Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- toudie
- Juventino
http://www.bomasport.pl/shop/3055_Nike_ ... ntus_Turyn
rarytasik... jedyne co mnie powstrzymuje od kupna "Vidala" to posiadanie domówki z zeszłego sezonu... ta nowa mi się nawet bardziej podoba, bo przypomina domówkę z serieB.
rarytasik... jedyne co mnie powstrzymuje od kupna "Vidala" to posiadanie domówki z zeszłego sezonu... ta nowa mi się nawet bardziej podoba, bo przypomina domówkę z serieB.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Rarytasik? Jakim cudem oni sprzedają oryginalne koszulki, skoro takie będą dopiero gdy internauci wybiorą cytat na kołnierzyk?
PS. Jak się "doczepia" scudetto do koszulki? :oops:
:naughty:czcionka zbliżona do ligowej
PS. Jak się "doczepia" scudetto do koszulki? :oops:
- Myzarel
- Juventino
Konkurs na cytat dotyczy koszulek na sezon 2014/15 (jeśli się mylę to mnie poprawcie)Kimi pisze:Rarytasik? Jakim cudem oni sprzedają oryginalne koszulki, skoro takie będą dopiero gdy internauci wybiorą cytat na kołnierzyk?
Kto ma pożyczyć dwie stówy na czas nieokreślony?

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Arcadio
- Juventino
http://www.juvestore.com/it/juventus-ma ... 12-13.html
Planuję ktoś zamówienie z Juvestore ? Z chęcią podłączyłbym się do zamówienia, żeby obniżyć koszt przesyłki
Planuję ktoś zamówienie z Juvestore ? Z chęcią podłączyłbym się do zamówienia, żeby obniżyć koszt przesyłki

Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- dp10
- Juventino
Ja również jestem chętny na zakup z juvestore, więc podłączam się do pytania.Arcadio pisze:http://www.juvestore.com/it/juventus-ma ... 12-13.html
- tabo89
- Juventino
- Buffalo
- Juventino
Mam do zaoferowania koszulkę 'Calcio Italia' (nowa, z metką)
http://pronadruk.pl/allegro/preview/mir ... /white.jpg
Rozmiar XL
Dla chetnych proponuje pisac na priv, tam sie wszystko ustali
Rozmiar XL

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Arcadio Morello
- Juventino
Ja byłbym zainteresowany, ale dopiero pod koniec czerwca.Arcadio pisze:http://www.juvestore.com/it/juventus-ma ... 12-13.html

- Dzium
- Juventino
wysłałem privBuffalo pisze:Mam do zaoferowania koszulkę 'Calcio Italia' (nowa, z metką)
Rozmiar XL
- Vanquish
- Qualità Juventino
Z nudów, oraz nauki kpk popełniłem małe porównanie koszulek dostępnych na juvestore na dzień dzisiejszy.
Po lewej stronie koszulka tańsza, o nazwie "Juventus home jersey 13/14" a po prawo jej droższa wersja "Juventus authentic home jersey 13/14"
Na pierwszy rzut oka - trzy podstawowe różnice:
1. Miejsce gdzie rękaw łączy się z resztą koszulki.
2. Bok koszulki.
3. Lewa strona pod kołnierzykiem.
Z porównania opisów koszulek wynika:
- ze 100% poliestrem Dri-FIT,
- meczową koszulka z krótkim rękawem z "czymś" (set) w rękawie,
- V-dekoltem
Pozostałe sprawy:
- w przypadku tańszej koszulki jest wzmianka o haftowanym znaczku Juve a droższa koszulka posiada haftowane logo Juventus (nie wiem czym to się różni)
- nie mam pojęcia co znaczy słowo "swoosh" i nie wiem o co chodzi z "badge to left chest".
Kolejną różnicą jest tył koszulki. Ta droższa jest jakby bardziej przezroczysta, co mnie zastanawia.
Ostania różnica to biało-czarne pasy. Na zbliżeniu widać, że droższa koszulka ma gładkie pasy, tymczasem ta tańsza ma ząbkowane.
Ciekawi mnie skąd się biorą te wszystkie różnice i po co produkują dwie tak różnorodne koszulki.

Na pierwszy rzut oka - trzy podstawowe różnice:
1. Miejsce gdzie rękaw łączy się z resztą koszulki.
2. Bok koszulki.
3. Lewa strona pod kołnierzykiem.
Z porównania opisów koszulek wynika:
85€ pisze:100% polyester Dri-FIT. Short sleeve gameday jersey with set in sleeve, V neckline. Embroidered Swoosh and Juventus badge. Printed sponsor to center front.
W obydwu przypadkach mamy do czynienia:100% polyester Dri-FIT. Short sleeve gameday jersey with set in sleeve, V neckline, badge to left chest. Swoosh to right chest and sponsor to center front. Embroidered Juventus and Nike logo.
- ze 100% poliestrem Dri-FIT,
- meczową koszulka z krótkim rękawem z "czymś" (set) w rękawie,
- V-dekoltem
Pozostałe sprawy:
- w przypadku tańszej koszulki jest wzmianka o haftowanym znaczku Juve a droższa koszulka posiada haftowane logo Juventus (nie wiem czym to się różni)
- nie mam pojęcia co znaczy słowo "swoosh" i nie wiem o co chodzi z "badge to left chest".
Kolejną różnicą jest tył koszulki. Ta droższa jest jakby bardziej przezroczysta, co mnie zastanawia.
Ostania różnica to biało-czarne pasy. Na zbliżeniu widać, że droższa koszulka ma gładkie pasy, tymczasem ta tańsza ma ząbkowane.
Ciekawi mnie skąd się biorą te wszystkie różnice i po co produkują dwie tak różnorodne koszulki.
- kangurekm
- Juventino
Bardzo prosto to wytłumaczyć
Zacznę może od najłatwiejszego - "swoosh" to nic innego jak najkowska łyżwa :-D
Koszulka droższa jest wersją meczowej koszulki - a więc hipotetycznie jest identyczna z tą w jakich grają nasi piłkarze . Dlatego też materiał z jakiego jest wykonana jest cieńszy , żeby w przypadku ulewy nie nasiąkała za bardzo i nie robiła się ciężka
Że jest to wersja meczowa można stwierdzić po tych "dziurkach" na boku koszulki , a także po tym iż szwy powinny być zgrzewane a nie szyte .
Co do łyżwy i herbu to powinny być naklejane (tak było np w tym sezonie i możliwe że teraz się to zmieniło) .
Mam nadzieję że nic nie pomyliłem i okazałem się pomocny w tej materii
Zacznę może od najłatwiejszego - "swoosh" to nic innego jak najkowska łyżwa :-D
Koszulka droższa jest wersją meczowej koszulki - a więc hipotetycznie jest identyczna z tą w jakich grają nasi piłkarze . Dlatego też materiał z jakiego jest wykonana jest cieńszy , żeby w przypadku ulewy nie nasiąkała za bardzo i nie robiła się ciężka
Że jest to wersja meczowa można stwierdzić po tych "dziurkach" na boku koszulki , a także po tym iż szwy powinny być zgrzewane a nie szyte .
Co do łyżwy i herbu to powinny być naklejane (tak było np w tym sezonie i możliwe że teraz się to zmieniło) .
Mam nadzieję że nic nie pomyliłem i okazałem się pomocny w tej materii

- Vanquish
- Qualità Juventino
Pal licho dziurki, to nie ma znaczenia, ale dla czego do diabła robią aż tak różniące się wersje - chodzi mi tu o pasy, dlaczego w tańszej wersji nie mogą być taka samo gładkie jak w tej droższej?kangurekm pisze:...
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Psotka2013: mam ci przysłać zdjęcie metki? napisane jest, że z Gruzji to chyba nie z Chin... może do Polski takie nie trafiają ale jak pisałem była kupiona w sklepie Nike w Anglii, Londynie dokładniej
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- lukaniu227
- Juventino
W Pasażu Łódzkim pojawiły się koszulki meczowe 195zł na iss-sport identyczna 299,90zł (wyjazdowe, wszystkie rozmiary jeszcze dzisiaj byly), koszulki polo czarne 45zl w necie na iss-sport taka sama 199zl ( największy był xl) oraz bluzy ale niestety ceny i rozmiarów nie pamiętam bo nie kupowałem.
Aha i być może niedługo będą meczowe domowe ale sprzedawca powiedział że to nic pewnego
Aha i być może niedługo będą meczowe domowe ale sprzedawca powiedział że to nic pewnego
- Vanquish
- Qualità Juventino
Pasaż łódzki jest duży, możesz podać dokładniejszą lokalizację (nazwę konkretnego sklepu)?lukaniu227 pisze:W Pasażu Łódzkim...
Akurat będę w Łodzi 1 lipca i, o ile do tego czegoś się nie zapuszczałem to mogę raz zrobić wyjątek.