Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No co do Di Marzio to włoscy kibice też twierdzą, że bomb transferowych nie podaje i nie ma żadnych insiderskich info z naszego klubu, ale jak już się coś konkretnego będzie działo to dalej ma swoje źródła żeby taką informację szybko potwierdzić i podać. To tak jakby się bał wpadek zbytnio i czekał do ostatniej chwili z ogłoszeniem czegoś. Ale mniejsza o to.
Z Cristiano trzeba spokojnie czekać. I tyle. I odradzam czytanie stronek fanów Realu czy pseudo-znawców piłki.
Z Cristiano trzeba spokojnie czekać. I tyle. I odradzam czytanie stronek fanów Realu czy pseudo-znawców piłki.
- centrocampista
- Interista
Niby tak, ale mi się wydaje, że o ile CR drażnił kibiców, to Neymar najzwyczajniej wkur.ia. Sędziów też. Dzisiaj na sporo pozwolono Belgom jakby w ramach kary za aktorstwo wcześniejsze.
- kdzr
- Juventino
Nawet jeśli to pstryczek w mój nos, to faktycznie, chyba coś takiego ma miejsce. Idealnie określa mój obecny stan. Bez względu na wszystko, jestem jednak zwolennikiem, a nie przeciwnikiem transferu Crista, stąd tak skrajne emocje.Lypsky pisze:powiem Ci skąd. Napaliles się na transfer jak małe dziecko, czytając doniesienia wbiles sobie do głowy, ze dziś będzie potwierdzenie, a sprawa się przedłuża (nie wiemy dlaczego). Teraz czujesz się jak laska czekająca na telefon od chłopca, on nie dzwoni, ty wbijasz sobie do głowy same złe myśli.kdzr pisze:Wczoraj siedziałem w pracy z uczuciami między podnieceniem, a niepewnością. Z jednej strony coś kapitalnego, jasny sygnał dla świata, że Juventus wraca na dobre, zyskujemy marketingowo, plus...no o klasie Ronaldo długo by pisać. Z drugiej strony wątpliwości, wpływ na szatnię, kosmiczny kontrakt...aktualnie, jakoś dziwnie z tyłu głowy myślę, że Cristiano finalnie do nas...nie trafi. Nie wiem skąd się to wzięło, ale pojawiło się dziś i wyjść z głowy nie chce.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Raffikki87
- Juventino
Tak myślałem o transferze Cristiano do Juve. Moze to wszystko wymyślona gra. Juve zyskuje na gieldzie, podbija swoją wartość. Dodatkowo moze w spokoju dogrywac inny transfer. Dla Cristiano sposób na nacisk na lepszy kontrakt od Realu Madryt, dodatkowo glosno o nim. Sytuacja win-win. Nie bede zdziwiony jak to tylko gra i zadnego transferu nie będzie.
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Kuben
- Juventino
Oho... zaczyna się. Teraz tylko kwestia czy jest to wiarygodne i dobrze poinformowane źródło. Pytanie dla obeznanych w temacie - bo co po chwilę ktoś coś podaje - która jest najbardziej wiarygodna? Jeśli na najniższym szczeblu hierarchii postawić Tutto, a za najbardziej wiarygodną uznać dajmy na to SKY to gdzie plasuje się Mediaset?Osgiliath pisze:Mediaset
Mendes dostał zielone światło od Realu. Gorące godziny negocjacji.
EDIT
Szikit Dzięki, pamiętam ten wykres i o niego mi szczerze chodziło ale w czeluściach tego tematu ciężko już coś znaleźć

CavAllano Dzięki

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 22:59 przez Kuben, łącznie zmieniany 3 razy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najwyżej jest Agresti. On faktycznie ma info od insiderów. Tak jak pisałem - ok. 2h temu uspokajał fanów na Twitterze, że wszystko jest na jak najlepszej drodze. Mediaset mocno średnio IMHO.Kuben pisze:Oho... zaczyna się. Teraz tylko kwestia czy jest to wiarygodne i dobrze poinformowane źródło. Pytanie dla obeznanych w temacie - bo co po chwilę ktoś coś podaje - która jest najbardziej wiarygodna? Jeśli na najniższym szczeblu hierarchii postawić Tutto, a za najbardziej wiarygodną uznać dajmy na to SKY to gdzie plasuje się Mediaset?Osgiliath pisze:Mediaset
Mendes dostał zielone światło od Realu. Gorące godziny negocjacji.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z tą powyższą rozpiską z VS zasadniczo można się zgodzić. Jednak czasem będzie tak, że np. Sky walnie ślepakiem a Mediaset akurat trafi w dziesiątkę. Także, ciężko to do końca zweryfikować.
Na VS w temacie transferowym co jakiś czas są takie dyskusje i zmiany podejścia, czy GDM jest bardziej wiarygodny, czy może Bargiggia z Mediasetu ma na ten temat (jakiegoś konkretnego transferu) lepsze info. Generalnie każdy stawia Agrestiego wysoko, znanych wieloletnich guru forumowych. Z drugiej strony na VS zlewa się Pavana, Palmeriego czy JMercato itp.
Na VS w temacie transferowym co jakiś czas są takie dyskusje i zmiany podejścia, czy GDM jest bardziej wiarygodny, czy może Bargiggia z Mediasetu ma na ten temat (jakiegoś konkretnego transferu) lepsze info. Generalnie każdy stawia Agrestiego wysoko, znanych wieloletnich guru forumowych. Z drugiej strony na VS zlewa się Pavana, Palmeriego czy JMercato itp.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 23:03 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Jeszcze dwa lata temu dalbym Mediaset na samym dole tej drabinki, ale nieco sie zmienilo i z grubsza mniej wiecej zgadzam sie z ta "infografika", ktora wkleilem a Szikit zacytowal.
Czasami cos tam wiedza, ale do konca na serio ich traktowac nie mozna. A Di Marzio to nie pamietam kiedy ostatnio mial jakiegos "exclusiva" na nasz temat, ale z drugiej strony on nigdy nie puszcza bajek. Jesli info jest od Di Marzio, mozna zalozyc z gory, ze faktycznie cos sie dzieje.
@RICTOR
J_mercato to chyba tylko funkcjonuje u nas i ewentualnie czasami na juventuz.com. Osobiscie, mam o nich bardzo zle zdanie.
Czasami cos tam wiedza, ale do konca na serio ich traktowac nie mozna. A Di Marzio to nie pamietam kiedy ostatnio mial jakiegos "exclusiva" na nasz temat, ale z drugiej strony on nigdy nie puszcza bajek. Jesli info jest od Di Marzio, mozna zalozyc z gory, ze faktycznie cos sie dzieje.
@RICTOR
J_mercato to chyba tylko funkcjonuje u nas i ewentualnie czasami na juventuz.com. Osobiscie, mam o nich bardzo zle zdanie.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 23:07 przez jakku1, łącznie zmieniany 3 razy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- kuqi
- Juventino
Ta strona to nie fake. Dystrybutor potwierdził na tt otwarcie włoskiej strony.kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
https://www.cr-underwear.com/
i zdjęcie nad autografem
Mark przed chwilą wrócił na tt
https://twitter.com/Brands_tweet
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przy jednym z linków widnieje zdjęcie Juventus Stadium.kuqi pisze:Ta strona to nie fake. Dystrybutor potwierdził na tt otwarcie włoskiej strony.kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
https://www.cr-underwear.com/
i zdjęcie nad autografem
Mark przed chwilą wrócił na tt
https://twitter.com/Brands_tweet
Tutaj macie oficjalną stronę z bielizną CR'a - https://www.cr7underwear.com/
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne