Mecze przez internet (problemy i instrukcje)
- wojczech7
- Juventino
Gdzie można oglądać mecze Juve w LE na żywo i za darmo? W necie.Daria_28 pisze:Gdzie mozna ogladac mecze Juve w LE na zywo i za darmo w necie? Z gory dzieki za odp.
Nie ma za co... :twisted:
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- kameleon512
- Juventino
- PrzemasJuve
- Juventino
mam pytanko o sopcasta...dzieje sie wam tak ze transmisja..mimo ze wszystko gra..spada od np 89 do 0? mi w weekend juz dzialo sie tak po 45 min meczu a dzis..30 i finito
nie mam pojecia co sie dzieje...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Wojtek
- Juventino
prawie każdy mecz Juve oglądam na Sopcascie i wszystko gra jak należy...PrzemasJuve pisze:mam pytanko o sopcasta...dzieje sie wam tak ze transmisja..mimo ze wszystko gra..spada od np 89 do 0? mi w weekend juz dzialo sie tak po 45 min meczu a dzis..30 i finito
ale ty zawsze patrzysz w oknie sopcasta tylko powiększasz? Jeśli tak to na oknie w sopcascie jest taki znak dwóch kwadratów nałożonych na siebie...naciśnij i wtedy będziesz ogląda w WMP ja tak robie i nic nie zacina...spróbuj

- PrzemasJuve
- Juventino
w sopie..jezeli wszystko gra i buczy to ogladam na pelnym ekranie..
co do tego wmp...ogladajac tam..sopcast tez musi byc wlaczony? wczoraj sprobwoalem w wmp obejrzec no i obejzralem ladnie al eni etrwalo to za dlugo tez bo zerwalo polaczenie i dupa
co do tego wmp...ogladajac tam..sopcast tez musi byc wlaczony? wczoraj sprobwoalem w wmp obejrzec no i obejzralem ladnie al eni etrwalo to za dlugo tez bo zerwalo polaczenie i dupa
- PrzemasJuve
- Juventino
hmm ok..sprobuje..ale mysle ze jak w sopie zacznie leciec na leb na szyje..to tam tez..i nic z tego nie da ehh no ale..zobaczymy
zdam relacje jak co
zdam relacje jak co
- Kogut W.
- Juventino
- Mate.G
- Juventino
Jest masa stron z transmisjami ale praktycznie każda jest przeciążona...
Wczoraj na Tomciotv oglądałem mecz Napoli bez ścinki ale dziś meczu Juve nie pokażą znacie jakieś podobne streamy ? Jak tomcio ?
Wczoraj na Tomciotv oglądałem mecz Napoli bez ścinki ale dziś meczu Juve nie pokażą znacie jakieś podobne streamy ? Jak tomcio ?
- Mate.G
- Juventino
Witam ma ktoś może do-czynienia z stronami typu bet365, Unibet. Mianowicie chodzi o transmisje meczów jak wiadomo są z nimi problemy, szukam jakiejś fajnej strony na której zawsze mógłbym polegać. Pamiętam jak kiedyś bet365 było darmowe i wtedy jeszcze na internecie 512 kb/s dało się oglądać mecze Serie A. Teraz bet365 wymaga wpłaty bodajże 20zł jak z tym jest ?
Mógłbym wpłacić to 20zł aby oglądać zawsze te mecze a jako, że mój internet nie jest zbyt szybki w wekendy (przeciążone linie) z chęcią wróciłbym do bet365...
Ogląda ktoś mecze na tego typu stronach?
Prosiłbym o opinie
Mógłbym wpłacić to 20zł aby oglądać zawsze te mecze a jako, że mój internet nie jest zbyt szybki w wekendy (przeciążone linie) z chęcią wróciłbym do bet365...
Ogląda ktoś mecze na tego typu stronach?
Prosiłbym o opinie

- probeert
- Juventino
O ile się orientuję, to video oferują bodajże: bet-at-home, bwin, expekt, sportingbet, betclic. Oczywiście jest ich na pewno więcej. Osobiście korzystam dosyć często z b-a-h, pomijając fakt, że tam typuję. Minimalna kwota wpłaty to tylko 5 zł, tak samo również expekt 
In Marotta I trust...
- Molek big fun juve
- Juventino
Wpłać kasę na bet365 i zagraj sobie za 19 zł jakiś zakład
Mi się nie powiodło z typowaniem na tej stronie , ale zostawiłem sobie 1 zł aby móc oglądać transmisje
A jeżeli chodzi o ilość i jakość transmisji to chyba nie ma lepszej strony 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Brutalo
- Juventino