale ktoś musiałby mi towarzyszyć.

Napiszcie czy reflektujecie taki obrót sprawy.
Jak wam nie odpowiada to jest jeszcze Zebrano...

- Micassa
- Juventino
To w Zebrano tez maja C+????MarcinB pisze:OK, to szacunek dla Ciebie, bo są tacy ludzie co mieszkają w Czewie a nie chce im sie ruszyc ###. W piwniczce i zebrano mają c+ ( III ALEJA).
Ogolnie Ja bylem na pierwszym meczu z Chelsea w Zebrano i bar byl pusty wiec problemu z miejscem nie bylo, na rewanz tez sie szykuje tylko nie wiem czy przyjde sam czy z koleszkami pozdrawiam..
- Mrówa
- Juventino
W Zebrano mają wszystkie 3 platformy, czyli Polsat, N-ke i Cyfre.Micassa pisze:To w Zebrano tez maja C+????MarcinB pisze:OK, to szacunek dla Ciebie, bo są tacy ludzie co mieszkają w Czewie a nie chce im sie ruszyc ###. W piwniczce i zebrano mają c+ ( III ALEJA).
Ogolnie Ja bylem na pierwszym meczu z Chelsea w Zebrano i bar byl pusty wiec problemu z miejscem nie bylo, na rewanz tez sie szykuje tylko nie wiem czy przyjde sam czy z koleszkami pozdrawiam..
Jak dacie rade wpadajcie tez w sobote :!: Pozdro.