Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2013, 12:14

Dziku1897 pisze:Czy jeśli w sklepie Nike Factory Store kupiłem koszulkę wyjazdową z zeszłego sezonu bez napisu 30 sul campo pod herbem i z dwoma gwiazdkami to znaczy że zaopatrzyłem się w nędzną podróbkę?
Raczej na pewno.
Ile zapłaciłeś?

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2013, 12:20

Dragon pisze:
Dziku1897 pisze:Czy jeśli w sklepie Nike Factory Store kupiłem koszulkę wyjazdową z zeszłego sezonu bez napisu 30 sul campo pod herbem i z dwoma gwiazdkami to znaczy że zaopatrzyłem się w nędzną podróbkę?
Raczej na pewno.
Dragon nie strasz kolegi :wink:

To raczej nie tak, jak pisze Dragon. Z tego co czytałem, koszulki na sezon np. 12/13 są produkowane mniej więcej w styczniu-lutym 2012 roku. Nike początkowo wyprodukowało koszulki bez napisu i z 2 gwiazdkami, które grzecznie czekały w magazynach, zaś potem, gdy okazało się, że klub zmienił zdanie i chce jakieś poprawki, zostały one wprowadzone w tych egzemplarzach, które trafiają do drużyny lub do JuveStore, a reszta bez poprawek wypuszczona została do zwykłych sklepów Nike, bo nie opłacało się im zmieniać wszystkich wcześniej wyprodukowanych koszulek.

Jeśli kupiłeś ją w prawdziwym punkcie Nike, to zapewne materiał jest oryginalny, wszystko inne jest oryginalne, tylko trykot jest w wersji "początkowej". Wiadomo, że nie ma on tego uroku co koszulka z JuveStore, ale wszystko powinno być w porządku jeśli chodzi o jakość produktu.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2013, 12:40

No nędzna podróbka to nie jest na pewno aczkolwiek sam wygląd stroju jest delikatnie mówiąc kiepski. Sam nie dałbym za taką wersję 50 zł. Co do materiału to zgodzę się, może być nawet najwyższej jakości aczkolwiek i ten nie wynagrodzi braku podstawowych elementów koszulki.
Tarczę Włoch masz? Jest napis na kołnierzyku? I ile dałeś? :P

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2013, 12:45

Widziałem ostatnio taki model w sklepie Nike w Sosnowcu/Jaworznie. Oryginał, była tarcza do naszycia ale szukałem gwiazdki do naszycia i nie znalazłem. Cena było jakieś kosmiczne 250 zł.

Obrazek
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2013, 15:35

Kolega powyżej ma koszulke oryginalną. Jak myślicie dlaczego na meczówkach był jakiś klajster nad herbem hehe. Właśnie tam znajdowały się te gwiazdki, które Ty masz z nike factory. dobry zakup dobra cena..

JUVENTUS #LE6END
Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 03:39

Za koszulkę dałem 195 złotych, niby przecena z 279. Tarcza za Scudetto dołączona osobno, trzeba naprasować aczkolwiek boje się to robić bo nie chce uszkodzić koszuleczki :) Napis na kołnierzyku jak najbardziej jest, jedynie te 2 gwiazdki mnie denerwują... Muszę jakoś sobie tą trzecią skombinować ;)

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 09:55

Widziałem tą koszulkę i powiedziałem sprzedawczyni, że za trykot z zeszłego sezonu powinni brać jak kiedyś w innych przypadkach około stówy (nie raz tam brałem ciuszki Juventusu za tą cene czy to były spodenki czy koszulki). No cóż poczekam aż stanieją albo oleje sprawę, nie pali się.

Na pewno jest to oryginał po prostu uszyty w wersji z gwiazdkami, tarcza normalnie dołączona osobno w woreczku.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 10:30

Dziku1897 pisze:Tarcza za Scudetto dołączona osobno, trzeba naprasować aczkolwiek boje się to robić bo nie chce uszkodzić koszuleczki :)
Jeśli zrobisz według instrukcji, przez ręcznik to nie ma bata żebyś uszkodził :wink:

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 11:30

Kimi pisze:
Dziku1897 pisze:Tarcza za Scudetto dołączona osobno, trzeba naprasować aczkolwiek boje się to robić bo nie chce uszkodzić koszuleczki :)
Jeśli zrobisz według instrukcji, przez ręcznik to nie ma bata żebyś uszkodził :wink:
Ja to zrobiłem przez chusteczkę, taką którą noszą na wesela i do kościoła janusze i andrzeje. 18 sekund, jak w instrukcji, żelazko nagrzane na jedną z najniższych opcji. Wszystko cacy, trzyma jak powinno.

Dziku1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 12:03

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, uspokoiliście mnie trochę ;)

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2013, 15:59

mateelv pisze:Ja to zrobiłem przez chusteczkę, taką którą noszą na wesela i do kościoła janusze i andrzeje. 18 sekund, jak w instrukcji, żelazko nagrzane na jedną z najniższych opcji. Wszystko cacy, trzyma jak powinno.
Hmmmm, aż zajrzałem do instrukcji i tam podają żeby nastawić na bawełnę/3 kropki (to chyba najwyższa opcja) i przeciskać żelazko przez minutę, przesuwając ruchem kołowym. A potem od drugiej strony przez około 30 sekund. Wszystko przez ręcznik.

fem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2013, 21:00

http://allegro.pl/nowa-koszulka-juventu ... 13653.html

Koszulka według mojej wiedzy oryginalna, tyle że przeznaczona na rynek azjatycki, więc podobno materiał/wykonanie gorszej jakości niż w Europie.

Czy ktoś z Was może coś powiedzieć na temat tej koszulki? Z góry dzięki za pomoc.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2013, 21:22

fem pisze:http://allegro.pl/nowa-koszulka-juventu ... 13653.html

Koszulka według mojej wiedzy oryginalna, tyle że przeznaczona na rynek azjatycki, więc podobno materiał/wykonanie gorszej jakości niż w Europie.

Czy ktoś z Was może coś powiedzieć na temat tej koszulki? Z góry dzięki za pomoc.
Zerknij na pozostałe aukcje tego użytkownika i już masz odpowiedź, to jedno. Drugie, cena 30 zł za wysyłkę oznacza tylko jedno - tania podróba z Tajwanu.

Btw. Mam na sprzedaż dwie koszulki wyjazdowe z sezonu 05/06:
Żółta: http://allegro.pl/juventus-nike-zolta-k ... 93435.html
Czerwona: http://allegro.pl/juventus-nike-czerw-k ... 96042.html
W sumie trochę rarytasy, więc polecam (Na pozostałych aukcjach mam jeszcze trochę innych gadżetów Juve) :wink:

Obrazek
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2013, 21:56

fem pisze:http://allegro.pl/nowa-koszulka-juventu ... 13653.html

Pierwsze słyszę, aby NIKE produkowało swoje koszulki, tego samego modelu w różniących się materiałach. Firma jest tak duża, że nawet w Etiopii jak zamówisz to dostaniesz taką samą jak na Grenlandii :)

PORADNIK - koszulki Juve (jak odróżnić oryginał od kopii!):
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22931

Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=22322
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2013, 09:36

Witam.
Czy ktoś w najbliższym czasie będzie robił zakupy na Juvestore?

Obrazek
ODPOWIEDZ