Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Andryk
- Juventino
hahaha :lol: jeżeli za Moratę ktoś płaci 80 mln to transfer takiego Kroosa, Verattiego poniżej 100 mln to jest jak promocja w biedronce. Wolę jednego Kroosa, który jest obecnie nr 1 na swojej pozycji niż Matica i Cancelo, ale to i tak można włożyć między bajkiCrunny pisze:I bardzo dobrze! Nie chcę 1 topa za 80 mln, bo wolę za tę kasę Cancelo i Matica, czyli 2 porządnych graczy na najsłabiej obsadzone pozycje w naszej drużynie. O topach pomyślimy za rok, jak już będziemy mieli podstawy.Przemo90 pisze:Zamknelismy Berne, idziemy podobno po Matica
http://www.alfredopedulla.com/retroscen ... ze-united/

- wagner
- Juventino
Musicie zapomnieć o prawym obrońcy dopóki jest z nami Lichtsteiner. W obecnej sytuacji zaczynam jednak wątpić czy sam zarząd na razie nie zdecyduje się go pozostawić w drużynie nie dopuszczając do sytuacji, w której jedną pozycję obsadzac będą dwaj nowi gracze. Także na razie plotki o Cancelo czy innych można między bajki włożyć, a te newsy są jeszcze pozostałością przed zakontraktowania De Sciglio, w które w łatwy sposób można powielać.
Bernardeschi i numer 10? Spalimy chłopaka na samym starcie. Po co mu to ?

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jeszcze te porównania do Baggio - nawet jego ojciec to zrobiłwagner pisze:Musicie zapomnieć o prawym obrońcy dopóki jest z nami Lichtsteiner. W obecnej sytuacji zaczynam jednak wątpić czy sam zarząd na razie nie zdecyduje się go pozostawić w drużynie nie dopuszczając do sytuacji, w której jedną pozycję obsadzac będą dwaj nowi gracze. Także na razie plotki o Cancelo czy innych można między bajki włożyć, a te newsy są jeszcze pozostałością przed zakontraktowania De Sciglio, w które w łatwy sposób można powielać.

Działamy tak, że jeśli chcemy jeszcze nowego prawego obrońcy, to najpierw go sprowadzimy, a potem rozwiążemy kontrakt z Lichtsteinerem

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Panie, nie strasz. Już myślałem, że umiera temat Bernardeschiego i mi serducho stanęło na moment.Przemo90 pisze:Temat chyba umiera, znowu sie pomieszalo i najnowsze gorace newsy trafiaja i tak do pokoju DYSKUSJA

My tam poważnie znowu nad tym Keitą dłubiemy czy to bardziej dziennikarskie ploteczki?
PS. Nie widzę przeciwwskazań, by Bernardeschi grał z 10, jeżeli on sam tego chce i jest na to gotowy. Mam wrażenie, że niektórzy trochę wyolbrzymiają teksty o Baggio i wagę tego numeru.
- squinter
- Juventino
Cygames nowym sponsorem Juventusu na sezon 2017/18! Logo producenta gier znajdzie się z tyłu pod nazwiskami piłkarzy.
To tak apropo video na FP
Zamknijmy już ostatecznie tego Bernę i jedźmy dalej z tym mercato.
To tak apropo video na FP

Zamknijmy już ostatecznie tego Bernę i jedźmy dalej z tym mercato.
- Przemo90
- Juventino
vitoo pisze:Panie, nie strasz. Już myślałem, że umiera temat Bernardeschiego i mi serducho stanęło na moment.Przemo90 pisze:Temat chyba umiera, znowu sie pomieszalo i najnowsze gorace newsy trafiaja i tak do pokoju DYSKUSJA![]()
My tam poważnie znowu nad tym Keitą dłubiemy czy to bardziej dziennikarskie ploteczki?
PS. Nie widzę przeciwwskazań, by Bernardeschi grał z 10, jeżeli on sam tego chce i jest na to gotowy. Mam wrażenie, że niektórzy trochę wyolbrzymiają teksty o Baggio i wagę tego numeru.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czyli jednak to nasze Mercato wygląda.. normalnie.
Echem odbiła sie sprzedaż Bonu, a reszta to tam.. 'zobaczycie że znowu was zaskoczymy'.
Echem odbiła sie sprzedaż Bonu, a reszta to tam.. 'zobaczycie że znowu was zaskoczymy'.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Podobał mi się ten podział, ale zostało to w naturalny sposób uśmiercone. Mechanizmy rynkowe Bejbe... Ten podział był chyba zbyt mocno i gwałtownie narzucony...Przemo90 pisze:Temat chyba umiera, znowu sie pomieszalo i najnowsze gorace newsy trafiaja i tak do pokoju DYSKUSJA
No i bardzo dobrze... Oby wyniki również wyglądały.. normalnie.Adrian27th pisze:Czyli jednak to nasze Mercato wygląda.. normalnie.
- Poulinho
- Juventino
Nie zgodzę się, że wygląda normalnie
jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can to takiego odmłodzenia kadry nie mieliśmy dawno. Dodatkowo takiego wzmocnienia ławki również nie mieliśmy szansy uświadczyć od dawien dawna. To spory skok jakościowy, choć ja jeszcze oczekuję tej truskaweczki, tego dopieszczenia, choć oczywiście, jeśli jej nie będzie no to mówi się trudno, skład i tak będzie przedni. Serie A wygrana w cuglach, a do zwycięstwa w LM bardzo poważy kandydat.

- Poulinho
- Juventino
Nie zgodzę się, że wygląda normalnie
jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can to takiego odmłodzenia kadry nie mieliśmy dawno. Dodatkowo takiego wzmocnienia ławki również nie mieliśmy szansy uświadczyć od dawien dawna. To spory skok jakościowy, choć ja jeszcze oczekuję tej truskaweczki, tego dopieszczenia, choć oczywiście, jeśli jej nie będzie no to mówi się trudno, skład i tak będzie przedni. Serie A wygrana w cuglach, a do zwycięstwa w LM bardzo poważy kandydat.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ale w zeszłym roku było bombowe i taki był wynik - bombowy 
Normalny wynik to 1/2 LM + Mistrzostwo.

Normalny wynik to 1/2 LM + Mistrzostwo.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Yaro417
- Juventino
Też mi się wydaje, że formuła podziału tematu mercato powoli upada. Może wystarczyły jeden temat, gdzie informacje pisane by były pogrubioną kursywą i dzięki temu wszystko by było czytelne i zamieszczone w jednym miejscu?
Niech Marotta się śpieszy z tym Berną, bo zaczynam się niepokoić.
Niech Marotta się śpieszy z tym Berną, bo zaczynam się niepokoić.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ten podział był ok ale co z tego skoro jeden czy drugi wraca po iluś tam miesiącach na forum i tam komentuje doniesienia. Jeszcze jak wróci Forzacośtam to tez skieruje swoje kroki do wątku transfery - informacje i będzie pisał o Mandżukiciu na stoperze 

Odpłynąłeś w siną dalPoulinho pisze:jeśli potwierdzi się Berna, Keita i Matic/Savic/Can

Oj tam oj tam, mamy przecież porozumienie z zawodnikiemYaro417 pisze: Niech Marotta się śpieszy z tym Berną, bo zaczynam się niepokoić.

- nynek
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
Oby nie. Forum wreszcie nie przypomina śmietnika :lol:MRN pisze:Ten podział był ok ale co z tego skoro jeden czy drugi wraca po iluś tam miesiącach na forum i tam komentuje doniesienia. Jeszcze jak wróci Forzacośtam to tez skieruje swoje kroki do wątku transfery - informacje i będzie pisał o Mandżukiciu na stoperze
Osoby komentujące w tamtym wątku powinny dostawać żółte kartki. Wreszcie wyglądało to w prawidłowy sposób, a nie wertowanie 20 stron dziennie...
Dlatego powinno się tępić psujących to jegomości :mad2:
Oby Berna to nas zawitał.