Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- kratek_10
- Juventino
Widzieliscie w nowym Bravo Sport sklad Juve?? :rotfl:
1- Buffon
5- Zebina, 13- Milito, 2- Boumsong, 3- Chiellini
18- Salihamidzic, 20- Del Piero, 7- Grygera, 8- Camoranesi
9- Trezeguet, 10- Iaquinta
To jest ich przypuszczalny sklad. Troche, a nawet bardzo mnie bawi! Co prawda tymi zawodnikami Juve sie interesuje (badz juz sa ich zawodnikami) ale ustawienie np Grygery w srodku pomocy i opis "Nastepca Nedveda" mnie zabija! I te numery
:rotfl:
1- Buffon
To jest ich przypuszczalny sklad. Troche, a nawet bardzo mnie bawi! Co prawda tymi zawodnikami Juve sie interesuje (badz juz sa ich zawodnikami) ale ustawienie np Grygery w srodku pomocy i opis "Nastepca Nedveda" mnie zabija! I te numery

..:: JUVE PER SEMPRE ::..
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie uwierzę, póki sam nie kupię tego... przepraszam za wyrażenie - ścierwakratek_10 pisze:Widzieliscie w nowym Bravo Sport sklad Juve?? :rotfl:
1- Buffon
To jest ich przypuszczalny sklad. Troche, a nawet bardzo mnie bawi! Co prawda tymi zawodnikami Juve sie interesuje (badz juz sa ich zawodnikami) ale ustawienie np Grygery w srodku pomocy i opis "Nastepca Nedveda" mnie zabija! I te numery:rotfl:
- kratek_10
- Juventino
hehe no powaga! Teraz czytam i mi lzy leca :rotfl: nie no wiedzialem ze ta gazeta ma "lekka fantazje" ale nie ze az taka! Lubie ja bo pisza o Juve, jest kojojowa :d hehe i sa dodatki
ale to co tam pisza to M A S A K R A 

- kratek_10
- Juventino
i na dodatek pisze ze mamy 29 tytulow mistrza :d co akurat mi sie podoba
a co do skana to zaraz 
2 POST z rzędu:
nie chce mi sie skanowac.... to raz a dwa nie wiem jak wkleic do forum :p

2 POST z rzędu:
nie chce mi sie skanowac.... to raz a dwa nie wiem jak wkleic do forum :p
- Deyvid
- Juventino
Prosze zeskanujkratek_10 pisze:nie chce mi sie skanowac.... to raz a dwa nie wiem jak wkleic do forum :p

- Łukasz
- Juventino
Znakomite! Genialne! Żart roku. To przypomina mi czasy, kiedy to samo pseudoczasopismo wystawiało na lewej stronie pomocy ...Tacchinardiegokratek_10 pisze:Widzieliscie w nowym Bravo Sport sklad Juve?? :rotfl:
1- Buffon
Większych głupot to dawnio nie czytałem.
P.S. Coś mi się widzi, że "redaktorzy" z "Faktu" i "Super Expresu" to są w porównaniu z "redaktorami" "Bravo Sport" ekstrakompetentnymi fachowcami.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2007, 15:48 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Myzarel
- Juventino
Del Piero na środku pomocy koło Grygery, dobry żart :rotfl: a już Boumsong pewniakiem w serie a mnie rozwaliło. Już nie mówiąc o Alexsie z numerem 20 i Treze z 9. BZDURY :evil:
Ale 29 mistrzostw nam uznali
Ale 29 mistrzostw nam uznali

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- MaHeR
- Juventino
OMG!!kratek_10 pisze:Widzieliscie w nowym Bravo Sport sklad Juve?? :rotfl:
1- Buffon
To jest ich przypuszczalny sklad. Troche, a nawet bardzo mnie bawi! Co prawda tymi zawodnikami Juve sie interesuje (badz juz sa ich zawodnikami) ale ustawienie np Grygery w srodku pomocy i opis "Nastepca Nedveda" mnie zabija! I te numery:rotfl:
Czy oni już w tym Bravo Sport naprawdę oszaleli? ;Q Przecież to co wypisują jest straszne... XD Przede wszystkim nie rozumiem o co chodzi im z tymi numerami? ;Q a co do ustawienia to NC ;/
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Myzarel
- Juventino
Dziwne jest jeszcze to że nie uwzględnili naszych dwóch nowych srodkowych pomocników :shock:
Swoją droga ciekawe czy oni jakąś tam korektę maja i czy wogóle się na piłce znają bo śmiem wątpić. A może oni wiedza coś czego my nie wiemy - nowa taktyka Ranieriego
:rotfl:
Swoją droga ciekawe czy oni jakąś tam korektę maja i czy wogóle się na piłce znają bo śmiem wątpić. A może oni wiedza coś czego my nie wiemy - nowa taktyka Ranieriego

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti