Mercato (Lato 2015)
- ozob
- Juventino
Podpisuje, o ile jest to w ogole prawda, poniewaz konczy mu sie za rok kontrakt, a Real oddajac go do Juve chce zarobic te 18 mln zamiast 10. Gdzie tu szukacie spisku?
Obawy wzgledem Pogby tez sa irracjonalne.
Obawy wzgledem Pogby tez sa irracjonalne.
La fidanzata d'Italia
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
minimav pisze:Tymczasem transfery.info za DiMarzio twierdzą, że dołączy do nas kolejny młody talent - Carrasco z Monaco.
http://www.transfery.info/67482,ferreir ... -as-monaco
No cóż, jeśli w Monaco go nie chcą, to czemu my mielibyśmy go chcieć? Ktoś widział jakieś mecze z jego udziałem? Może się wypowiedzieć na temat tego zawodnika?

W kontrakcie ma się znaleźć zapis o możliwości pozostania w Turynie - Morata będzie mógł rzekomo sam zdecydować, czy chce wrócić do Madrytu. Dalszych szczegółów póki co jednak brak.bendzamin pisze: Nie wiem dokładnie jak to działa, ale Morata chyba podpisuje ten deal z Realem do 2019, żeby w razie wpłacenia przez nich kwoty odkupu nie mógł zablokować transakcji?
Jak się okazuje bierzemy go na znośnych warunkach, a i kwota odkupu brzmi sensownie. Brawa dla Marotty.
- Już dajcie spokój z tym Pogbą.. :doh: Jak można wierzyć w takie doniesienia? Jeśli NAWET coś byłoby na rzeczy, Pogba miałby absolutny zakaz rozmów na ten temat i raczej nie chwaliłby się swoją wizytą w Londynie. Zresztą takie newsy czytamy nie tylko my, a i ludzie z branży, a póki co nikt się do tego nie ustosunkował = bullshit.
EDIT:
http://www.tuttojuve.com/altre-notizie/ ... dge-196948
To rzekome info podało też Daily Mail, czyli jeden z najgorszych szmatławców, gorszy nawet od Tuttosport.
- Pedulla' dziwi się, że jeszcze nie zakontraktowaliśmy Iturbe.

- sebatiaen
- Juventino
Marotta style;)
Prawie dopięta umowa i nagle pojawiają się jakieś problemy i odpuszczamy.
Poczekajmy do poniedziałku ale patrząc w przeszłość troche zaczynam się obawiać.
Nie krytykuje, poprostu realnie patrze.
Prawie dopięta umowa i nagle pojawiają się jakieś problemy i odpuszczamy.
Poczekajmy do poniedziałku ale patrząc w przeszłość troche zaczynam się obawiać.
Nie krytykuje, poprostu realnie patrze.
- Don Paolo
- Juventino
Trzech zaklepanych więc Juventus skupia się na kolejnych trzech:
Guarin, Balanta, Romulo na radarze Bianconerich informuje niewiarygodny Sport Mediaset.
Może jednak Moggi nie ściemniał z tym Kolumbijczykiem :C
W dalszym ciągu przewija się też nazwisko Nastasicia.
PS. A tak w ogóle to Sport Mediaset, który oglądam codziennie o godz. 13.10 na antenie Italia 1 poświęcił dziś czołówkę dla Iturbe, Moraty i Evry.
Guarin, Balanta, Romulo na radarze Bianconerich informuje niewiarygodny Sport Mediaset.
Może jednak Moggi nie ściemniał z tym Kolumbijczykiem :C
W dalszym ciągu przewija się też nazwisko Nastasicia.
PS. A tak w ogóle to Sport Mediaset, który oglądam codziennie o godz. 13.10 na antenie Italia 1 poświęcił dziś czołówkę dla Iturbe, Moraty i Evry.
- Gotti
- Juventino
Brawa? Za co? Kupujemy za 18 mln drewniaka, który absolutnie niczym w Realu nie zachwycił. Takich wychowanków to Real oddawał za grosze do beniaminków PD, ale jak widać znalazł głupców, którzy płacą za szrot prawie 20 mln i dodatkowo zabezpieczają się na wypadek gdyby jakimś dziwnym trafem odpalił i strzelił 20 goli w sezonie co jest tak prawdopodobne jak to, że za rok będziemy świętować zwycięstwo LM.Jak się okazuje bierzemy go na znośnych warunkach, a i kwota odkupu brzmi sensownie. Brawa dla Marotty.
Ten transfer jest na takim samym poziomie jak Amauri i Almiron. Porażka totalna.
W sumie mentalność się nie zmienia. Kiedyś nie udało się np. z Rossim czy tam innym Villą to przyszedł szrot Matri. Teraz nie udało się z Sanchezem to przychodzi szrot Morata, a kibice się tu jeszcze cieszą.

- Don Paolo
- Juventino
Przytoczysz nazwiska tych wychowanków?Gotti pisze:Brawa? Za co? Kupujemy za 18 mln drewniaka, który absolutnie niczym w Realu nie zachwycił. Takich wychowanków to Real oddawał za grosze do beniaminków PDJak się okazuje bierzemy go na znośnych warunkach, a i kwota odkupu brzmi sensownie. Brawa dla Marotty.
- francois
- Juventino
Morata raczej nigdy nie był alternatywą dla Sancheza, gdyż to zupełnie inna pozycja. Myślę, że w Turynie bardziej woleli Suareza (może nie licząc Chielliniego), ale raczej sprzątnie go nam Barcelona. Został więc Morata. Ja tam w niego wierzę. Wchodził w Realu na ogony, a te kilka bramek zdobył.Gotti pisze:Teraz nie udało się z Sanchezem to przychodzi szrot Morata, a kibice się tu jeszcze cieszą.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Gotti@
Nie porównuj Matriego do Moraty.
Ten pierwszy miał sezon w którym strzelił ponad 20 bramek w SerieA. To się zdarza nielicznym. W Juve też trochę ważnych bramek strzelił. A podałeś Rossiego i Ville, jeden ciągle kontuzję, drugi miał już swoje lata. Matri przyszedł za 18 baniek strzelił kilkadziesiąt bramek i odszedł za 11. Myślę,ze te wszystkie bramki były wart tych kilku milionów + pensji.
A Morata przy Matrim to jakiś noname.
Nie porównuj Matriego do Moraty.
Ten pierwszy miał sezon w którym strzelił ponad 20 bramek w SerieA. To się zdarza nielicznym. W Juve też trochę ważnych bramek strzelił. A podałeś Rossiego i Ville, jeden ciągle kontuzję, drugi miał już swoje lata. Matri przyszedł za 18 baniek strzelił kilkadziesiąt bramek i odszedł za 11. Myślę,ze te wszystkie bramki były wart tych kilku milionów + pensji.
A Morata przy Matrim to jakiś noname.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skończ waść.Gotti pisze:...
Co do wypowiedzi Pedulli - facet rzeczywiście sieje ferment.
- Marian.
- Juventino
Trzeba dać mu szansę, nie można skreślać nikogo z góry. Uważam jednak, że mogliśmy tą kase zainwestować zdecydowanie lepiej.
Evra u nas już od tygodnia, za tydzień też gazety pewnie napiszą, że "dziś potwierdzenie transferu Evry" :lol:
Evra u nas już od tygodnia, za tydzień też gazety pewnie napiszą, że "dziś potwierdzenie transferu Evry" :lol:

- jakku1
- Juventino
Jeden z uzytkownikow Juventuz.com wrzucil na tamtejsze forum fajne zestawienie. W ponizszej tabeli jest przedstawione jak finansowo wyszlismy na ostatnich transferach. I okazuje sie, ze trojka Iturbe, Morata, Evra kosztowac nas bedzie prawie tyle samo, co... jeden Sanchez.
Ja sie na ksiegowosci kompletnie nie znam i dostaje drgawek jak kaza mi zrobic jakies zestawienie w excelu (dlatego tego nie robie
), ale ta tabelka wyglada calkiem przystepnie i przekonujaco.

Ja sie na ksiegowosci kompletnie nie znam i dostaje drgawek jak kaza mi zrobic jakies zestawienie w excelu (dlatego tego nie robie

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113