HipHopowa strona Forum.
- KOPEĆ
- Juventino
Nie no poprostu nie wierze sam co te brudne matoły wypisują za głupoty.
Nie wiem czy mam to przemilczeć, chociaż tak chyba będzie lepiej, ponieważ oni są tak głupi, że nawet nie starają sie zrozumieć o co chodzi.
Sram na was brudasy i jak macie pisać takie głupoty, to lepiej w ogóle sie nie odzywajcie bo tylko denerwujecie tym ludzi. A poziom waszych wypowiedzi podsumował mój przedmówca.
PS. Podobno ludzi słuchający metalu są najbardziej tolrancyjni jeśli chodzi o muzyke i subkultury... widać jest to błędne stwierdzenie.
Nie wiem czy mam to przemilczeć, chociaż tak chyba będzie lepiej, ponieważ oni są tak głupi, że nawet nie starają sie zrozumieć o co chodzi.
Sram na was brudasy i jak macie pisać takie głupoty, to lepiej w ogóle sie nie odzywajcie bo tylko denerwujecie tym ludzi. A poziom waszych wypowiedzi podsumował mój przedmówca.
PS. Podobno ludzi słuchający metalu są najbardziej tolrancyjni jeśli chodzi o muzyke i subkultury... widać jest to błędne stwierdzenie.
- Kalabrak
- Juventino
Ehh....czlowieku...
Nie mow mi ze wszystko sprowadzam do ogolu bo sam mowisz: W metalu dra ryje. Chcialbym abys wiedzial ze metal ma swoje gatunki i jest ich bardzo wiele, gdzie dra ryje i ich nie dra. Kolejna rzecz, to to ze ni masz pojecia o czym sa utwory metalowe. To tez wskazuje na to ze wszystko uogulniasz. I powiem ci ze nie ubieram sie i nie probuje wygladac jak METAL zeby sie z tym odnosic do wszedzie. Ubieram sie jak lubie i jak mi jest wygodnie, ale czy ma to wplyw na to czy slucham mocnego mealu czy lekkiego?
A wlasnie, z tymi deskami chodzilo mi, o to ze ludzie sluchajacy hh interpretuja to jako mus, ktory jest nieodlocznym elementem hip hopowca. Odnosnie koncertow: ludzie to lubia i chca sie tak bawic a o desce napisalem juz powyzej. I jeszcze jedno, widzialem kilka clipow 50 cent w TV. Nie moglem sie powstrzymac od smiechu. Wchodzi koles do domu pelnego panienek, a najpierw podjezdza super fura i oczywiscie musi pokazac klate, bo jaki to on jest wycwiczony i ma super miesnie. A utwor zaczyna sie od odglosow: aahh, yoo
Nie mow mi ze wszystko sprowadzam do ogolu bo sam mowisz: W metalu dra ryje. Chcialbym abys wiedzial ze metal ma swoje gatunki i jest ich bardzo wiele, gdzie dra ryje i ich nie dra. Kolejna rzecz, to to ze ni masz pojecia o czym sa utwory metalowe. To tez wskazuje na to ze wszystko uogulniasz. I powiem ci ze nie ubieram sie i nie probuje wygladac jak METAL zeby sie z tym odnosic do wszedzie. Ubieram sie jak lubie i jak mi jest wygodnie, ale czy ma to wplyw na to czy slucham mocnego mealu czy lekkiego?
Zaświadcza się niniejszym, ze okaziciel ninejszego zaswiadczenia, Nikolaj Iwanowicz, spedzil wyzej wymieniona noc na balu szatana, gdzie zostal zaangazowany jako srodek lokomcji.
Behemoth
Behemoth
- Kalabrak
- Juventino
Wiekszosc osob slucha i ubiera sie stosownie, bo jest to modne i latwo wpada w ucho. Gdybym chcial pogadac z Toba o muzyce nie wiedzialbys zbyt wiele, bo hip hop to nie jest muzyka, to jest jakas gadanina
Zaświadcza się niniejszym, ze okaziciel ninejszego zaswiadczenia, Nikolaj Iwanowicz, spedzil wyzej wymieniona noc na balu szatana, gdzie zostal zaangazowany jako srodek lokomcji.
Behemoth
Behemoth
- qba86
- Juventino
Yeah...
Uh huh
So Seductive
[Chorus: 50 Cent & Olivia]
[50 Cent]
I take you to the ccandy shop
I'll let you lick the lollypop
Go 'head girl, don't you stop
Keep going 'til you hit the spot (woah)
[Olivia]
I'll take you to the candy shop
Boy one taste of what I got
I"ll have you spending all you got
[Verse 1: 50 Cent]
You can have it your way, how do you want it
You gon' back that thing up or should I push up on it
Temperature rising, okay lets go to the next level
Dance floor jam packed, hot as a teakettle
I"ll break it down for you now, baby it's simple
If you be a nympho, I'll be a nympho
In the hotel or in the back of the rental
On the beach or in the park, it's whatever you into
Got the magic stick, I'm the love doctor
Have your friends teasin you 'bout how sprung I gotcha
Wanna show me how you work it baby, no problem
Get on top then get to bouncing round like a low rider
I'm a seasons vet when it come to this sh**
After you broke up a sweat you can play with the stick
I'm tryin to explain baby the best way I can
I melt in your mouth girl, not in your hands (ha ha)
[50 Cent]
[Olivia]
[Bridge: 50 Cent & Olivia]
Girl what we do (what we do)
And where we do (and where we do)
The things we do (things we do)
Are just between me and you (oh yeah)
[Verse 2: 50 Cent]
Give it to me baby, nice and slow
Climb on top, ride like you in the rodeo
You ain't never heard a sound like this before
Cause I ain't never put it down like this
Soon as I come through the door she get to pullin on my zipper
It's like it's a race who can get undressed quicker
Isn't it ironic how erotic it is to watch em in thongs
Had me thinking 'bout that ass after I'm gone
I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
As Long as she ain't stoppin, homie I aint stoppin
Drippin wet with sweat man its on and popping
All my champagne campaign, bottle after bottle its on
And we gon' sip til every bubble in the bottle is gone
[50 Cent]
I take you to the candy shop
[Olivia]
I'll have you spending all you got
[50 Cent]
[Olivia]
Bardzo nieograniczony tekst.
A nirvana to nie jest metal tylko grunge
Nirvana to Punk Rock - troche lagodniejsza odmiana ale to jest PR - a grunge to typ[owy wymysl pismakow ktorzy po smierci Kurta zaczeli komercjalizowac ta kapele i wszystko co wokol niej sie dzialo.Prosze wiec kolegow HH o nieobrazanie tej kapeli nazywajac ja tworem metalowym
p.s. Dobry HH nie jest zly
/Siewier
Uh huh
So Seductive
[50 Cent]
[Olivia]
[Verse 1: 50 Cent]
You can have it your way, how do you want it
You gon' back that thing up or should I push up on it
Temperature rising, okay lets go to the next level
Dance floor jam packed, hot as a teakettle
I"ll break it down for you now, baby it's simple
If you be a nympho, I'll be a nympho
In the hotel or in the back of the rental
On the beach or in the park, it's whatever you into
Got the magic stick, I'm the love doctor
Have your friends teasin you 'bout how sprung I gotcha
Wanna show me how you work it baby, no problem
Get on top then get to bouncing round like a low rider
I'm a seasons vet when it come to this sh**
After you broke up a sweat you can play with the stick
I'm tryin to explain baby the best way I can
I melt in your mouth girl, not in your hands (ha ha)
[50 Cent]
[Olivia]
[Bridge: 50 Cent & Olivia]
Girl what we do (what we do)
And where we do (and where we do)
The things we do (things we do)
Are just between me and you (oh yeah)
[Verse 2: 50 Cent]
Give it to me baby, nice and slow
Climb on top, ride like you in the rodeo
You ain't never heard a sound like this before
Cause I ain't never put it down like this
Soon as I come through the door she get to pullin on my zipper
It's like it's a race who can get undressed quicker
Isn't it ironic how erotic it is to watch em in thongs
Had me thinking 'bout that ass after I'm gone
I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
As Long as she ain't stoppin, homie I aint stoppin
Drippin wet with sweat man its on and popping
All my champagne campaign, bottle after bottle its on
And we gon' sip til every bubble in the bottle is gone
[50 Cent]
[Olivia]
[50 Cent]
[Olivia]
Bardzo nieograniczony tekst.
A nirvana to nie jest metal tylko grunge
Nirvana to Punk Rock - troche lagodniejsza odmiana ale to jest PR - a grunge to typ[owy wymysl pismakow ktorzy po smierci Kurta zaczeli komercjalizowac ta kapele i wszystko co wokol niej sie dzialo.Prosze wiec kolegow HH o nieobrazanie tej kapeli nazywajac ja tworem metalowym

p.s. Dobry HH nie jest zly

/Siewier
- KOPEĆ
- Juventino
teraz przeczytaj ten tekst i spójrz na to pod względem techniki, posłuchaj i zwróć uwage na flow. Nie wiesz o czym mówie? Przykro mi bardzo. Zaprzestajmy kłótni na ten temat bo i tak sie nie zrozumiemy nawzajem.
Proszę ludzi słuchających Metalu i Rocka o nie utrudnianie nam wymiany zdań na temat albumów itp.
Dziękuje bardzo.
Proszę ludzi słuchających Metalu i Rocka o nie utrudnianie nam wymiany zdań na temat albumów itp.
Dziękuje bardzo.
- Kalabrak
- Juventino
Powiem wam w gruncie rzeczy ze znam kilku gosci sluchajacych hh i wlasciwie nie gadamy na temat muzyki, a jezeli to tylk z ciekawosci. Ale wiecie u mnie w szkole jedynie moja klasa slucha muzyki pochodzacej od rocka bo nie wszyscy metalu, a reszta hip hop albo pseudo hh czyli chyba hiphopolo i nie dawno zostalem opluty przez jednego z szanownych kolegow hiphopowcow, co bylo nie pierwszym i zapewne nie ostatnim takim incydentem w moją strone, wiec jestem przychylny abysmy zaprzestali klotni bo faktycznie jest bez sensu.
Behemoth
Behemoth
- Andryk
- Juventino
ale jeśli piosenka jest w tym klimacie... panienki i o tym co on nie ma to co w teledysku ma pojawić się z np. metalami na koncercie i śpiewać yo my baby come to me and suck my dick and never don't going off my stick? tekst mój na poczekaniu:D zastanów sie... tak samo jak każdy ma swój styl tak każdy słucha innej muzy]I jeszcze jedno, widzialem kilka clipow 50 cent w TV. Nie moglem sie powstrzymac od smiechu. Wchodzi koles do domu pelnego panienek, a najpierw podjezdza super fura i oczywiscie musi pokazac klate, bo jaki to on jest wycwiczony i ma super miesnie. A utwor zaczyna sie od odglosow: aahh, yoo
ps. qba86 zebyś chociaż to zrozumiał co napisałes...
- rocko
- Juventino
Zastanów sie człowieku jakie bzdury wypisujesz!Lord_ Juve pisze: rocko to ja tobie współczuje twojej płytkości i braku głębszego zrozumienia muzyki, bo hip hop nie ma w sobie głębszego sensu!
Twierdzisz ,że ja nie rozumiem muzyki a sam napisałeś że nie rozmiesz Hip-Hopu

Chciałbym zakończyć tą dyskusje bo rozmowa na temat kto lubi hip-hop a kto nie jest nie na miejscu,chciałbym cię tylko prosić o nieudzielanie się więcej w tym temacie bo nie o to tu chodzi aby gardzić i wyśmiewać się z ludzi którzy słuchają hip hopu, tylko dzielić sie swoimi spostrzezeniami z innymi fanami hip hopu do których ty się nie zaliczasz tak jak to napisałeś wyżej więc tobie już dziękujemy......
A dzisiaj chciałbym przedstawic wam płytke człowieka o którym była mowa parę postów wyżej.......2Pac - Makaveli The Don Killumiati:The Seven Day Theory.
Płyta ta została wydana 5 Listopada 1996 roku a więc zaledwie niecałe dwa miesiące po smerci 2pac`a.
Płyta osiagnęła status poczwórnej platynowej płyty w czerwu 1999 roku, zadebiutowała na 1. miejscu listy Billboard i pozostawała tam przez tydzień.
Przez wielu fanów jest uznawana za najbardziej mroczną,tajemniczą,poważną i kontrowersyjną płyte "Króla Hip Hopu"
Słuchając tej płyty odnosi się wrażenie jakby 2pac wiedział że jego czas sie kończy i postanowił rozliczyć się ze wszystkimi swoimi wrogami(kawałki Bomb First i w szczególnsci Against All Odds) ze swoimi bliskimi(Just Like Daddy,Me And My Girlfriend) z Bogiem(Blasphemy),a także opowiedzieć o ciężkim życiu czarnego amerykanina(kawałki To Live And Die In L.A , Life Of An Outlaw White Man`s World)Na pozostałych kawałkach słuchacz może dowiedzieć się co działo sie w głowie artysty( w szczególności utwór Krazy daje dużo do myślenia)Ciekawe jest również to że ta jedna z najważniejszych płyt w hip hopie powstała w 7 sierpniowych dni(tyle trwała sesja nagranoiewa)Oliwy do ognia dodała nietypowa okładka na której widzimy 2Pac`a ukrzyżowanego na wzór Jezusa, 5 dziur po kulach(przypominam że właśnie 5 razy 2Pac został postrzelony w Nowym Yorku Podczas sesji nagranioewej w Quaid Studio)wymienione wszystkie miasta w których znajdują się duże murzyńske getta oraz osobliwa notka że producentem płyty jest niejaki SIMON( czyli jeden z apostołów którzy ogłosili zmartwychwstanie Jezusa)co przez większość fanów zostało odebrane jako kolejny dowód na to że 2pac jednak żyje.
Według mnie płyta ta jest mistrzostwem zarówno pod względem muzycznym jak i lirycznym.Gorąco zachęcam do przesłuchania tego pojektu
FORZA ITALIA
- kornknot
- Qualità Juventino
KOPEĆ pisze:do tej muzyki sie nikogo nie przekonuje, ją sie czuje. Każdy ma swój gust i wybiera to, co mu odpowiada. Wiadomo że na wybór muzyki wpływa wiele czynników zewnętrznych ale nie w tym rzecz.
Czasami zastanawiam się z czego wynikają te głupie i bezcelowe dyskusje z reprezentantami ciemnej strony mocy. My sie nie wtrącamy do Was, Wy uszanujcie nas i nie piszcie tutaj głupot typu - "nie lubie hiphopu bo mezo robi kampanie SDPLowi"
Załóżcie sobie temat o metalu i tam wymieniajcie poglądy, bo wiadomo od zarania dziejów, że dyskusje RAP-METAL nie mają sensu.
ech.
moge dodac tylko Amen.
Prosil bym nie lubiacych hip hopu o powstrzymanie sie w uogolnianiu tej muzyki. i oczywiscie krytykowaniu jej. Sam jej nie lubie i dlatego jej nie znam i dlatego raczej nie powinienem jej obrazac. Kazdy ma swoj gust i jak napisal KOPEĆ dyskusje rap metal nie maja sensu, bo nikt nikogo nie przekona.
Watek powstal po to by wielbiciele hip hopu mogli wymieniac tutaj swoje poglady, badz przekazywac newsy. A nie po to by caly czas przychodzil i mowil jaka glupia jest ta muzyka i a wykonawcy sa plytcy.
Pozdrawiam i prosilbym o natychmiastowe zakonczenie klotni. Dzieki
- KOPEĆ
- Juventino
No i dziękuje Kornkot =)
powracając do tematu jeszcze raz zachęcam do wyrażania opinii na temat płyty Kooperacji. Zapraszam do ściągania tej funkowej płyty =)
www.kooperacja.prv.pl
powracając do tematu jeszcze raz zachęcam do wyrażania opinii na temat płyty Kooperacji. Zapraszam do ściągania tej funkowej płyty =)
www.kooperacja.prv.pl
- steru
- Qualità Juventino
Powiem szczerze że płytka mi się bardzo spodobałaKOPEĆ pisze:No i dziękuje Kornkot =)
www.kooperacja.prv.pl

Ten skład jest z Katowic?
- KOPEĆ
- Juventino
tak, z Katowic. Zresztą można poczytać o nich na stronie jak dobrze pamiętam.
Płytka krótka, szkoda że tak późno się ukazała bo jest wprost idealna na wakacje ;] funkowe klimaty i bity najwyższej jakości
pod koniec roku ukaże się też solowy album AESa
Płytka krótka, szkoda że tak późno się ukazała bo jest wprost idealna na wakacje ;] funkowe klimaty i bity najwyższej jakości

pod koniec roku ukaże się też solowy album AESa
- Reggie
- Juventino
I jak zwykle wielkie kłótnie metal vs hh. Kłótnie bez sensu bo druga strona nie rozumie o czym mówi. Nie chciałbym rozbudzać na nowo tego tematu, ale przykro mi Kalabrak ze jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cię opluł ale to nie wina wszystkich ludzi słuchających hh. Jeśli miałby ktoś ż tej drugiej (ciemniejszej
) strony pokłócić się to na gg zapraszam.
I nikt nie wypowiedział się na temat Księgi Tajemniczej! Moze wy po prostu nie wiecie co to jest. Mam nadzieje ze tak nie jest bo to wstyd dla człowieka który uważa że słucha polskiego hh.

I nikt nie wypowiedział się na temat Księgi Tajemniczej! Moze wy po prostu nie wiecie co to jest. Mam nadzieje ze tak nie jest bo to wstyd dla człowieka który uważa że słucha polskiego hh.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- steru
- Qualità Juventino
Polecam stronke www.monting.prv.pl.
Jest to stronka sosnowieckiej sceny hip hopowej.Można z niej ściągnąć ciekawe pojedyńcze kawałki jak i całe płytki.
Polecam ściągnięcie płytki Rapscity - Rap, Sosnowiec i Ty.
Apeluje do ludzi którzy nie słuchają hip hopu o zaprzestanie beznadziejnych komentarzy na temat jak ta muzyka jest głupia.
Każdy ma inny gust!Ten temat jest do rozmowy dla ludzi lubiących hip hop więc jeśli ewentualnie chcecie dodać swoje 3 grosze to w temacie pt."jakiej muzyki słuchacie".
Pzdr
Jest to stronka sosnowieckiej sceny hip hopowej.Można z niej ściągnąć ciekawe pojedyńcze kawałki jak i całe płytki.
Polecam ściągnięcie płytki Rapscity - Rap, Sosnowiec i Ty.
Apeluje do ludzi którzy nie słuchają hip hopu o zaprzestanie beznadziejnych komentarzy na temat jak ta muzyka jest głupia.
Każdy ma inny gust!Ten temat jest do rozmowy dla ludzi lubiących hip hop więc jeśli ewentualnie chcecie dodać swoje 3 grosze to w temacie pt."jakiej muzyki słuchacie".
Pzdr
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
http://www.megaupload.com/?d=8OLU5YJN - ten link ukaże wam nową wizję hip hopu polskiego
jeżeli was interesuje sciągnijcie zaledwie niecałe 17 mb (6 piosenek) wykonanych przez mojego kumpla ! POLECAM !! naprawdę warto zapraszam do ssania