Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- ManInBlack87
- Juventino
. Dopóki tych rewelacji nie potwierdzi Fabio Fico to nie ma tematujurson09 pisze:Nie znam takiego człowieka, może chodziło Ci o Massimo Di Culozakiii pisze:Leonardo Di Culojurson09 pisze:
Jakieś wiarygodne źródło?
- jurson09
- Juventino
Tak samo jak ja mam gdzieś twoje wypocinyBobby X pisze:Wybacz jurson09, Twój nick na poziomie latryny. Ni jak mi do tak wygórowanego poziomu.jurson09 pisze:Wypowiedź na poziomie bagnaBobby X pisze: A co ma piernik do wiatraka? On ma 40 lat i ma pełne prawo po tych wszystkich latach w Turynie zrobić co chce. Skoro jakiś Jurek jak Ty strzela focha na taką postać jak Gigi Buffon to musi mieć wyjątkowo pusto między uszami :papa:
Nie dociera to powtórzę; Gigi ma PEŁNE prawo robić co chce bo dla Juventusu zrobił wszystko. I raczej ma wypięte na fochy jursona09, pogódź się z tym:papa:

Juve per sempre sara...!!!!
- kdzr
- Juventino
Wczoraj siedziałem w pracy z uczuciami między podnieceniem, a niepewnością. Z jednej strony coś kapitalnego, jasny sygnał dla świata, że Juventus wraca na dobre, zyskujemy marketingowo, plus...no o klasie Ronaldo długo by pisać. Z drugiej strony wątpliwości, wpływ na szatnię, kosmiczny kontrakt...aktualnie, jakoś dziwnie z tyłu głowy myślę, że Cristiano finalnie do nas...nie trafi. Nie wiem skąd się to wzięło, ale pojawiło się dziś i wyjść z głowy nie chce.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
U mnie jest tak samo ale nieszczególnie się tym przejmuję bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Co ma być to będzie a kasa pójdzie na kogo innego, byle nie na półprodukt pokroju Moraty. A może CR7 to zasłona dymna ? 

- Piti
- Juventino
Ja do teraz nie wierze, że taki piłkarz jest w ogóle z nami łączony i że jest tak blisko [?] taki transfer byłby ciężki do przeprowadzenia nawet w głupim Football Managerze a co dopiero w świecie rzeczywistnym :shock: jeśli jednak się to uda, to czapki z głów dla naszego zarządu, serio.kdzr pisze:Wczoraj siedziałem w pracy z uczuciami między podnieceniem, a niepewnością. Z jednej strony coś kapitalnego, jasny sygnał dla świata, że Juventus wraca na dobre, zyskujemy marketingowo, plus...no o klasie Ronaldo długo by pisać. Z drugiej strony wątpliwości, wpływ na szatnię, kosmiczny kontrakt...aktualnie, jakoś dziwnie z tyłu głowy myślę, że Cristiano finalnie do nas...nie trafi. Nie wiem skąd się to wzięło, ale pojawiło się dziś i wyjść z głowy nie chce.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Agresti napisał niecałą godzinę temu, żeby zachować spokój, bo wszystko idzie w dobrym kierunku. Krok po kroku. Dodał, że czekamy jedynie na OK od Mendesa i będzie fumata bianca, słowem zakończenie sprawy. Nakłania do pozytywnego myślenia. 

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 21:19 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
powiem Ci skąd. Napaliles się na transfer jak małe dziecko, czytając doniesienia wbiles sobie do głowy, ze dziś będzie potwierdzenie, a sprawa się przedłuża (nie wiemy dlaczego). Teraz czujesz się jak laska czekająca na telefon od chłopca, on nie dzwoni, ty wbijasz sobie do głowy same złe myśli.kdzr pisze:Wczoraj siedziałem w pracy z uczuciami między podnieceniem, a niepewnością. Z jednej strony coś kapitalnego, jasny sygnał dla świata, że Juventus wraca na dobre, zyskujemy marketingowo, plus...no o klasie Ronaldo długo by pisać. Z drugiej strony wątpliwości, wpływ na szatnię, kosmiczny kontrakt...aktualnie, jakoś dziwnie z tyłu głowy myślę, że Cristiano finalnie do nas...nie trafi. Nie wiem skąd się to wzięło, ale pojawiło się dziś i wyjść z głowy nie chce.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kuben
- Juventino
Fejsbukowy fanpejdż Around Turin "Ronaldo enjoying his vacation in Greece (but always on the phone...)"
ZDJĘCIE TUTAJ
ZDJĘCIE TUTAJ
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Lypsky
- Juventino
odbiera po raz 29 od AgnelliegoKuben pisze:Fejsbukowy fanpejdż Around Turin "Ronaldo enjoying his vacation in Greece (but always on the phone...)"
ZDJĘCIE TUTAJ
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kuqi
- Juventino
hmm nie wiem czy to nie fake
https://www.cr-underwear.com/
i zdjęcie nad autografem
Mark przed chwilą wrócił na tt
i zdjęcie nad autografem
- D-Rose
- Juventino
- Andryk
- Juventino
dajcie na wstrzymanie z takimi smiesznymi linkami :roll:kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
i zdjęcie nad autografem
- Vincitore
- Juventino
Chyba fejk, ale wygląda legitnie.kuqi pisze:hmm nie wiem czy to nie fake
i zdjęcie nad autografem
https://cr7us.com/