Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Domino_JUVE_!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 14:59

konferencja live

Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:00

na żywo

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:09

Niech ktoś na bieżąco pisze z konferencji, bo nie mogę dźwięku włączyć w robocie, a nie mam słuchawek dzisiaj ;)

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:11

Mógłby ktoś napisać co tam pierniczy?

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:12

Nie mogę w to uwierzyć. W kilkanaście godzin tak roz... wszystko. Szokująca jest dla mnie informacja, że Conte poinformował zarząd w ten sam dzień, a kapitana swojej drużyny nie poinformował W OGÓLE. Jezu, przecież to brzmi żałośnie.

Na prawdę miałem spore nadzieję przed tym sezonem, podobały mi się planowane transfery (nawet tego Moratę bym zdzierżył, jeśli Conte tak się w nim kochał), młodzi, techniczni gracze do 4-3-3...Teraz natomiast absolutnie nie zdziwi mnie odejście Pirlo, Pogby, Vidala czy Teveza, przecież to jest jeden wielki chaos.

Obrazek

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nie dam rady nawet patrzeć na niego jako na szkoleniowca Juve. "Ja sie tu zaraz zezwymiotuje"

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Z TT Juve: Marotta: Juve chce wciąż wygrywać, żeby dawać temu klubowi sukcesy i prestiż dla Juve celem pozostaje wygrywanie z Massimo Allegrim.
Massimo: dla mnie to honor i jestem szczęśliwy i wiem, że to wielka sprawa trenować Juve. Chce wniesc wklad w ten Juventus. Jestem szczesciarzem, że w ciagu 4 ostatnich lat mogłem trenować takie kluby jak MIlan i Juve. Przejąłem zespół, któy w ciagu 3 ostatnich lat zdobył wiele trofeów, ale mogę dać Juve jeszcze wiecej sukcesów. Rozumiem sceptyzm przy zmianie trenera. Kibice chca wygrywać. Wyniki, ciezka praca i profesjonalizm zatrzymają nas przy sukcesach. Z Pirlo mamy siwetny kontakt, jeszcze nie gadalismy, ale to wielki mistrz, który dla mnie grał. Ciesze sie, że po trzech sezonach znów będe z Andreą. Nigdy nie miałem watpliwosci co do jego talentu. Ma on wielki talent, a jego ostatnie sezony były niewiarygodne, Jestem szczesliwy, ze moge z nim pracowac. Wiem, ze mieszanie w Juve nie ma sensu. Przyniose rozwiazanie dla aktualnego skladu Juve. Bede działał w taki sposób w jaki zespół odnosił sukcesy w ciagu ostatnich trzech lat. Jestemy gotowi o walke o Scudetto, co do europy to musimy miec "swietny bieg" ( nie wiem do konca jak to mozna przetłumaczyc). Mam najlepszych zawodników do gry w swojej karierze trenerskiej. to liczy sie najbardziej tworzac zwycieskie srodowisko. To wyzwanie jest ekscytujące, celem jest 4 scudetto, tak jak i piekna przygoda w Europie. (inaczej to podaje tt Juve: nie będzie łatwym wygrać 4 scudetto jak i pokaza się w Europpie, ale to ekscytująće wyzwanie).tego wieczoru spotykam sie z druzyna pierwszy raz, od jutra zaczynamy razem pracowac.
Beppe: Juventus to powazny klub i patrzymy na przyszłosc z wielkim optymizmem.
Max: Postaram się poprawić grę zespołu. Jestem zadowolony ponieważ mam mozliwosc trenowach takich zawodników Jak Pogba czy Vidal. ( tt Maxa: Pogba i Vidal to kluczowi zawodnicy jestem dumny mogac ich trenowac).
]Marotta: Max jest trenerem z sukcesami i swietna trenerską wizją. Mamy go to po by wygrywać.
Max: czy zespól jest zadowolony z dotychczasowych zwyciestw? ( w sensie czy ma jeszcze ambicje zeby walczyc dalej) W Juve nie mozna osiasc na laurach ( dow. tłumacza), najpiekniejsze to to zwyciestwo, które dopiero nadejdzie ( najpiekszniejsze to nastepna zwyciestwa).
Koniec pierwszej konferencji Maxa w Juve.
Sorry za ew. błedy czy niedopowiedzenia. Starałem sie tłumaczyć szybko to co wpadało na tt Maxa lub Juve po angielsku. DiMarzio/ Agresti czy tez Zuliani podawali wiecej info po włosku. Miedzy innymi o Iturbe czy Morate. na obu ang tt nie było to w ogole poruszone.
bede aktualizowal na biezaco z tt Juve. i tt Maxa.
/ dalej tt Maxa: Pirlo moze grać z tyłu pomocy jak i z przodu pomocy. trojką w obronie? NIe ma znaczenia. Potrzebna jest rownowaga- zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2014, 15:42 przez Robaku, łącznie zmieniany 18 razy.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:14

Wsumie to co tak naprawde nam da ten wywiad? nic

Rymar_pl

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:15

Ciekawe,czy wspomni coś o golu Muntariego :C .

Domino_JUVE_!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:17

ooo, jak się pięknie uśmiał o jakieś pytanie o Pirlo.. :rotfl:

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 40 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:22

Allegri: "I have a great relationship with Pirlo. He's world class, has had some unforgettable seasons. I'm lucky to work with him again." :)

*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:23

Domino_JUVE_! pisze:ooo, jak się pięknie uśmiał o jakieś pytanie o Pirlo.. :rotfl:
"Heheheh Pirlo, a po co to komu, przyjdzie Muntari"

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:23

Rymar_pl pisze:Ciekawe,czy wspomni coś o golu Muntariego :C .
Dobre :prochno:

Eh, psychicznie przygotowany od teraz jestem na sezon w stylu Ferrary czy Del Neriego...

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Zabek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:24

Poprostu pisze:Allegri: "I have a great relationship with Pirlo. He's world class, has had some unforgettable seasons. I'm lucky to work with him again." :)
lezę i kwiczę co za bezczelny typ...sam Pirlo w wywiadach mówił ze przez niego odszedł z Milanu...pewnie zezol kazał mu tak kłamac

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2014, 15:27

Największy ból dupy kibiców Juventusu AD 2013 - nie wyszliśmy z grupy LM, tylko półfinał LE

Największy ból dupy kibiców Juventusu AD 2014 - nie gramy w LM, ale za to zremisowaliśmy z Romą

:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=rqYssnYIdd4

Powoli możemy zacząć się uczyć tych piosenek
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2014, 15:29 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Zablokowany