Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 06:14

Crunny pisze:
Przemo90 pisze:Zamknelismy Berne, idziemy podobno po Matica

http://www.alfredopedulla.com/retroscen ... ze-united/
I bardzo dobrze! Nie chcę 1 topa za 80 mln, bo wolę za tę kasę Cancelo i Matica, czyli 2 porządnych graczy na najsłabiej obsadzone pozycje w naszej drużynie. O topach pomyślimy za rok, jak już będziemy mieli podstawy.
hahaha :lol: jeżeli za Moratę ktoś płaci 80 mln to transfer takiego Kroosa, Verattiego poniżej 100 mln to jest jak promocja w biedronce. Wolę jednego Kroosa, który jest obecnie nr 1 na swojej pozycji niż Matica i Cancelo, ale to i tak można włożyć między bajki :prochno:

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 06:52

Dalibyśmy za tego SMS 30+ Sturaro i Rincon i było by z głowy.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 07:34

Musicie zapomnieć o prawym obrońcy dopóki jest z nami Lichtsteiner. W obecnej sytuacji zaczynam jednak wątpić czy sam zarząd na razie nie zdecyduje się go pozostawić w drużynie nie dopuszczając do sytuacji, w której jedną pozycję obsadzac będą dwaj nowi gracze. Także na razie plotki o Cancelo czy innych można między bajki włożyć, a te newsy są jeszcze pozostałością przed zakontraktowania De Sciglio, w które w łatwy sposób można powielać.

Bernardeschi i numer 10? Spalimy chłopaka na samym starcie. Po co mu to ? :whistle:

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 08:13

wagner pisze:Musicie zapomnieć o prawym obrońcy dopóki jest z nami Lichtsteiner. W obecnej sytuacji zaczynam jednak wątpić czy sam zarząd na razie nie zdecyduje się go pozostawić w drużynie nie dopuszczając do sytuacji, w której jedną pozycję obsadzac będą dwaj nowi gracze. Także na razie plotki o Cancelo czy innych można między bajki włożyć, a te newsy są jeszcze pozostałością przed zakontraktowania De Sciglio, w które w łatwy sposób można powielać.

Bernardeschi i numer 10? Spalimy chłopaka na samym starcie. Po co mu to ? :whistle:
Jeszcze te porównania do Baggio - nawet jego ojciec to zrobił :facepalm:

Działamy tak, że jeśli chcemy jeszcze nowego prawego obrońcy, to najpierw go sprowadzimy, a potem rozwiążemy kontrakt z Lichtsteinerem ;)

vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 09:12

Przemo90 pisze:Temat chyba umiera, znowu sie pomieszalo i najnowsze gorace newsy trafiaja i tak do pokoju DYSKUSJA
Panie, nie strasz. Już myślałem, że umiera temat Bernardeschiego i mi serducho stanęło na moment. :prochno:

My tam poważnie znowu nad tym Keitą dłubiemy czy to bardziej dziennikarskie ploteczki?

PS. Nie widzę przeciwwskazań, by Bernardeschi grał z 10, jeżeli on sam tego chce i jest na to gotowy. Mam wrażenie, że niektórzy trochę wyolbrzymiają teksty o Baggio i wagę tego numeru.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 09:16

Cygames nowym sponsorem Juventusu na sezon 2017/18! Logo producenta gier znajdzie się z tyłu pod nazwiskami piłkarzy.

To tak apropo video na FP ;)

Zamknijmy już ostatecznie tego Bernę i jedźmy dalej z tym mercato.

Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 09:17

vitoo pisze:
Przemo90 pisze:Temat chyba umiera, znowu sie pomieszalo i najnowsze gorace newsy trafiaja i tak do pokoju DYSKUSJA
Panie, nie strasz. Już myślałem, że umiera temat Bernardeschiego i mi serducho stanęło na moment. :prochno:

My tam poważnie znowu nad tym Keitą dłubiemy czy to bardziej dziennikarskie ploteczki?

PS. Nie widzę przeciwwskazań, by Bernardeschi grał z 10, jeżeli on sam tego chce i jest na to gotowy. Mam wrażenie, że niektórzy trochę wyolbrzymiają teksty o Baggio i wagę tego numeru.
:) ja mam taka nadzieje ze przyjdzie Berna wraz z Balde, choc z drugiej strony zamiast Senegalczyka wolalbym zainwestowac kase w Milinkovica Savica czy jak mu tam.

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 09:33

Czyli jednak to nasze Mercato wygląda.. normalnie.

Echem odbiła sie sprzedaż Bonu, a reszta to tam.. 'zobaczycie że znowu was zaskoczymy'.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 09:58

Podobał mi się ten podział, ale zostało to w naturalny sposób uśmiercone. Mechanizmy rynkowe Bejbe... Ten podział był chyba zbyt mocno i gwałtownie narzucony...
Adrian27th pisze:Czyli jednak to nasze Mercato wygląda.. normalnie.
No i bardzo dobrze... Oby wyniki również wyglądały.. normalnie.

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:04

Nie zgodzę się, że wygląda normalnie ;) jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can to takiego odmłodzenia kadry nie mieliśmy dawno. Dodatkowo takiego wzmocnienia ławki również nie mieliśmy szansy uświadczyć od dawien dawna. To spory skok jakościowy, choć ja jeszcze oczekuję tej truskaweczki, tego dopieszczenia, choć oczywiście, jeśli jej nie będzie no to mówi się trudno, skład i tak będzie przedni. Serie A wygrana w cuglach, a do zwycięstwa w LM bardzo poważy kandydat.

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:04

Nie zgodzę się, że wygląda normalnie ;) jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can to takiego odmłodzenia kadry nie mieliśmy dawno. Dodatkowo takiego wzmocnienia ławki również nie mieliśmy szansy uświadczyć od dawien dawna. To spory skok jakościowy, choć ja jeszcze oczekuję tej truskaweczki, tego dopieszczenia, choć oczywiście, jeśli jej nie będzie no to mówi się trudno, skład i tak będzie przedni. Serie A wygrana w cuglach, a do zwycięstwa w LM bardzo poważy kandydat.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:05

Ale w zeszłym roku było bombowe i taki był wynik - bombowy :)

Normalny wynik to 1/2 LM + Mistrzostwo.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:05

Też mi się wydaje, że formuła podziału tematu mercato powoli upada. Może wystarczyły jeden temat, gdzie informacje pisane by były pogrubioną kursywą i dzięki temu wszystko by było czytelne i zamieszczone w jednym miejscu?

Niech Marotta się śpieszy z tym Berną, bo zaczynam się niepokoić.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:18

Ten podział był ok ale co z tego skoro jeden czy drugi wraca po iluś tam miesiącach na forum i tam komentuje doniesienia. Jeszcze jak wróci Forzacośtam to tez skieruje swoje kroki do wątku transfery - informacje i będzie pisał o Mandżukiciu na stoperze :prochno:
Poulinho pisze:jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can
Odpłynąłeś w siną dal ;)
Yaro417 pisze: Niech Marotta się śpieszy z tym Berną, bo zaczynam się niepokoić.
Oj tam oj tam, mamy przecież porozumienie z zawodnikiem :prochno:

Obrazek
nynek

Juventino
Juventino
Podziekował: 6 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2017, 10:24

MRN pisze:Ten podział był ok ale co z tego skoro jeden czy drugi wraca po iluś tam miesiącach na forum i tam komentuje doniesienia. Jeszcze jak wróci Forzacośtam to tez skieruje swoje kroki do wątku transfery - informacje i będzie pisał o Mandżukiciu na stoperze :prochno:
Oby nie. Forum wreszcie nie przypomina śmietnika :lol:
Osoby komentujące w tamtym wątku powinny dostawać żółte kartki. Wreszcie wyglądało to w prawidłowy sposób, a nie wertowanie 20 stron dziennie...
Dlatego powinno się tępić psujących to jegomości :mad2:

Oby Berna to nas zawitał.

Zablokowany