Premier League
- Cabrini_idol
- Juventino
Oglądacie CFC z MU ?
Widzieliście jak jedzie Conte z Mourinho ?Dosłownie, jedzie Antek z Jose przy lini ostro
Kocham jednak Antosia 
Zdecydowanie Conte jest 12 zawodnikiem CFC. Wybiega, wykrzyczy przy lini co nie jeden piłkarz
. Uwielbiam jego pierwszy sezon w Juve.
Widzieliście jak jedzie Conte z Mourinho ?Dosłownie, jedzie Antek z Jose przy lini ostro

Zdecydowanie Conte jest 12 zawodnikiem CFC. Wybiega, wykrzyczy przy lini co nie jeden piłkarz

- Cabrini_idol
- Juventino
Tylko Pogba zgasł jak zapałka. Taki zjazd formy w ciągu 8 miesięcy....
Wrócisz tu kiedyś Paul, tu gdzie miałeś miejsce grac to co potrafisz najlepiej...
:C
Wrócisz tu kiedyś Paul, tu gdzie miałeś miejsce grac to co potrafisz najlepiej...
:C
Ostatnio zmieniony 13 marca 2017, 21:49 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek
- Juventino
Nie licz na to. Pogba ma taki fejm, że nawet jak będzie grał słabo to będą wołać za niego 100mln aż do 30stki...a my za niego tyle nie damy.
Za rok będzie weryfikacja Antka, jak znowu poprowadzi zespół w LM. Człowiek z Italii wyjedzie, ale Italia z człowieka nie (chodzi mi o minimalizm). Tak więc zobaczymy.
Za rok będzie weryfikacja Antka, jak znowu poprowadzi zespół w LM. Człowiek z Italii wyjedzie, ale Italia z człowieka nie (chodzi mi o minimalizm). Tak więc zobaczymy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Można również już powiedzieć z pełnym przekonaniem, że Kante jest dla Conte kimś na wskór Vidala. Swoją droga Kante to jest marzenie b2b. Mimo, że gra często na typowym DM to on jest stworzony na b2b. Biega, odbiera, biega, asekuruje,biega, rozgrywa, biega, strzela. Perfekto.
Down jackop#
fakefan Premier
Down jackop#
fakefan Premier

Ostatnio zmieniony 13 marca 2017, 22:07 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Po bramce Kante przestałem oglądać, choć już po tych dwóch żółtkach Herrery mi się odechciało. Gdyby kamera przez 90 minut pokazywała wyłącznie Conte i Mourinho, widowisko byłoby ciekawsze 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Ciekawe też co myśli Pogba teraz o swojej decyzji o opuszczeniu Juve. Pewnie patrząc teraz przez pryzmat czas, to mam wrażenie, że żałuje.
Pogba zniknął w tym sezonie na boisku jak i nawet w mediach. Spory zjazd. Szkoda, tutaj mógłby w tym sezonie poważnie myśleć o poważnym pucharze LM. Bo nasze chłopaki mają takie same szanse jak Real, Bayern czy Barca, czyli duże. No ale nic , hajs mu się zgadza to chyba teraz najważniejsze dla niego a szkoda... bo kawał piłkarza rosło z niego w Juve. Niestety sam się pozbawił szczytu odchodząc z Juve.
Pogba zniknął w tym sezonie na boisku jak i nawet w mediach. Spory zjazd. Szkoda, tutaj mógłby w tym sezonie poważnie myśleć o poważnym pucharze LM. Bo nasze chłopaki mają takie same szanse jak Real, Bayern czy Barca, czyli duże. No ale nic , hajs mu się zgadza to chyba teraz najważniejsze dla niego a szkoda... bo kawał piłkarza rosło z niego w Juve. Niestety sam się pozbawił szczytu odchodząc z Juve.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Pogba w dalszym ciągu stawia na medialność i efektowność. Robi w tej drewnolidze dziwne triki z których nic nie wynika i w ogóle nie pasują do tamtego futbolu. Jedyne podania jakie kieruje to do Zlatana jakby innych dookoła nie było zawodników ale to zrozumiałe. Nie błyszczy pod względem ilości bramek, próbuje nadrobić asystami ale z tym też problem. Jego to chyba nie interesuje zbytnio, nie jest chyba zbyt ambitny bo najważniejsze, że hajs się zgadza - bryluje za to w dalszym ciągu fryzurami. Teraz go stać chyba na osobistego fryzjera w każdym miejscu - na stadionie, w hotelu, w mieszkaniu oraz każdej ulicy Manchesteru. To cień zawodnika z Juve gdzie miał odpowiednich czyścicieli i mógł głównie skupić się na defensywie.
Jak widać, decyzja SAF o odpuszczeniu go nie była przypadkowa gdyż wraca po kilku latach jako ukształtowany piłkarz i daje niewiele więcej jak wtedy kiedy już pojawił się na boisku. Mam bekę bo to nie był zawodnik, który należał do moich ulubieńców.
Jak widać, decyzja SAF o odpuszczeniu go nie była przypadkowa gdyż wraca po kilku latach jako ukształtowany piłkarz i daje niewiele więcej jak wtedy kiedy już pojawił się na boisku. Mam bekę bo to nie był zawodnik, który należał do moich ulubieńców.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przecież po ogłoszeniu decyzji o odejściu akurat do United nikt w nas nie uwierzył w bajeczkę o "powrocie do domu". Zgadzał się hajs i tyle, chrzan o sportowym projekcie można włożyć między bajki, kluczową rolę odegrały właśnie pieniądze i Raiola. Póki co Pogba jest niewypałem, bo od piłkarza za takie pieniądze wymaga się, że będzie wygrywał spotkania, ciągnął zespół za uszy, a on rzadko w ogóle w tym pomaga. Te jego bezproduktywne zwody, machanie łapami nie są na chwilę obecną warte nawet 30 mln. U nas miał świetne środowisko, idealnie do nas pasował i pewnie za nami tęskni. Jeśli wygramy LM to dopiero chłopina się podłamie.
Wczoraj czytałem, że ściągnął do Anglii swoją włoską kucharkę, która gotowała mu w czasach gry u nas. Tak cholernie mu zależało, że jej samej i rodzinie opłacił przeloty, zapewnił mieszkanie, a córce miejsce w renomowanej szkole blisko jego domu.
Dobrze, że Conte przytemperował tego zadufanego w sobie, przereklamowanego trenera.
Wczoraj czytałem, że ściągnął do Anglii swoją włoską kucharkę, która gotowała mu w czasach gry u nas. Tak cholernie mu zależało, że jej samej i rodzinie opłacił przeloty, zapewnił mieszkanie, a córce miejsce w renomowanej szkole blisko jego domu.
Dobrze, że Conte przytemperował tego zadufanego w sobie, przereklamowanego trenera.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
trochę się nad nim ciągle znęcacie i mam wrażenie, że nigdy to nie minie... bo on nigdy nie będzie strzelał jak Bale czy Higuain dlatego dla większości nigdy nie będzie warty 100mln
podczas gdy tak na prawdę gra na ciut innej pozycji, w innej lidzie i taktyce, on tam nie jest od strzelania goli, nawet jeśli na bramkę strzela równie często jak u nas, patrzę statystyki na whoscored i co widzę? średnia ocena identyczna jak u nas, strzały tak samo, MNIEJ dryblingów, więcej kluczowych podań, więcej długich piłek (o aż 2 na mecz), samych podań o aż 2/3 więcej, przechwytów więcej, odbiorów mniej i fauli mniej (chociaż kartek więcej)
to tak w skrócie więc o jakim zjeździe mówicie bo nie bardzo wiem nie oglądając meczów za bardzo? chcecie powiedzieć, że takie wyniki robi z palcem w dupie a u nas robił gorsze biegając z językiem na brodzie czy co? niech mi ktoś to wytłumaczy bo ja nic z tego nie rozumiem ;]
i już na koniec taka ciekawostka dla kolegi, który pisze że 30 nie warty... Barcelona kupiła półśrodek w postaci Andre Gomesa za połowę Pogby bo nie warto przepłacać, zapytaj się kibiców Barcy czy nie dołożyliby drugich 50 żeby kupić Pogbę bo ja jestem przekonany, że zarówno włodarze MU są zadowoleni z wydanych pieniędzy jak i włodarze Barcelony nie są
podczas gdy tak na prawdę gra na ciut innej pozycji, w innej lidzie i taktyce, on tam nie jest od strzelania goli, nawet jeśli na bramkę strzela równie często jak u nas, patrzę statystyki na whoscored i co widzę? średnia ocena identyczna jak u nas, strzały tak samo, MNIEJ dryblingów, więcej kluczowych podań, więcej długich piłek (o aż 2 na mecz), samych podań o aż 2/3 więcej, przechwytów więcej, odbiorów mniej i fauli mniej (chociaż kartek więcej)
to tak w skrócie więc o jakim zjeździe mówicie bo nie bardzo wiem nie oglądając meczów za bardzo? chcecie powiedzieć, że takie wyniki robi z palcem w dupie a u nas robił gorsze biegając z językiem na brodzie czy co? niech mi ktoś to wytłumaczy bo ja nic z tego nie rozumiem ;]
i już na koniec taka ciekawostka dla kolegi, który pisze że 30 nie warty... Barcelona kupiła półśrodek w postaci Andre Gomesa za połowę Pogby bo nie warto przepłacać, zapytaj się kibiców Barcy czy nie dołożyliby drugich 50 żeby kupić Pogbę bo ja jestem przekonany, że zarówno włodarze MU są zadowoleni z wydanych pieniędzy jak i włodarze Barcelony nie są
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przeczytaj raz jeszcze moje zdanie i cytuj/interpretuj je w całości.Maly pisze: i już na koniec taka ciekawostka dla kolegi, który pisze że 30 nie warty..
Prawda jest taka, że Pogbę pozyskali po to, by gwarantował im wyniki, nawet nie o bramki tu chodzi. W bardzo wielu spotkaniach nic temu zespołowi najzwyczajniej w świecie nie daje.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pozyskali Pogbę bo to wychowanek to raz, dwa super medialny dla Adidasa a Mu to oczko w głowie Adidasa( niestety), trzy po to aby strzelił te +- 10 bramek i zanotował +- 15 asyst, tego się wymaga od piłkarza z kreatywnością jaką ma Pogba oraz po cenie za jaką został kupiony. I zgodzę się z malym, że nie został może sprowadzany żeby walić bramki tylko kreować grę, tylko, że maly problem jest taki, że on gra po prostu SŁABO a trochę już tych spotkań MU widziałem w tym sezonie. Mało ambitnie, słabe zaangażowanie plus słaba forma i mamy obraz Pogby A.D 2017.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
czyli chyba tak jak nam? czytałem tu wiele opinii, że Pogba grał u nas nierówno i twoje słowa jedynie potwierdzają, że nic się w tej kwestii nie zmienił... dlaczego więc miałby nagle przestać być warty 100mln skoro u nas był? tak jak napisałem - statystyki ma lepsze więc nie rozumiem jak można napisać, że gra słabo itp. że nie warty, że ma sam wygrywać mecze, nie nie ma, on nigdy sam nie wygrywał meczów bo to środkowy pomocnik a taki może sam wygrać 2 mecze w sezonie jak ma dobry sezon... ile twoim zdaniem meczów sam wygrał Barcelonie Iniesta? ile nam wygrał Pirlo? aż tak dużo? no raczej nie...
MU to nie tylko Pogba przecież, jakby kupili Messiego też by im nie zagwarantował wyników bo mają dziury na innych pozycjach i co wtedy? napisałbyś, że Messi nie warty 300mln bo miał gwarantować wyniki?
za Pogbę wartego realnie jakieś 60-70 mln dali 105... cała reszta to tylko wartość marketingowa, którą odbiją sobie nowymi kibicami, sprzedanymi gadżetami etc
MU to nie tylko Pogba przecież, jakby kupili Messiego też by im nie zagwarantował wyników bo mają dziury na innych pozycjach i co wtedy? napisałbyś, że Messi nie warty 300mln bo miał gwarantować wyniki?
za Pogbę wartego realnie jakieś 60-70 mln dali 105... cała reszta to tylko wartość marketingowa, którą odbiją sobie nowymi kibicami, sprzedanymi gadżetami etc
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jpjp5
- Juventino
No dokładnie zapominacie o najważniejszej kwestii. Futbol to jest biznes i myślę, że włodarze ManU cieszą się że wydali te 100 mln na Pogbę bo i tak i tak im się to zwróci. Mniej może byc pocieszony Mou, bo Pogba gra średnio. Zresztą jak wiekszość kibiców nie dostrzegacie pracy defensywnej Pogby. O wygranych główkach się nie pamięta po meczu. Ale i tak uważam że pogba się nie nadaje to dynamicznej ligi angielskiej.