Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- PierreLuc87
- Juventino
Zabierze się z Beppe z MediolanuAndryk pisze:skoro prywatny locik to czemu nie w Turynie ?

- ballack13
- Juventino
moze Nasi plus Mendes tam sąCavAllano pisze:Może właśnie, by uniknąć zamieszania?Andryk pisze:skoro prywatny locik to czemu nie w Turynie ?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kierunek by się zgadzał, bo on dziś był w Grecji.
Tuttosport pokazało zdjęcie.
Teraz przypomniało mi się, co kilka godzin temu podało Tuttojuve - Mendes miał się dziś pojawić w Mediolanie.

Teraz przypomniało mi się, co kilka godzin temu podało Tuttojuve - Mendes miał się dziś pojawić w Mediolanie.

Ostatnio zmieniony 06 lipca 2018, 18:22 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- smigi
- Juventino
ludzie co wynajdują lub czają sie całymi dniami na lotniskach i szukają prywatnych samolotów z piłkarzami mają zadatki na prace w CIA lub inne KGB serio respectAndryk pisze:Kcprlx pisze:Tsaaaaa bo to onto samo źródło nawet zarzuciło fotką fury stojącej już przy lotnisku
![]()

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
A nie pomyślałeś przyjacielu, że ludzie tam pracują na lotniskach itp.smigi pisze:ludzie co wynajdują lub czają sie całymi dniami na lotniskach i szukają prywatnych samolotów z piłkarzami mają zadatki na prace w CIA lub inne KGB serio respectAndryk pisze:Kcprlx pisze:Tsaaaaa bo to onto samo źródło nawet zarzuciło fotką fury stojącej już przy lotnisku
![]()
- gregor_g4
- Juventino
Kierunek tak, ale samolot nie, wchodzac w link mozna sprawdzic co to za maszyna, no chyba że leci nie swoim samolotem;)CavAllano pisze:Kierunek by się zgadzał, bo on dziś był w Grecji.Tuttosport pokazało zdjęcie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Z tego co się orientuję, to siedziba Lega Serie A znajduje się właśnie w Mediolanie. O ile przyleci/ał, a naszym zależy na czasie (oficjalne powitanie) to może chcemy złożyć jego dokumenty już teraz, a zwyczajowe fotki przy stoliku zostawimy na jutro.CavAllano pisze:Może właśnie, by uniknąć zamieszania?Andryk pisze:skoro prywatny locik to czemu nie w Turynie ?
Aczkolwiek to tylko mój strzał

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- smigi
- Juventino
Pomyślałem ale do głowy mi nie przyszło że ktoś strzela fotki każdemu samochodowi pod lotniskiem czy analizuje prywatne loty na stronce z lotami na świecie,sickPoprostu pisze:
A nie pomyślałeś przyjacielu, że ludzie tam pracują na lotniskach itp.