Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:05

Bargigia pierwszy napisał o tym wtorku a Agresti to powielił. A co do Di Marzio to teraz wychodzi jego pojęcie o wszystkim.

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:15

No co do Di Marzio to włoscy kibice też twierdzą, że bomb transferowych nie podaje i nie ma żadnych insiderskich info z naszego klubu, ale jak już się coś konkretnego będzie działo to dalej ma swoje źródła żeby taką informację szybko potwierdzić i podać. To tak jakby się bał wpadek zbytnio i czekał do ostatniej chwili z ogłoszeniem czegoś. Ale mniejsza o to.

Z Cristiano trzeba spokojnie czekać. I tyle. I odradzam czytanie stronek fanów Realu czy pseudo-znawców piłki.

Loczeno

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:18

A tak swoją drogą to odpadnięcie Brazylii w tym momencie daje więcej możliwości Realowi do negocjacji w sprawie Neymara, co oczywiście też będzie miało może automatycznie przyspieszyć transfer Crisa.

centrocampista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:27

Niby tak, ale mi się wydaje, że o ile CR drażnił kibiców, to Neymar najzwyczajniej wkur.ia. Sędziów też. Dzisiaj na sporo pozwolono Belgom jakby w ramach kary za aktorstwo wcześniejsze.

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:27

Lypsky pisze:
kdzr pisze:Wczoraj siedziałem w pracy z uczuciami między podnieceniem, a niepewnością. Z jednej strony coś kapitalnego, jasny sygnał dla świata, że Juventus wraca na dobre, zyskujemy marketingowo, plus...no o klasie Ronaldo długo by pisać. Z drugiej strony wątpliwości, wpływ na szatnię, kosmiczny kontrakt...aktualnie, jakoś dziwnie z tyłu głowy myślę, że Cristiano finalnie do nas...nie trafi. Nie wiem skąd się to wzięło, ale pojawiło się dziś i wyjść z głowy nie chce.
powiem Ci skąd. Napaliles się na transfer jak małe dziecko, czytając doniesienia wbiles sobie do głowy, ze dziś będzie potwierdzenie, a sprawa się przedłuża (nie wiemy dlaczego). Teraz czujesz się jak laska czekająca na telefon od chłopca, on nie dzwoni, ty wbijasz sobie do głowy same złe myśli.
Nawet jeśli to pstryczek w mój nos, to faktycznie, chyba coś takiego ma miejsce. Idealnie określa mój obecny stan. Bez względu na wszystko, jestem jednak zwolennikiem, a nie przeciwnikiem transferu Crista, stąd tak skrajne emocje.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:34

No nic czekamy na 7.07 7 pm i tyle.

Raffikki87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:36

Tak myślałem o transferze Cristiano do Juve. Moze to wszystko wymyślona gra. Juve zyskuje na gieldzie, podbija swoją wartość. Dodatkowo moze w spokoju dogrywac inny transfer. Dla Cristiano sposób na nacisk na lepszy kontrakt od Realu Madryt, dodatkowo glosno o nim. Sytuacja win-win. Nie bede zdziwiony jak to tylko gra i zadnego transferu nie będzie.

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .

NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:51

Osgiliath pisze:Mediaset
Mendes dostał zielone światło od Realu. Gorące godziny negocjacji.
Oho... zaczyna się. Teraz tylko kwestia czy jest to wiarygodne i dobrze poinformowane źródło. Pytanie dla obeznanych w temacie - bo co po chwilę ktoś coś podaje - która jest najbardziej wiarygodna? Jeśli na najniższym szczeblu hierarchii postawić Tutto, a za najbardziej wiarygodną uznać dajmy na to SKY to gdzie plasuje się Mediaset?

EDIT

Szikit Dzięki, pamiętam ten wykres i o niego mi szczerze chodziło ale w czeluściach tego tematu ciężko już coś znaleźć :P
CavAllano Dzięki ;)
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 22:59 przez Kuben, łącznie zmieniany 3 razy.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:53

jakku1 pisze:Obrazek

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:57

Kuben pisze:
Osgiliath pisze:Mediaset
Mendes dostał zielone światło od Realu. Gorące godziny negocjacji.
Oho... zaczyna się. Teraz tylko kwestia czy jest to wiarygodne i dobrze poinformowane źródło. Pytanie dla obeznanych w temacie - bo co po chwilę ktoś coś podaje - która jest najbardziej wiarygodna? Jeśli na najniższym szczeblu hierarchii postawić Tutto, a za najbardziej wiarygodną uznać dajmy na to SKY to gdzie plasuje się Mediaset?
Najwyżej jest Agresti. On faktycznie ma info od insiderów. Tak jak pisałem - ok. 2h temu uspokajał fanów na Twitterze, że wszystko jest na jak najlepszej drodze. Mediaset mocno średnio IMHO.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 22:59

Z tą powyższą rozpiską z VS zasadniczo można się zgodzić. Jednak czasem będzie tak, że np. Sky walnie ślepakiem a Mediaset akurat trafi w dziesiątkę. Także, ciężko to do końca zweryfikować.

Na VS w temacie transferowym co jakiś czas są takie dyskusje i zmiany podejścia, czy GDM jest bardziej wiarygodny, czy może Bargiggia z Mediasetu ma na ten temat (jakiegoś konkretnego transferu) lepsze info. Generalnie każdy stawia Agrestiego wysoko, znanych wieloletnich guru forumowych. Z drugiej strony na VS zlewa się Pavana, Palmeriego czy JMercato itp.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 23:03 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 23:00

Jeszcze dwa lata temu dalbym Mediaset na samym dole tej drabinki, ale nieco sie zmienilo i z grubsza mniej wiecej zgadzam sie z ta "infografika", ktora wkleilem a Szikit zacytowal.

Czasami cos tam wiedza, ale do konca na serio ich traktowac nie mozna. A Di Marzio to nie pamietam kiedy ostatnio mial jakiegos "exclusiva" na nasz temat, ale z drugiej strony on nigdy nie puszcza bajek. Jesli info jest od Di Marzio, mozna zalozyc z gory, ze faktycznie cos sie dzieje.

@RICTOR

J_mercato to chyba tylko funkcjonuje u nas i ewentualnie czasami na juventuz.com. Osobiscie, mam o nich bardzo zle zdanie.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 23:07 przez jakku1, łącznie zmieniany 3 razy.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
kuqi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 23:00

kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
https://www.cr-underwear.com/
i zdjęcie nad autografem
Mark przed chwilą wrócił na tt
Ta strona to nie fake. Dystrybutor potwierdził na tt otwarcie włoskiej strony.
https://twitter.com/Brands_tweet

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 23:03

kuqi pisze:
kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
https://www.cr-underwear.com/
i zdjęcie nad autografem
Mark przed chwilą wrócił na tt
Ta strona to nie fake. Dystrybutor potwierdził na tt otwarcie włoskiej strony.
https://twitter.com/Brands_tweet
Przy jednym z linków widnieje zdjęcie Juventus Stadium.

Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 lipca 2018, 23:08

Tutaj macie oficjalną stronę z bielizną CR'a - https://www.cr7underwear.com/

#FinoAllaFine
#WeAreOne
Zablokowany