Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- kangurekm
- Juventino
Może są użyte inne włókna , co powoduje że splot musi być taki a nie inny :? ciężko mi to inaczej wytłumaczyćKimi pisze:Pal licho dziurki, to nie ma znaczenia, ale dla czego do diabła robią aż tak różniące się wersje - chodzi mi tu o pasy, dlaczego w tańszej wersji nie mogą być taka samo gładkie jak w tej droższej?kangurekm pisze:...
- lukaniu227
- Juventino
KIMI to jest sklep "nike faktory store " . Jak chodzisz pierwszym wejściem od strony Mickiewicza, Piłsudskiego jest to drugi lub trzeci sklep po lewej idąc w stronę realu.
- Sossar
- Juventino
http://allegro.pl/markowa-koszulka-nike ... 40885.html
co o tym powiecie?
@down
dowcipniś się znalazł.
pytałem czy to fejk czy można brać, ale jak Ci się podoba jako strój na wesele to powodzenia.
co o tym powiecie?
@down
dowcipniś się znalazł.
pytałem czy to fejk czy można brać, ale jak Ci się podoba jako strój na wesele to powodzenia.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, 22:57 przez Sossar, łącznie zmieniany 1 raz.
- juventussek
- Juventino
świetna na wesele w niej pójdę.
- kangurekm
- Juventino
Mam identyczną , też wyprodukowaną w Maroku - jestem mega zadowolony. Poproś jeszcze o zdjęcie koszulki na lewej stronie (na herbie powinno być gumowe "Forza Juve") a także zdjęcie tej metki na lewym dole
( z hologramem)
( z hologramem)
- Sossar
- Juventino
już doszłakangurekm pisze:Mam identyczną , też wyprodukowaną w Maroku - jestem mega zadowolony. Poproś jeszcze o zdjęcie koszulki na lewej stronie (na herbie powinno być gumowe "Forza Juve") a także zdjęcie tej metki na lewym dole
( z hologramem)

- arabeczka007
- Juventino
Praktycznie same pozytywne opinie, chyba sama skuszę się na tą koszulkę:)
W końcu Słońce!
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
siema szybkie pytanie... nie wiecie gdzie mozna kupic spinki do mankietów?? na juvestore chyba juz nie ma.
- minimav
- Juventino
Cześć. Mam do Was pytanie drodzy forumowicze. Niekoniecznie związane z allegro, ale jednak z koszulkami. Otóż jakiś czas temu byłem w sklepie Reserved, a tak w ofercie posiadają zwykły t-shirt z napisem "futbol club barcelona". I tak sobie myślę - czy w ofercie jakiegokolwiek sklepu jest może koszulka z motywem Juve? Próbowałem szukać w ofertach sieciówek, ale nie znalazłem. Jeśli ma ktoś jakieś informacje na ten temat to bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam i życzę udanego mercato 

- MoreLL_FTL
- Juventino
http://www.decathlon.pl/koszulka-juve-s ... 40062.html
właśnie trafiłem na ten link:) w małopolsce np. już nie ma ale po sieci zamawiać chyba da radę!
właśnie trafiłem na ten link:) w małopolsce np. już nie ma ale po sieci zamawiać chyba da radę!
- Bianconero92
- Juventino
Jakby ktoś był chętny na wyżej wymieniona koszulkę to dajcie znać. Jako, że pracuję w Decathlonie to może uda mi się ją załatwić.
Apropo koszulek to dziś w Fashion House w Sosnowcu znalazłem naszą wyjazdówkę czarną za 190zł. Odziwo z interu strasznie dużo koszulek i t-shirtów można tam spotkać po niezłych cenach (nawet od 40zł). Zresztą sam kiedyś tam kupiłem kilka z Juve po atrakcyjnych cenach. :lol:
Apropo koszulek to dziś w Fashion House w Sosnowcu znalazłem naszą wyjazdówkę czarną za 190zł. Odziwo z interu strasznie dużo koszulek i t-shirtów można tam spotkać po niezłych cenach (nawet od 40zł). Zresztą sam kiedyś tam kupiłem kilka z Juve po atrakcyjnych cenach. :lol:
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a czemu tu są 2 gwiazdki?MoreLL_FTL pisze:http://www.decathlon.pl/koszulka-juve-s ... 40062.html
właśnie trafiłem na ten link:)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vimes
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w takim razie nie rozumiem tego przedsięwzięcia... przecież takie koszulki nigdy nie były "w użytku"...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?